Sayfa 188 / 1204 İlkİlk ... 881381781861871881891901982382886881188 ... SonSon
5,611 ile 5,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğuna katılmıyorum.
    Ben kötü futbolcu olduğunu düşünüyorum.Fikrine saygı duyuyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2010 at 16:31
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mustafa Sarp topla gitmeye başladığı zaman son hamlede karasız kalıyor ve hep hata yapıyor. Sadece aldığı topu ileriye tek pas yapması gerek ama yapmıyor bunları.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2010 at 16:31

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Batdal 30 maça çıkarsa 1 milyon TL, Serdar Özkan garanti para 1 milyon TL alacakmış. Serdar transferi saçmalıktan başka bir şey değildir, Allah seni bildiği gibi yapsın sayın Sezgin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Transferlerin ülke ayağı tamamen Adnan Sezgine bırakılınca eyvah demiştim, şimdide yuh diyorum.. Serdarın 1M garanti para neyine yahu..

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla Serdar,GS'de patlama yapıp BJK'ye ders verirse o zaman gülerim valla beleşe alıp para yapmak istiyor galiba yönetim ama sanmıyorum G.Zan'ı Merinosspor bile almaz..
    Keşke Bizim Kırıkkalespor'a Gelse Valla Messi Gibi Karşılama Yaparız Kendilerine

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğuna katılmıyorum.
    Mustafa sarp'in bi pozisyonu vardi ama hangi mac oldugunu hatirlayamadim sanirim Antalya kupa maciydi topu kapmak icin Necati'ye dogru hamle yapti ve golü yedik orda arkasinda pozisyon alsa golü yemezdik o pozisyonu izleyenler bunu daha iyi anlarlar.

Mustafa'nin sadece mücadelesi var bu da cok iyi birsey aslinda ama orta saha oyuncusunun yanindaki adama pas vermesi gerek onu bile yapamiyor bazen teknigi oyun zekasi cok az.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Mayıs.2010 at 16:32

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serdar Özkan transferi aklıma geldikçe delleniyorum. Eğer o 1 milyon dolar doğruysa çok yazık çok. Serdar Aydın'dan bile iyi değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Serdar Özkan transferi aklıma geldikçe delleniyorum. Eğer o 1 milyon dolar doğruysa çok yazık çok. Serdar Aydın'dan bile iyi değil.
    doğru diyorsun serdar özkan zaten 11 de oynamaz gs de yedek olurda.Aydın'da onun kadar iyidir.Ama şöyle bişi var Gökhan Zan'a yedek klübesinde arkadaş buldu yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler birbirimize cevap yazarken kullandığımız üsluba dikkat edelim lütfen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

mehmet batdal ilk önce manisayla sözleşme imzaladı denildi.Daha sonra trabzonla anlaştı dediler biraz daha zaman geçti ve ankaragücü aldı dendi ama galatasaraya geldi Bu sene epey bir transfer dedikodusuna malzeme oldu.Barosla beraber iyi bir ikili olabilirler.Doğrudur ayakları çok kuvvetli değil ama fizik gücüyle dağıtır savunmayı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çağlar da yolda

Serdar Özkan ile Mehmet Batdal’ın işini bitiren Galatasaray hız kesmiyor.

eknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda kulübeyi güçlendirip, takımın eksik bölgelerine kaliteli oyuncular almak için düğmeye basan ve ilk etapta Serdar Özkan ile Mehmet Batdal'ın işini bitiren Galatasaray hız kesmiyor.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Denizlispor'un milli sol beki Çağlar'ın yanı sıra Adanaspor'un genç stoperi Ersan'ı da kadroya katmaya çalıştığı öğrenildi. Cim-Bom, Çağlar için bugün bir kez daha girişimde bulunacak. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in ligden düşen Denizlispor'un Başkanı Ali İpek'le masaya oturacağı ve aynı zamanda Bursaspor'un da talip olduğu oyuncunun işini bitirmeye çalışacağı bildirildi.

Galatasaray, Süper Lig'e yükselme grubunda mücadele eden Adanaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ersan için de bastırıyor. Adana forması giyen Okan ve Fevzi ile de ilgilenen sarı-kırmızılılar, maçların bitmesini bekliyor.
    Kaynak: WebasLan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çağlar sol bek için çok iyi bir alternatif olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu ana kadar yaptığımız transferlerin 3'ü bonservis ödemeden yapıldı. Ali Turan, Mehmet Batdal ve Serdar Özkan. Ali Turan ne kadar alacak bilmiyorum, Mehmet maç başı, Serdar Özkan da garanti olarak 1 milyon TL alacakmış. Bonservis ödeyerek aldığımız tek oyuncu var, Musa Çağıran. Onun da bonservis bedeli 1 milyon TL. Genele bakarsak transferler vasatın üstünde, tek çürük elma bana göre Serdar Özkan'dır. En çok katkıyı yapacak oyuncu Aslan yürekli Ali Turan olacak, en umutlu olduğum da Musa. FM bir ölçü değil ama, box to box olarak muhteşem verim aldım ben. Oyundakinin yarısını oynayabilirse yeterli olur yani.

Ayrıca bu yapılan transferler bu seneki transfer politikamız hakkında az çok ipucu veriyor, paralar ekonomik kullanılacak. Şampiyonlar Ligine'de katılma hakkı kazanamayacağımız için isim olarak taraftarı memnun edecek oyuncuların geleceğini düşünmüyorum, tabii ki Haldun Üstünel faktörü devreye girerse işler değişebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arıza Makukula'nın gol kralı oldugu ligde Mehmet Batdal hayli ayli oynar merak etmeyin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Aurelio gelir mi sizce gelirse faydali olur mu transferle ilgili bilgisi olan var mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bundan Sonra Ronaldo bile gelse sadece hayırlı olsun deyip geçecem oynamadan hiçbir futbolcuya yorum yapmayacağım..

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

sarp gs aşkıyla oynuyor ama oyun zekası sıfır

çok kalas gibi ağır kalıyor hızlı düşünüemiyor

seade defansif yönü var savunma o kadar mehmet topalda aynıydı alıcaklarsa gökhan inleri joa mountho megel celusoyu alsın yöntim

madem savaşçı diyorlar işte savaşçılar

Haklisin gelen oyunculara cok sevinmistik ama istenilen verim alinmadi.

Default G.Saray'da ayrılık!

Devre arasında Rusya'nın CSKA Moskova takımından kiralanan Caner Erkin ve Galatasaray'ın yolları ayrıldı.

Genç futbolcunun satın alma opsiyonunu 15 Mayıs 2010 tarihine kadar elinde bulunduran Galatasaray kulübü bu konuda bir girişimde bulunmadı.

Caner Erkin'in tekrar Rusya'ya Moskova'ya geri dönmek üzere olduğu bildirilirken editörümüz Hilmi Sever sarı-kırmızılı kulüpte Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin'den konu ile ilgili bir açıklama aldı.
    Sezgin "Caner konusunda bugüne kadar bir girişimimiz olmadı ve olmayacak" da diyerek Caner konusunda son noktayı koydu.

Sporx

Caner bence sol bekte iyi bir oyun sergileyemedi. Sol açıkta belki daha faydalı olabilirdi ama o bölgede Arda vardı. Sol bek için kesinlikle ideal bir oyuncu değil Caner.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohh kurtulduk.Sırada Mustafa Sarp ve Barış var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Caner'in gitmesine çok üzüldüm hiç de kurtulduğumuzu düşünmüyorum.. Umarım Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan biri almaz Caner'i. Eğer sol açık alternatifi olarak alsaydık seneye değerini çok iyi anlardık,bence çok yanlış yaptık çok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'dan G.Saray'a Selçuk için ret!

Gelecek sezon için kadrosuna güçlendirmek adına Vederson ve Glowacki'nin transferinde imza aşamasına gelen Trabzonspor, kendi futbolcularına gelen teklifleri geri çeviriyor. Selçuk İnan için Galatasaray'a, "ret" cevabı veren bordo mavililer, Bursaspor'dan Ozan İpek ve Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti.GLOWACKİ TRABZON'A GELİYOR
    Trabzonspor Yönetim Kurulu, transfer bütçesini oluşturduktan sonra çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'un transferini imza aşamasına getiren bordo mavililer, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen Arkadiusz Glowacki'yi de Trabzon'a gelmeye ikna etti. 31 yaşında olan ve Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Glowacki için Song'u feda etmeye hazırlanan Trabzonspor, Polonyalı bir başka oyuncu Pawel Brozek'i de gündemine aldı.
    SELÇUK İNAN İÇİN RET CEVABI
    Bu arada Trabzonspor yönetimi, Selçuk İnan için nabız yoklayan ve resmi teklif için kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray kulübüne red cevabını verdi. Şu an için çok büyük rakamlar gelmediği taktirde hiçbir yerli futbolcusunu satmayı düşünmeyen Trabzonspor, yabancı futbolculardan ise Gabric ve Cale'ye gelecek teklifleri değerlendirecek. Yeni sezonda Colman, Alanzinho, Teofilo ve Yattara'yı yabancı futbolcu olarak kadrosunda tutacak olan bordo mavililerde sözleşmesi sona eren Sylva'yla yollar kesin olarak ayrıldı. Song'un durumu ise Glowacki'nin imzasının kesinleşmesinden sonra netlik kazanacak.
    ORHAN ŞAM TRANSFER GÜNDEMİNDE
    Öte yandan Bursaspor'dan Ozan İpek için de temaslarını sürdüren bordo mavililer, Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Savunmanın sağında görev yapan Orhan için Beşiktaş'la çekişen Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesi en az üçü yabancı olmak üzere toplam 7 transfer yapmayı planlıyor.

20.05.2010
    Kaynak : DHA

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

selçuk gelse ii iş yapar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

selçuk beğendiğim bir futbolcu ama maalesef trabzon yönetimi vermez..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk + Ceyhun bizim orta sahayı toplar bence ama Trabzon'un satacağını sanmıyorum çünkü seneye hedefleri daha büyük...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Caner bu Galatasaray kariyerinde 21381238 orda yaptıysa isabetli olan en fazla 10'dur degil yaptıgı hareketler her zaman uzun oynadıgı toplar kanser etti bizleri sıra Servette ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Caner bu Galatasaray kariyerinde 21381238 orda yaptıysa isabetli olan en fazla 10'dur degil yaptıgı hareketler her zaman uzun oynadıgı toplar kanser etti bizleri sıra Servette ...
    Bir mucize olmazsa şans bulduğu sürelerde avatarındaki eleman da benzer hisleri yaşatacaktır Galatasaraylılara Alican.Bize bolca yaşattı valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dikiş tutturusa , yüregini ortaya koyup mücadele ederse , avatarımdan hiç düşmeyecektir resmi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Caner'den kurtulduk! oleyyy!!! Mustafa Ve Barış da gitsin arkadaş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri