Yasin Karaça, Deniz Baykara, Okan Koç, Sabri Sarıoğlu
Yasin Karaça, Deniz Baykara, Okan Koç, Sabri Sarıoğlu
önceden alan varmıı.matias fernanades yada mikeli alcam sizce hangisi
matias.........
Ya benim Zalayeta'nin yanina güzel bir forvet almam gerekiyor sizce kimi almaliyim?
Kerlon,BetinhoOriginally Posted by Kara_Kartal1903
evandro roncattoyu al derim çünkü sol kanatta da oynayabiliyor. Ayrıca Kerlon ve Nadson BJKde favorimdi
Te_ekkürler dediiniz adamlara bi bakay1m
Originally Posted by Azer
ikisi de diyebilirim
Kerlon'u ilk senede almak imkansız.Brezilya Federasyonu 20yaşından önce oyuncu göndermiyor.Onu en az 5sezon beklemek lazım.Originally Posted by Omerdinho
Bence santrafta Aghahowa yada Voronin iş yapar![]()
ne 5 senesiOriginally Posted by bjk_melo_151
ben ikinci sezonumda 7,5 € ya almistim kerlonu
Balaban orta sahadan ziyade daha çok santrafor olarak görev yapan bir oyuncu. Walter Baseggio Balaban'dan daha uygun ancak onun da oyun zekası ve atak yönü biraz zayıf. Yine de Baseggio'yu almanı tavsiye ederim.Originally Posted by ThersoN
Tabiki FernandesssOriginally Posted by Azer
Amc de Recoba mı Figo mu daha etkili olur.Daha önce denemiş olan varsa yardım ...
Fernandezi isteyen arkadaşlar inceleyebilirler.
Ya arkadaşlar Villarreal 'deyim 4 milyon gibi bir bütçem var sağlam amr arıyorum kontenjanım boş 2005'teyim gelecektede kullanabileceğim bir oyuncu olursa sevinirim bide bu bölgeye Yattarayı alacaktım benle birlikte mainz teklif yaptı adam mainze gitti inanırmısınız la liga yerine bundesliga yı tercih etti
guarini al kanat takgıı uygula amr de inanılmaz işler yapıyor.
bence de ya guarin'İ al ya da Carlos Magno.
uğur yıldırımı unuttuk yada deniz baykara sağ bekde döktürüyorlar![]()
ya uğur yıldırım ultraslan olduğu için fener'e gelmek istemedi sene başında.Auxerre'e gitti.Sezon ortasında Auxerre ile anlaştım yine gelmek istemiyor Uğur.Deniz Baykara'yı da Ts aldı.O kadar da hoşuma gitmedi özellikleri.Originally Posted by SaMaNYoLu
arkadaşlar anelka ilk senenin sonunda gitmek için kendini yırtıyor.şampiyonlar ligini aldığım halde fazla bir şey değişmedi anelka'da.Onun yerine Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceğini düşündüğüm Kerlon ile anlaştım.Ama Alex de yan çizdi.Sizce Kerlon'un yanına kimi almalıyım?
ya abi evandro roncatto ma müthiş teklifler gelior,sizce satmalı mıyım?satarsam onun yerini doldurabilcek oyuncu var mı..
![]()
Arkadasim sana cok yonlu bir adam onereyim. Futbolcu onerme bolumunde yazdim bi bak ordakilere.Originally Posted by robben.16
Adi : Carlos Magno
Mevkisi : D/WB/AM R
Muthis birisi kesinlikle tavsiye ederim. Her oyunumdada mutlaka alirim. 3 milyon Euto civarina transfer edebilirsin.
Kolay gelsin.
Fellype Gabriel i tavsiye ederim. Oyuncu tavsiye bolumunde onerdigim birkac ortasaha var. Ama forvet istiyorsan eger kesinlikle Vucinic i almani oneririm. Gol Makinasi herifOriginally Posted by Silent Island
![]()
sağol denerim vucinic'i de deniyeceğim bu forlan tam kazmaOriginally Posted by tanimsiz
vucinic'i deniyecektim sırpmış bende milli duygular yoğun o adamı getirmem
Originally Posted by SaMaNYoLu
dostum oyuncu süperde bende çıkmadı.bu adamın geçmişini öğrenebilir miyiz_=?
tabi kimliğini değiştirmediyse![]()
![]()
![]()
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
öncelikle 6.0.3 kullanman lazım vebütün şilili oyuncuları çıkartırsanda iyi olur..kesinlikle denemeniz gereken bir adam birazda p.a fazla olsa var ya amc de ronaldinho yu tanımaz..bi de uzaktan çok mükemmel vuruyoOriginally Posted by TARPON_1
kardeşler serkan gediğin kullandığı ayak sadece sol nerede oynatmam gerekio solda oynatıom da performansı düşük acaba yanlış yer mi...
fernandes mi çıkmadı :S ismini dogru yazdıgına emın ol her oyunda çıkar
benim de bir oyunumda çıkmamıştı kafayı yemiştim.hatta delirmiştim.çünkü ingilterede league two'dan championship'e çıktıktan sonra öğrenmiştim onu.Bir baktım arıyorum arıyorum çıkmıyor.Database de large.Onun yerine Agüero'yu almştım.
arkadaslar maxi rodriguez e 15 mlyn € saydım ama iyi oynayamıyor (orta saha sag orta) heryerde oynattım
ozellikleri forvete biraz yakın sizce forvet mevki calıstırsammı
arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim usta fmcilere sesleniyorum bu oyunun maradonası kimdir yani maradona dediysem ucuz maradonası![]()