En iyi teknik diraktör en iyi takımda olmalıdır.
Umarım Real Madrid'e gider.
En iyi teknik diraktör en iyi takımda olmalıdır.
Umarım Real Madrid'e gider.
Mourinho gelsin ve eski MAdrid geri dönsün :d
turksportal...
Ben Mourinho'yu İnter'de bir sezonda toplanabilecek tüm kupaları aldıktan sonra Real Madrid'in başında görmek isterdim ama bu yaz Real Madrid'li olacak gibi gözüküyor Jose.Real Madrid'de de bu amacına ulaşabilir.Barcelona'yı durdurabilmek için Jose'ye ihtiyacı var Real Madrid'in.
So what?
Saike
Zaten Barcelona'yı da durduracak isim Jose Mourinho bence.Herkesin ortak görüşü gibi ben de Mouriho'yu önümüzdeki sezon Real Madrid'de görmek istiyorum.
David Villa'yı Katalanlara satan Valencia, yeni transferlerin peşinde.
Valencia, golcü oyuncusu David Villa'yı 40 milyon avroya Barcelona'ya sattı. Siyah-beyazlılar yeni transferler için şimdiden kolları sıvadı.
Superdeporte'nin haberine göre Valencia ilk olarak Toulouse'un milli oyuncusu Andre-Pierre Gignac'ı alarak yapmak istiyor.
Valencia Teknik Direktörü Unai Emery 24 yaşındaki Fransız atak oyuncusunu almak istiyor ve yıldız forvet de artık daha büyük bir takım formasını hakettiğini düşünüyor.
Valencia sadece Gignac transferi ile ilgilenmiyor, aynı zamanda da Getafe'den Roberto Soldado ve Lorient forvet oyuncusu Kevin Gameiro da listede. Valencia, transferler için David Villa'dan gelecek parayı bekleyecek ve ona göre hareket edecek.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güiza daha iyi.
Güizayı vereydik bari![]()
Güiza Valencia için biçilmiş kaftan![]()
Del Bosque kadrodan da çıkardı Güiza'yı,şu Valencia'ya kaça satarsak kardır artık alsınlar da kurtulalım şu adamdan ya![]()
Mourinho yıldızlarla değil takım oyunu oynayanlarla oynayan birisi. O yüzden Mourinho'nun biçilmiş kaftan olduğunu düşünmüyorum. Ama Mourinho yine de başarılı olur.
Bence iyi bir transfer ama bana kalırsa bir 40 M€ daha verip 4 yaş daha genç ve çok daha kaliteli Torres'i almalarını beklerdim.
torres'e elleşmeyin arkadaşbarça yıllar istediği villasına sonunda kavuştu hadi bakalım.ben daha çok ibranın akibetini merak ediyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
60 milyon Avro!
İspanyol spor gazeteleri, Real Madrid kulübünün Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu alması halinde bunun en az 60 milyon avroya mal olacağını iddia etti.
İspanyol basını, Real Madrid'in halen bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Manuel Pellegrini'yi göndermek için 5 milyon avro tazminat ödemesi gerektiğini, Mourinho'yu İnter'den almak için de İtalyan kulübüne 8 milyon avro vereceğini belirtti. Real Madrid'in Portekizli teknik adama sezon başına 10 milyon avrodan 3 ila 5 yıl arasında değişen bir sözleşme önerileceği ileri sürülürken, Mourinho'nun yardımcılarına da verilecek paralarla en az 60 milyon avroluk bir transfer haline dönüşeceği yazıldı.
Mourinho'nun İnter'den aldığı teklifin sezon başına 12 milyon avro olduğunu da hatırlatılarak, Portekizli teknik adamın Real Madrid'e gelmesi halinde, dünyanın en fazla kazanan teknik direktörü olmaya devam etmesine rağmen maddi açıdan kayıbının olacağı ifade edildi.
21.05.2010
Bnece sorun olmaz yeterki başarıları kazandırsın.Bu takım zaten formalardan seyirciden vs çok gelir sağlıyor.
Mourinho gibi birisi için 60 milyon avro bile az![]()
adam kupa manyağı eder her takımı..
Barcelona Başkanı Laporta, David Villa transferi sonrası takımdan gönderileceği yolunda haberler çıkan Zlatan Ibrahimovic'e sahip çıktı.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:38 TSİ 21 Mayıs. 2010 Cuma
Barcelona Başkanı Joan Laporta, Valencia'dan David Villa'nın transfer edilmesinden sonra, takımın İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç'i satma niyetleri olmadığını söyledi.
Laporta, yaptığı açıklamada, ''İbra, satılık değil. O çok değerli bir oyuncu ve teknik ekibin ona güvendiğini biliyorum. Villa'yı almamız, İbrahimoviç'in Barcelona'daki geleceğini etkilemez'' dedi.
Barcelona'ya İnter'den sezon başında gelen 28 yaşındaki İbrahimoviç, ilk sezonunda ligde 29 maçta 16 gol attı. Villa, Valencia'da sezonu 21 golle kapattı.
Tabi kalcak o kadar paraya gel bide kalma![]()
Nasıl bir diziliş yapacak Guardiola merak ediyorum Villa da gelince.
So what?
Saike
Bence 2 forvet oynamalılar artık sarmıyor klasik taktikler falan..Gördük bu sene..
2 forvet amr aml mc mc 4 lü defans olur herhal
Barça 4-3-3 ten vazgeçmez bence
ViLLa soLda Pedro nun yerinde de oynar. Ama bana kaLırsa İbra geneLde kuLübede oturur. Sonradan feLan girer oyuna.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben şahsen Pedro'yu kesmem o takımda. Gerçekten çok etkili oldu bu sene seneye daha da etkili olacaktır eminim ki. Sağda Messi solda Pedro ileride ise Villa - İbra ikilisi ile çok daha golcü bir takım olacaklardır. Orta sahada ise Xavi - İniesta ikilisi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4-2-4 oynasınlar ileride Messi,Pedro,İbrahimovic,Villa olsun kaç yerlerse bir iki fazlasını atarlar zaten![]()
keita kesik yemez bu takımda villa pedroyu keser muhtemelen ama ben hala ibranın gönderileceğini düşünüyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
villa kanatta oynayabiliyor mu? eğer kanat için aldılarsa hiç iyi olmadı bence. juan mata'yı falan alsalardı bari.
valencia güiza'yı alırsa yılın bombası olur (:. şöyle mehmet topal gibi 5 milyon euroya falan gitse...
Barcelona'nın hücum yapısının en önemli özelliği oyuncuların sabit bir pozisyonunun olmaması. Bol bol yer değiştirdikleri için zaten zor marke ediliyorlar. O yüzden Villa her yerde oynayabilir. Ibra, Villa, Messi, Pedro beraber de oynayabilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Alvez-Pique-Puyol-Abidal
-------Xavi-------İniesta----
Messsi----------------Pedro
------İbra-------Villla-------
böyle zaten Pique hızlı oyunu iyi kurabilen bir adam kopuklukta olmaz defans orta saha arssında çokta atarlar zaten.