1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Boğanın darbesi çok sert oldu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Boğanın darbesi çok sert oldu...

Kılıcıyla boğayı öldüreceği sırada dengesini kaybedince...

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Las Ventas arenasında bugün yapılan boğa güreşlerinde, boğazından girip ağzından çıkan bir boynuz darbesi alan matador Julio Aparicio, ağır yaralandı.
    Madrid’in ünlü San Isidro Bayramı çerçevesinde yapılan boğa güreşlerinde bu akşam ilk olarak arenaya çıkan matador Julio Aparacio, kılıcıyla boğayı öldüreceği sırada dengesini kaybedip düşünce çok ağır bir boynuz darbesi aldı.
    Boğanın boynuzu boğazından girip ağzından çıkan İspanyol matador, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
    İlk müdahaleyi yapan doktor Maximo Garcia Pardos, İspanyol matadorun boğaz, damak, dil bölgesinde ciddi hasar bulunduğunu ve çenesinin kırıldığını, durumunun "çok ağır" olduğunu kaydetti.

Kaynak: Milliyet

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu hayvanlara eğlence adı altında resmen işkence yapıyorlar bu olan bence iyi bile olmuş resmen katlediyolar hayvanları...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vay be ölmemiş ilginç bu adamlar derste almıyorlar ya Her yıl aynı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sadist miyim bilmiyorum ama bu matadorlar ya da hayvanlarla uğraşan insanlara boğalar bir şey yaptığında inanılmaz mutlu oluyorum. Aferin koçum bas birde üstüne falan diyorum.

Evet evet sadistim biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Boğayı Trabzonsporlu yapmışlar (: Kendi kaşınmış valla.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boğa ile uğraşırsan katlanacaksın bunlara kardeşim ben şahsen böyle şeylerden uzağım manyakmı bu herifler canlarını tehlikeye atıyorlar benim canım kıymetlidir demiyorlar profesyonel sanıyolar bide kendilerini

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Sadist miyim bilmiyorum ama bu matadorlar ya da hayvanlarla uğraşan insanlara boğalar bir şey yaptığında inanılmaz mutlu oluyorum. Aferin koçum bas birde üstüne falan diyorum.

Yalnızca kendimi böyle hissediyor sanıyordum

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri