Bu mesajda başarısız ama başarılı bir menajerin hikayesini okuyacaksınız..

fenerbahçeyle 4 sezon geçirdim. 4 Sezon sonunda 3 kere TSL 'yi aldım. Avrupada en büyük başarım ŞL de yarı finale çıkmak oldu. 4 yılda ekonomiyi bir hayli yükselttim. Kadroya Gignac,Dzagoev,Hazard gibi yıldızlarla doldurdum. Ancak Türkiye ligindeki yabancı sınırı nedeniyle avrupada bir türlü kupa alamadım. Avrupaya gitmeliydim.

5. yılımda, sezon henüz başlamadan Fenerbahçeyle kalan 1 yıllık kontratımı feshettim.

Milana başvuru yaptım. Milan geçtiğimiz sezon 7. sırada bitirerek kötü bir sezon geçirmişti. Kısa sürede Milanın başına geçtim.

İlk başarısızlığımı Milan'da tattım, 12 maç sonunda 3 galibiyet 4 beraberlik 5 de malubiyetim vardı (yaklaşık), ve ligde 10. sıradaydım (bu da yaklaşık).

Milandan istifa ettim. 1.5 yıl boyunca kulüp aradım kendime. Arjantin ve Brezilya ekiplerinden teklifler geliyordu ama ben kıta değiştirmeye sıcak bakmıyordum.

Ve ilginçtir ki 1.5 yıl sonra Milanın başında Frank Rijkaard vardı. Onun içinde kötü gidiyordu işler. Yerine göz diktim onu işte attırdım yerine geçtim.

14. haftanın sonunda ligde 12. sıradaydık. Harika başlangıç yaptım 3'de 3 gidiyorduk. Sonra işler bozuldu ligi 11. bitirdim. Ve Milandan 2. kez istifa ettim.

Bu denli başarısız bir kariyerim varken, kıtasal bir tanınmışlığım vardı. Sezonu lider bitiren, statüsü untouchable(dokunulmaz) olan Roma teknik direktörü, sürpriz bir şekilde koltuğundan ayrılmıştı. Fırsat bu fırsat başvurdum Roma'ya, ve benim gibi kariyeri başarısızlıkla dolu bir TD yi takımlarına aldılar.

Şuan sezona hazırlık kampındayız umarım Roma'da işler yolunda gider.

Sanırım benim sorunum cimrilik.

30 M verip çok iyi bi oyuncu olacağıma 15 - 15 verip 2 tane iyi oyuncu alıyorum. Ama çok iyi kulüplere iyi oyuncular yetmiyor tabi. Kulübün başarısı düşüyor. 54M transfer bütçem var, sezon içerisinde 100 e kadar çıkar diye düşünüyorum, 3-4 kaliteli isimle bu sefer başarılı olucam bu arada Genoa da sürpriz bir şekile kaç sezondur ya 1. oluyor ya da 2., İnter 5-10 arasında gidiyor, juve ise 3-8 arasında.

Buradan İtalyan araştırmacıları kınıyorum nasıl bir rezillik bu böyle.