Hayır, sizin mantığınıza göre geçerli yazdıkların son şeyler. Yüklü bir ceza almak için illa birisinin yaralanması mı gerekir ben onu soruyorum. "tribünleri ateşe vermek" birisine zarar gelmediği zaman az ceza verilecek bir eylem midir yani?
bu tür şeylerde cezalar caydırıcı olmalıdır. 5 maç ceza aldıktan sonra ali sami yen kapanmadı yanlış hatırlamıyorsam. bu ceza kısa vadeli de olsa caydırıcı oldu. bundan bahsediyorum ben.


Alıntılı Yanıtla
Orada futbol maçı izlemek için bulunuluyor stadı yakıp yıkmak için değil.Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan şeyler olursa tabi ki ceza verilir.O koltuklar oturup maç izlemek için var koparılıp sahaya atılmak için değil veya yakmak için değil.
Sen doğru olanı kabul edemezsin.Sana o yüzden bundan sonra cevap yazmamayı düşünüyorum.Çünkü bir Galatasaraylıya Fenerbahçeyle ilgili bir durumu kabul ettirmek Bir Tubitak sorusunu 2 yaşındaki bir bebeğe çözdürmek kadar mantıksız sizlere göre.Daha dorusu sizlerde görmek istemeyenlere göre
