Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Bence çok iyi bir takım kurmuşsun ve Şl finali gerçekten inanılmaz bir başarı.Bentley'nin yerine bir Türk oyuncu alıp, Umut'un yerine de daha kaliteli bir yabancı forvet alsan daha iyi olmaz mı?Giray'ın yerine bir Ömer Toprak, Serdar Taşçı yada Sertaç Erenden birini alsan defans hattın daha kaliteli olurdu diye düşünüyorum.Ömer Aysan'ın özelliklerini hatırlayamadım ama pek iyi değildi sanırım o da.Bounanotte yetmiyorsa Dudu yada Zezinho'yu öneririm.Şampiyonlukların ve aldığın başarılarını göz önünde bulundurunca bundan sonra en çok zevk alacağın şey kadroda sürekli değişiklikler yapmak olur sanırım.
Ömer iyi değil ama istediğim bir sağ bek bulamadım.mecburen onunla gidiyorum.Bentley çok yararlı oluyor.Umut2u satmaya çalıştım hemde 2 kere mi ne gol kralı oldu ama yine de alan yok anlamadım.Defans'a Ömer'i alıyordum Tottenham'dan Braca geldi tekerime çomak sokup aldı Ömer'i Serdar'da gelmek isteöiyor bize Diego iyi oyuncu belki değiştiririm ama bakalım yeni sezon için transferşler yaptım onuda eklerim birazdan.