Sayfa 228 / 896 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
6,811 ile 6,840 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Deivid Palmerias ile anlaştı mı?

Güiza'nın İspanya Milli Takımı'na çağrılmaması sonrası kısa süreli bir şok yaşayan Fenerbahçe yönetimine, müjdeli haber Deivid de Souza'dan geldi.
    Sabah Gazetesi'nin 23 Mayıs 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Arthur Zico döneminde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalist olan takımda büyük emeği bulunan ancak geçen sezon başı hazırlık kampında ayağı kırıldıktan sonra, eski formunu yakalamakta zorlanan sambacı oyuncu ülkesinin takımlarından Palmerias ile anlaştı.

Deivid, yeni sezon öncesi sarı-lacivertli kulüple yolları ayrılan ilk oyuncu olurken, aynı zamanda sezon başında Galatasaray ile yolları olaylı bir şekilde ayrılan Cassio Lincoln ile de takım arkadaşı oldu.

Palmerias'ı geçen haftaya kadar Beşiktaş'ın yüzüncü yıl şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Zago çalıştırıyordu. Deivid'in ayrılığı sonrası Fenerbahçe'de gözler Dani Güiza'ya çevrildi.

Sarı- lacivertliler, büyük beklentilerle renklerine bağladıkları ancak iki sezondur eleştirilerin odağı olan İspanyol forveti de satarak, kadroyu iki yabanca yıldız ile takviye etmek istiyor.

23.05.2010
    Kaynak : Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ali bilgin hertha berlin ile anlaşmış.

ntvspor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    ali bilgin hertha berlin ile anlaşmış.

ntvspor.
    ALLAH hertha'dan razı olsun..

Elinde olsa boş kaleyi görüp topu geriye oynayacak ya adam.

Nesil
    2006

Ali Bilgin'in gitmesine sevindim. Kadroyu yenilemek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

olley be! (:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de gelecek sezon için hazırlıkların son derece gizli bir şekilde sürdürüldüğü, başkan Aziz Yıldırım'ın bu kez işi son maça bırakmamak için güçlü bir kadro kurmayı planladığı ifade edildi.

Sarı lacivertli takımın yeni sezondaki planlarında Teknik Direktör Christoph Daum'un bulunmadığı, sözleşmesinin feshedilmesi için de avukatıyla görüşmelerin sürdürüldüğü iddia edildi.

Daum'un sözleşmesinin feshedilmesi halinde gündeme gelecek ismin Alman milli takımından dünya kupası sonrası ayrılacağı bildirilen Joachim Löw olduğu ileri sürüldü. 50 yaşındaki Löw, 1998-99 sezonunda da Fenerbahçe'de görev yapmıştı. Yönetimin transferde de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.

Fenerbahçe 2000 Derneği'nin seçimleri de bu sabah yapıldı. Tek aday olarak seçime giren Celalettin Bilgiç başkan seçildi.

Dernek seçimine katılan Fenerbahçe kulübünün eski yöneticiylerinden Hakan Bilal Kutlualp, ilk kongrede kulüp başkanlığına aday olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin eski menajeri Volkan Ballı ise başarıda olduğu gibi başarısızlıkta da herkesin payı olduğunu belirtti.

Ligtv.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Beklenen gelişme sözleşmesi bitiyordu iyi oldu sırada deniz var

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali bilgin'in boşluğunu krasic'le doldururuz inşallah (:.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ali bilgin'in boşluğunu krasic'le doldururuz inşallah (:.
    Onun yeri hep boş kalacak, forma numarası falan emekli edilsin, oynamadan çuvalla para götürdü, buda bi yetenek (=
    Ayrıca menajeri ondan daha yetenekli, Herta'ya nasıl transfer ettirdi acaba (=

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Herta küme düştü aslında başarısızlık oraya transfer olması Fenerbahçe den Almanya 2.ligine düşündürücü gerçekten iyi bir futbolcu değildi zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

herta'da yıldız olup utandırıyormuş bizi (:. sevinirim valla. ali bilgin potansiyeli olan bir oyuncuydu gerçekten. dede sayesinde sağ bek oynayarak intihar etmişti zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda tek beklentim Daumun gitmesi. Eğer bu olmayacaksa Aziz Yıldırımın istifasını vermesi. Şöyle adam gibi top oynatacak, disiplinli, oyunu iyi okuyan, taktisyen ve rotasyonu iyi yapabilen bir hoca olması lazım. Bu anlattıklarıma tek uyan Mourinh gibi gözükse de çok kaliteli hocalar var. Eğerki bu dediklerimi yapacaksa ilk seneden şampiyon yapamasa da takımda kalsın ve istikrar sağlansın. Zaten böyle bir hoca da başarıyı getirir.. Aziz Başkan lütfen sabrımızı taşırma bir an evvel yap şu revizyonu. Her geçen dakika senin aleyhine. Hele ki Güiza takımda kalırsa Kadıköyde onu linç ederler söyleyeyim. Sakın takımın toplanacağı zaman Daum ve Güiza takımda kalmasın..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti

23 Mayıs 2010 Pazar 15:12
    Şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'den ilk ayrılık gerçekleşti. Herkesin gitmesini beklediği isim gidiyor.

Deivid ülkesine dönüyor. Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler’in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras’la prensipte anlaştı.
    Haberturk'ün haberine göre bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen ve başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler'in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras'la prensipte anlaştı.

Tecrübeli futbolcunun bu durumu Sarı- Lacivertli yöneticilere de bildirdiği öğrenildi.
    Aziz Yıldırım ve yönetiminin Deivid'in gitmesine sıcak baktığı ifade edildi. Sambacının en kısa sürede İstanbul'daki eşyalarını da toplayarak Brezilya'ya götüreceği kaydedildi.

İNTERNETHABER
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sambacının en kısa sürede İstanbul'daki eşyalarını da toplayarak Brezilya'ya götüreceği kaydedildi.
    Eşyasımı kalmış burada? 9-10 bavulla gitti Brezilya'ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk isimden kurtulduk . Daum Güiza Cristian .. Bunları da en az zararla gönderirsek önümüz açık .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Geliyor!

Fenerbahçe'ye transferi artık an meselesi olan Hamit Altıntop, Madrid'te Fanatik'e konuştu... Yıllardır adı 3 büyüklerle anılan ancak her zaman, “Dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum” diyen yıldız futbolcu, bu kez farklı ifadeler kullandı. Hamit'in Milli Takım kampı sonrası Fener'e imza atması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan 2. Türk futbolcu olan Bayern Münihli Hamit Altıntop, 2-0’lık İnter mağlubiyeti sonrası sadece FANATİK’e konuştu. Mehmet Demircan’ın sorularını yanıtlayan Hamit, geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

Maceraya yelken açıyorum

“Son günlerde sadece bu finali düşündüm... İnanın transferimi düşünecek fazla zamanım olmadı. Fakat artık final geride kaldı. Zannediyorum önümüzdeki hafta kararımı vereceğim. Şimdi Milli Takıma katılmak üzere ABD’ye gidiyorum. Orada birkaç gün daha düşünüp kesin bir sonuca varacağım. Her yerden teklif alıyorum. İngiltere’den ve İspanya’dan beni isteyen takımlar var. Zaten Almanya’da artık sadece Bayern’de forma giyerim. Bayern dışındaki takımlar bana pek sıcak gelmiyor. Burada da sürekli oynamadığım için yeni bir maceraya yelken açmak niyetindeyim...”

Sarı-Lacivert mesajlar
    “Biliyorsunuz Türkiye’den de teklifler var. Geçtiğimiz yıllarda da oldu. Beni tanıyan tanır. Para benim için ön planda değil. Ben başka şeyler peşindeyim. Şimdi olaylar geçtiğimiz sezondan farklı. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Artık Türkiye’de bazı şeyler değişmeli. Görüyorsunuz son hafta neler oldu. Herkes biliyor ki 18 takım var. 1 takım şampiyon olacak, 3 takım da düşecek. Bunu kimse değiştiremez. Ama bizde bu farklı yaşanıyor. Şimdi Fenerbahçe 2 ön eleme turu oynayacak. Ben futbolda yenmenin yanı sıra yenilmenin de varolduğunu aşılamak istiyorum. Belki benim Türkiye’ye gelişimle bu konuda bazı şeyler değişir. Belki bu değişime öncülük ederim.”

Mehmet Demircan / FANATİK Çok Özel

Özel haber diyorlar ama kaynağı görünce hiçte inanası gelmiyor insanın açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında açıklamaları normal ama kaynağa bakınca, son 3-4 cümle sonradan eklenmiş olabilir diyor insan.

Önce teknik direktör işini netleştirsinler sonra transfer yapsınlar, gerçi Hamit gibi bir oyuncuyu istemeyecek hoca yoktur ama yine de ilk iş hoca olmalı.

Ali Bilgin belki de bu sezon tek forma şansı bulup, kendini göstereceği dönemde, takımda kanat oyuncusu kalmadığı dönemde menüsküs olmuştu ve oynayamamıştı. Gitmesi açıkcası bir şey değiştirmedi, zaten varlığı belli değildi ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan aynen senin dediğini düşündüm.Son 3-4 cümle soradan eklenmiş olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hamitin sözleşmesi bitti hem para vermek zorundada kalmayacağız umarım gelir Emreyle Hamit gerçektn süper olur

Nesil
    2006

Hamit umarım gelir. Serkan'ın dediği de olabilir, son üç cümle sonradan eklenmiş olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam Türkiye ye geLicem, Fenerbahçe de oynayacağım gibi ithamLarda buLunmuyor. Ya da ben mi okuyamadım ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam Türkiye ye geLicem, Fenerbahçe de oynayacağım gibi ithamLarda buLunmuyor. Ya da ben mi okuyamadım ?
    Artık uydura uydura onlar da işi öğrenmişler abi, başlığı öyle bir atmışlar ki, kesin Fenerbahçe'deyim demiş gibi, okuyorsun gayet normal açıklamalar, son cümlelere geliyorsun, Fenerbahçe 2 tur oynayacak, ben yenilmeyi de öğreteceğim vs, vs. Yenilmeyi nasıl öğretecek, takımın yenilmesini sağlayıp, sonra teselli mi edecek?

Bu açıklamaları yapmıştır, sonuna da Türkiye'ye dönebilirim, Fenerbahçe 2 eleme oynayacak gibisinden uydurmuşlardır ve koymuşlardır gazeteye, başka türlü Hamit'in bu açıklamaları ilgi çekmezdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hamit bizim için acil ihtiyaç olan bir oyuncu değil ama yine de Hamit gibi joker bir oyuncu kadro kalitesini yükseltir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Hamit'i alıyorsan artık Alex'ten vazgeçmelisin. Yoksa, Emre, Hamit, Özer, Mehmet bu oyuncular kaliteli oyuncular ve sürekli oynamak isterler. Emre ve Hamit'i yanyana koyup, ikisi de oyunun 2 yönünü oynayabilir, yanlarına defansif yönü kuvvetli bir zenci sol kanada bir oyuncu ve girdiği pozisyonu gol yapma oranı yüksek bir forvet gerekli. (Sağ kanatta Kazım dönerse, Mehmet ve Özer de zaman zaman şans bulabilir, sol tarafa acil ihtiyaç var, Uğur istikrarsız, Özer gerçekten oranın adamı değil)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yahu başkan Allah rızası için şu Hamiti al. 4-3-3 oynayalım. Sağa Krasic, Sola Dzsudzsak forvete de Gignac. O kadar para veriyoruz kulübe. Siz transferi yapın bonservisleri bizden.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yahu başkan Allah rızası için şu Hamiti al. 4-3-3 oynayalım. Sağa Krasic, Sola Dzsudzsak forvete de Gignac. O kadar para veriyoruz kulübe. Siz transferi yapın bonservisleri bizden.
    3ü birden çok zor be.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Alex'ten vazgeçemedikçe bu sistem imkansız . Yani en az 1 senemiz daha var çağdaş futbolu yakalamak için Belki 2 ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfer dönemi 1 haziran'da başlayacak ama bir belirsizlik var. ben kötü şeyler hissediyorum ama umarım bu kötü hissiyatları boşa çıkarır yönetim.

barcelona forvet transferini, valencia önlibero transferini(m.topal) geçen hafta bitiriverdi. sayamadığım pek çok transfer gerçekleşti şuana kadar. koca bir transfer dönemi bizi bekliyor diyerekten kendimizi avutmayalım çünkü avuta avuta bir hal olduk. bir de dünya kupası var. transfer ne zaman olacak şimdi olmayacaksa? wc10 bittikten sonra mı?

mayıs ayı bitmeden bir açıklama gelirse umutlanırım fakat haziran'ın ilk haftasına kadar yönetimden bir açıklama gelmeyeceğini düşünüyorum ne hoca ile ilgili ne de transferlerle ilgili. ya ben çok karamsarım, ya da tecrübelerim bunları yazmama sebep oluyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut çok zor. Önümüzde 3 ay var ve bunu sonuna kadar kullanacaktır yönetim ve büyük ihtimal -bana göre- wc2010 sonrasına aksayacak transferler. Barcelona,Valencia bu yüzden büyük takım bu yüzden 1.sınıf takım sıfatı taşıyorlar.

Daha hiç birşey belli değil. Haziran'a geliyoruz. Daum efendi tatilde. Yönetim burada harıl harıl çalışıyormu bilmiyoruz. Onlarda tatildedir. Dur bir rahatlıyalım havasındalar.

Günü kurtaracağız,göreceksiniz. Hiç güvenmiyorum bu yönetime.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hamit hala cok iyi bir oyuncu Türkiye'ye gelene kadar en kötü Ingiltere veya Ispanya'ya gider Türkiye'ye gelmesi icin kafayi peynir ekmekle yemis olmasi lazim.

Mesaj Yetkileri