Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Bucaspor Süper Ligte !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige bakıldığında zaten Karabük ve Buca'nın diğer takımlardan daha iyi oldukları görülüyordu, Adana puan olarak Buca'ya yetişse de, ligin genelinde gerçekten 2 hakeden takım vardı ve 2'si de Süper Lig'de şu anda.

İzmir takımlarının yaptığı son lig maçını hatırlıyorum, Göztepe ile Fenerbahçe oynamıştı, gündüz maçıydı, Fenerbahçe'nin en kötü sezonlarından biriydi. Bucaspor da açılışı Fenerbahçe ile yapar umarım.

Altay ve Karşıyaka sırayla finalde elenip duruyorlar senelerdir. Şimdi yarı finalde bu 2 ekip karşılaşacak herhalde. Karşıyaka'nın buralarda olması, sezon başı itibariyle sürpriz olmazdı ama sezon boyunca yaşananlardan sonra, Süper Lig'e çıkan son takım olurlarsa, bir mucizeyi başarmış olurlar. Hiç sevmesem de, artık bu tür konularda tecrübeli sayılabilecek Erdoğan Arıca faktörü, belki Karşıyaka'ya avantaj sağlayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Serkan abi artık lig usulü olacak play-offlar.

Her takım birbiriyle maç yapacak, 1. olan çıkacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel mükemmel mükemmel !! Hem Karabük'e Hem Buca'ya acaip sevindim Helal Olsun tek kelimeyle

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Serkan abi artık lig usulü olacak play-offlar.

Her takım birbiriyle maç yapacak, 1. olan çıkacak.
    Ne güzel takip ediyorum değil mi gelişmeleri? Lig şeklinde olması daha iyi olmuş, bu durumda iş şansa kalmamış olur, daha iyi olan çıkmış olur kesinlikle, 3 maçta da şans yanında olmaz herhalde 1 takımın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Lig usulü bir yandanda kötü olmuş çünkü 3. ile 6. arasında hiçbir avantaj farkı kalmamış.Çünkü herkes birbiriyle oynayacak.Ama eleme usulünde 3. olan 6. olanla maç yapıyordu ve final açısından çok büyük avantajı vardı.Şimdi 17 20 ve 23 ünde maçlar.Yani 1 hafta içerisinde.Gününde olan moralli olan takım çıkar süper lige.Şayet karabük maçındaki gibi oynarsak bizi kimse tutamaz onu da belirteyim

Karşıyaka ve özellikle Altay'ın yapamadığını Bucaspor yaptı.Tebrikler Bucaspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun bir süre sonra İzmir'den bir takımın Süper Lig'te olması güzel.Tebrikler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bank Asya Ligindeki ilk sezonunda Türkcell Süper Ligine çıktılar... Bakalım; orada da yeni bir Hofeniham havası estirebilecekler mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İzmir'den bir takım yeterli dahda cıkamaz ya adana yada konya diyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Buca'yı tebrik ederim.Sonunda İzmir deplasmanı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Play off'lar hangi şehirde oynanacak ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İstanbulda playofflarİzmire çok yakın Adanaya çok uzak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İzmir'e yakın değil yav 9 saat otobüsle ben daha 2 saatlik yola gitmeye üşeniyorum.. İstanbul'da yaşadığım için maçlardan en az 1 tanesine gitmeyi düşünüyorum..Adana'yı sevdiğimden Adana'yı destekliyorum inş. TSL'ye çıkarlar..Buca'nın çıkmasıda aynı Eskişehir gibi oldu Eskişehir her ne kadar play-offlardan çıksa bile Buca gibi iki takımda ilk sezonlarında TSL'ye yükseldiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Biz ilk sezonda çıkamadık Kaan. Biz ilk sezon 14. bitirdik Türk Telekom Lig A'yı. 2. sezonda çıktık. Herkes muradına erdi sonunda bir İzmir takımı TSL'de umarım kalıcı olurlar.
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bucaspora başarılar diliyorum her ne kadar bize 6 atsalarda

Seneye Rizem de çıkar inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rize'nin bu kadro ile cıkması lazımdı ne güzel stadı felan vardı ama o ilk 10 haftadaki performans gitti ve sürekli puan kaybeden bi takım haline geldik ki son andada paçayı kurtardık takımda bütün futbolcuların neredfeyse TSL tecbrübesi var ama yönetimde kesinlikle birşey oldugu için takım dengesizleşti seneye TSL 'ye cıkacagımıza inanıyorum yani Bank Asya'yı şampiyon bile bitirebilirler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bugün takvim gazetesinde bir haber vardı: Fenerbahçe sevgisinden formalarını sarı-lacivert olarak değiştirmiş bir kulüp; Bucaspor... Takvim'in yalancısıyım... Hoşgeldin küçük kardeş...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Buca,Hoşgeldin Buca...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Karabükspor'dan sonra Süper Lige çıkan takım Bucaspor oldu..

Kayseri Erciyes'i 3-0 mağlup etmekte olan Buca maçın bitimine 5-6 dakika kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş bulunuyor.

Başarılar, Buca'yı desteklemeyi bırakıyorum Galatasarayla aynı ligte olduğundan.
    Tam da desteklemen gereken zamanda Bucayi yalniz birakman olmamis. Ben sahsen FB li olarak Buca-FB maclarinda gonlum Bucanin yaninda olacak. Bucaspor ile gurur duyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Altay da elendiğine göre acaba Bucaa'dan kombine mi alsak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Elin mahkum Serkan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne kadardır ki? Eğer Altay çıkmış olsa 150 lira civarı olacak deniyordu, Buca'nın da bundan fazla yapacağını sanmam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri