Sayfa 232 / 896 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
6,931 ile 6,960 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'yı, Tardelli'ye tercih ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Neden ki Tardelli iyidir :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tardelli iyidirde, Güiza ile aynı tip oyuncu, üstelik daha cılız.

Hala daha ne Brezilyalısı? Tardelli vasat bir oyuncu. Biz Brezilyalı alacaksak, en az Andre Santos ayarında bir Brezilyalı olmalı, Deivid, Tardelli gibi Brezilyalı alacağımıza Türk futbolculara forma şansı verelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani alacağımızdan değilde, Tardelli'yi en az 10mn€ ya verirler bize, o kadar parayı Sercan'a verelim daha iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bnde istemiyorum Brezilyadan futbolcu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alaattin metin, fbtv'de ''daum iyi hoca ama ts ve denizli facialarından sonra bu kulüpte kalması zor, yabancı teknik direktör de şuan için risk olur. aykut kocaman gelecek sene için hocalığı istiyor, şans verilse iyi olur.''

gibilerinden laflar etmiş.

bence aykut kocaman'a zemin hazırlanıyor. ve bana kalırsa yönetim aykut kocaman'ı hocalığa getirdi ve transfer hazırlığına başladılar fakat bunu medyadan bir süre gizleme gereği duydular, ama neden bilmiyorum... bence taraftarın nabzını yokluyorlar. ama taraftar ne tepki verirse versin aykut kocaman'ı teknik direktörlüğe getirecekler bence.

hissiyat...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten Aykut Kocaman için nabız yoklanıyor . Bence kötü bir tercih olmaz ama geçmişte eski fubolcu yeni teknik direktörlere yapılan muamelelere bakarsak Aykut Kocaman için endişeliyim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aykut hocaya sabir gösterilirse basarili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut'un daha güçlü olması için takıma 1 tane daha efsane futbolcu gelmeli. İster Aykut'un şimdiki görevini yapsın, ister Aykut takımın başına geçerse, O'nun ekibinde yer alsın. Tek başına olmamalı Aykut. İlk akla gelen de Rıdvan.

Eğer takımın çatısı altında böyle 2 isim olursa, zorlukla karşılaştıklarında aşması daha kolay olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Aykut bu gün basketbol maçındaydı. Öncellikle takımda kaldığı kesinleşti. Bir ara gönderilecek söylentileri vardı. Aykut gelirse ben üç yıl beklerim. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Kendi efsane isimlerimizi yaratmamız gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hala Lucescu'yu bekliyorum...
    Olmazsa Magath'da olabilir...
    Aykut'un daha hazır olmadığını düşünüyorum...
    Bence Lucescu veya Magath'ın üstünde sportif direktör olarak kalıp onlardan biraz faydalanması lazım...
    İlerisi için olabilir ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mauro Boselli

Aykut Kocaman istiyormuş. Arjantin'de Canal Luz adındaki televizyon son dakika geçmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Boselli nedir ne değildir bilemiyorum ama bana kalırsa getirilmesi gereken isim hiçbir tartışmaya yer bırakmayacak birisi olmalıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bu tarz riskli transferlerin sırası değil. Eğer 6 yabancımız da dört dörtlük olsaydı, o zaman böyle riskler almak mantıklı olurdu. Kewell ve Henry transferleri gerçekleştirilse kısa vadede başarı için harika adımlar olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Caner söylentileri de var. Sol açık için düşünülüp alternatif olması için isteniyorsa güzel; fakat Vederson'la sözleşme yenilemeyip sol bek için düşünülüyorsa Andre Santos tüm maçlarda oynasın diye dua etmemiz gerekebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zico açıklama yapmış. "Türkiyede Fenerbahceden başka bir takıma gitmem. Fenerbahceye bağlandım. Türkiyede işim yarım kaldı. Aziz Yıldırım futbolu biliyor. İşime karışmadı ama her zaman onu dinledim. Aramızda bir sorun yok. Yardımcılarımdan dolayı ayrılmak istedim." Bana öyle geliyorki Zico geri dönmek istiyor. Yönetim de görüşse de Zico geri dönse. Sonuçta Daumu bile geri getirdik. Bir de Zicoyu getirsek ne olur? Fakat Aykut Kocaman gelecekse Zico şimdilik kalabilir. Fakat Zico mutlaka bir gün Fenerbahceye geri dönmeli.. I Love You Zico!!! I Love You Aykut Kocaman!!!
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    11

Önümüzdeki sezon sonu da Zico'yu gönderip, Aragones'i getirelim

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gece gece acayip duyum geldi Antuda. Düşünülen transferler:Hamit,Krasic,Fabiano ve Dzsudzsak. Krasic ve Dzsudzsak bonservisleri tamam. Oyunculara süre verilmiş. Krasic için acayip fedakarlıklar yapılmış. Bilica ve Baroni seneye mutlaka takımda kalıyor. Daum işini Şekip Mosturoğlu görüşmüş. Daumun tazminatı 8 m euro falan. Hoca işi yaş deniyor. Lucescu ile kesin görüşme olmamış. Güiza ya Rusya ve İspanyadan 2 teklif varmış. Deivid kesin gitmiş. Semih, Vederson, Ali Bilgin ve Deniz Barısa kulüpten yollanacağı haberleri verilmiş. Kesinlikle alınacak yabancı sayısı 3. Sol açık, sağ açık ve forvet. Henry ve Mutudan vazgeçilmiş.Ayrıca Türk olarak Kayseriden bir defans, Kasımpaşalı Yekta ve Ncati de alınabilir. En önemlisi de şu. En iyi Fenerbahce transfer dönemi geçecek deniyor. Hiçbir fedakarlıktan kaçılmayacakmış.

Bayağı karışık oldu ama gecenin 3 ünde bu kadar oluyor. Kusura bakmayın İyi geceler.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

üstteki yoruma ek olarak yabancı sınırı arttırılacakmış büyük olasılıkla.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oh oh güzel duyumlar ne diyelim. Dur dur diyelim '' al lav yu zico ! ''

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    üstteki yoruma ek olarak yabancı sınırı arttırılacakmış büyük olasılıkla.
    Birşey unuttum diyordum Umut Sağolasın.
    Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    oh oh güzel duyumlar ne diyelim. Dur dur diyelim '' al lav yu zico ! ''
    Ben her zaman diyorum. Zico gelsin dertler bitsin

Bence Td de Aykut Kocaman olacak. Transferler de ilk defa önceden bitecek öyle hissediyorum. Ama başkanın en çok istediği Krasiç. Krasiçe inanılmaz şeyler yapılmış. Araya adamlar sokulmuş falan. Hala da gelmezse ayıp eder. Fenerbahce forması çok yakışacak çok. Yürü len Sarı Civciv Tabi böyle heyecan yapıyorum ama inşallah gelir
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    11

Gece gece insan heycanlanıyor.Bu 4 ismin alınması durumunda ben Şampiyon olmamızdan daha çok sevinirim açık söyliyeyim.Ama Bu 4lüden 3ü alınsın, birinin parasıda Daum'un sözleşmesine feda edilsin, yeterki gitsin bu adam. "ay heyt yu daum!"

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Evden çıkmadan yazayım dedim. Düşünülen forvetin Portekizce ve İspanyolca bildği ya Oscar Cardozo ya da Luis Fabiano olduğu söyleniyor. Bide yabancı sınırlaması 6+4 olacakmış.
    TariboWest

Nesil
    2006

Transferleri, Aykut yapıyor. Aykut, teknik drektörü olmayan bir kulübe transfer yaparken kendisi karar kılıyor. Kısaca, Aykut Kocoman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı olacak ve şuan basında yaratılan hava ile de taraftarın içine sindirilmeye çalışılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Niye gitmesin ki belkide vericek sonuçda Suarez'in ayrılcağı garanti isteyini çok.Gelen parayla Semih'e yıllık 2.5 milyon mu veremicek ? Bence Semih Ajax yada Mallorca'ya gidicek.

Sen Hollanda kuluplerini ve ozellikle Ajax'i benden iyi mi taniyacaksin? Iste senin dedigin gibi islemiyor Hollanda kuluplerindeki sistem, o yuzden borclari yok ve uzun vadede sistem kurabiliyorlar. Isterse Suarez icin 50 milyon euro alsin Ajax, Semih'e yillik 2.5 milyon euro vermez, bunun parasizlikla vs. alakasi yok, kulup mantalitesi ve prensibidir bu. Ayrica Semih gelirse Suarez'in degil de Pantelic'in yerine gelir. Ki Suarez'in ayrilacagi garanti degil, en azindan Dunya Kupasi performansi bekleniyor ve Ajax'in direndigi ucret 30 milyon euro, bunu henuz odeyen yok zaten....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Transferleri, Aykut yapıyor. Aykut, teknik drektörü olmayan bir kulübe transfer yaparken kendisi karar kılıyor. Kısaca, Aykut Kocoman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı olacak ve şuan basında yaratılan hava ile de taraftarın içine sindirilmeye çalışılıyor.
    aykut kocaman'ı sindirmeye gerek yok ki taraftarın.bence daumdan kurtulmaya çalışıyorlar hala
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

6+4 gibi saçma bir kural gelmez inşallah, ben 6+2'yi saçma bulurken, yedek oturacak 4 yabancı yapıyorlar. Ne yapacak 4 yabancı yedek oturacağına Türkler yedek otursun, umarım böyle bir uygulama gelmez, tamamen serbest bırakmaktan dahabeter darbe vurur futbolumuza bu +4 olayı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

+ sayısı arttırılmasın. Başındaki rakam arttırılsın.Ya da 11'e de yaklaştı zaten.Serbest bıraksınlar en iyisi.

Rıdvan Dilmen gelsin takımın başına.NTV ile sözleşmesi de bitiyormuş galiba bu yıl.Futbolu biliyor. Aykut Kocaman'la da iyi anlaşır.Kulübün içinden hem. Camia da seviyor. Bi adamın göreve gelmesi için daha ne şartlar gerekiyor ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya yabancı sınırlamas kalksın ki kaliteli Türk futbolcular çıkksın ortaya,Chelseade terry lampard cole var ingiliz hepside dünya yıldızı bizdede böyle olur az ve öz çıkar

Mesaj Yetkileri