1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Konyaspor Süper Ligde!

Nesil
    2006

Default Konyaspor Süper Ligde!

Konyaspor az önce play-off grubunu üç maçda elde ettiği yedi puan ile tamamladı. Süper lige çıkmayı hak eden son takım oldu. Konyaspor'u tebrik ediyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

tebrikler konya son dakkalarda olaylar cıkmıs galıba hala devam edıyor sanırım ama hoşgeldın konya

1 senelik aranın ardından tekrardan döndüler.Tebrikler Konyaspor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Üniversiteyi Konya'da okumuştum. Bu sebeple sempatim var Konyaspor'a. Tekrar Süper Lig'e çıkmalarına çok sevindim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

TuNdRaLoWeR Misafir

Averaj takımı olacaklarını tahmin ediyorum tabii görmeden bir şey söyleyemeyiz, hoşgeldiler..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation

Konyaspor özletmedi

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu son maçında Altay'la 2-2 berabere kalan Konyaspor, 1 sezon aradan sonra Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 21:00 TSİ 23 Mayıs. 2010 Pazar

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'nda yapılan maçta Konyaspor, Altay’la 2-2 berabere kalarak, Turkcell Süper Lig’e yükseldi.
    Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Yükselme Grubu son maçında, ilk 2 maçını kazanan Konyaspor ile ilk 2 maçından 4 puan alan Altay karşı karşıya geldi.
    Mücadelenin ilk yarısında daha etkili futbol sergileyen İzmir ekibi, 18. dakikada Nolina’nın kafa golüyle devreyi önde tamamladı.

İkinci yarıda roller değişirken, Konyaspor Ramazan’ın 62 ve 68. dakikalarda uzak mesafeden attığı gollerle öne geçti. Kalan bölümde iki takım da bir çok gol pozisyonuna girerken, Altay’dan Yiğitcan 87’de durumu eşitledi.
    Böylece normal sezonda 6. olarak Yükselme Grubu’na gelen Konyaspor, oynadığı 3 maçtan 7 puan alarak 2008-2009 sezonunda düştüğü Turkcell Süper Lig’e geri döndü.
    Daha önce Karabükspor ve Bucaspor Turkcell Süper Lig’e yükselmişlerdi.
    ALTAY: 2 - KONYASPOR: 2
    Stat: Atatürk Olimpiyat
    Hakemler: Cüneyt Çakır, Bülent Gökçü, Aleks Taşçıoğlu
    Altay: Soner, Yüksel, Mehmet Budak, Yiğitcan, Mesut, Musa Sinan, Ercan, Musa Çağıran, Molina, Burak, Şehmus
    Konyaspor: Haluk, Ömer, Ahmet Görkem, Volkan, Kaue, Erdal, Zafer, Ufukhan, Uğur, Mehmet Ayaz (Dk. 30 Ramazan), Eser
    Gol: Dk. 18 Molina (Altay)
    Sarı Kartlar: Dk. 6 Volkan, Dk. 45 1 Haluk (Konyaspor), Dk. 12 Mehmet Budak, Dk. 45+2 Musa Sinan (Altay)
    MAÇTAN DAKİKALAR
    9. dakikada sağdan Molina'nın ortasında ceza alanı içinde Burak'ın yarım vole vuruşunda, top kaleci Haluk'ta kaldı.
    18. dakikada Yüksel'in sağdan ortasında arka direkte iyi yükselen Molina, kafa vuruşuyla topu filelere göndererek, Altay'ı 1-0 öne geçirdi.
    28. dakikada Eser'in ceza alanı dışından sert şutunda, Ercan'ın da ayağına çarpan top direğin yanından kornere çıktı.
    37. dakikada Ercan'ın pasıyla sağdan ceza alanına giren Burak'ın çaprazdan sert şutunda, kaleci Haluk topu üstten kornere çeldi.
    41. dakikada ceza alanı dışından Musa Çağıran'ın sert şutunda, top az farkla yandan auta gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yinemi Ziya Doğan, Konya kovar şu adamı inşallah (=

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konya'nın attığı ilk golü gördüm şaka gibiydi yahu. Zorla yediler valla.

Tebrik ederiz Buca ile beraber geldikleri gibi gidecekler gibi geliyor bana ya neyse daha çok erken bunlar için.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bucanin dusecegini nerden cikardin ki anlamadim ben. Buca cok saglam temellerle geldi. Kolay pes etmez, yapisir superlige. Ismini pek bilmeseniz de biz izmirliler yakindan taniriz Bucayi. Suraya yaziyorum, onumuzdeki seneden sonra superligde ilk 5 e oynar.

Konyaspor a da tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada süper lige çıkan 3 takımın 2si Mersin İdman Yurdu'nun dostu biri ise düşmanı Bu da ilginç bir anektod olarak tarihe geçsin bakalım..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Tebrikler Konyaspor'dan başka bişey denmez heralde şu durumda

sakary Ali Misafir

90. dakikada Altay kalecisi Soner düdük çaldıktan sonra topa vuran Eser'e yumruk atınca kırmızı kart gördü.
    Karışmış ortalık heralde.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Karışmış ortalık heralde.
    Çok karışmadı aslında. Anlık bir olaydı. Zaten Altay'lı oyuncular karışmaması için, bir an önce oyuna dönmek için çabaladı. Kaleye kimin geçeceği bile tartışılmadı neredeyse, Ercan giymiş hemen kaleci kazağını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok üzüldüm Altay'a çok kötü oldu Konya'nın çıkması o stad Ziya Doğan ve gelecek oyuncular (Ayman,Erdinç,Celaleddin) gibi oyuncularınıda getirirse düşünmek bile istemiyorum ligin halini yinede tebrikler Konyaspor..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İçimden tebrik etmek istemiyor hasmımı ama bencil demesinler diye diyeceğim Tebrikler konya

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Konyaspor'dan Poljac'a vefa

Konyaspor yönetim kurulu, geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan ve futbol hayatı biten Poljac'a şampiyonluk primi ödeme kararı aldı.

Yükselme Grubu maçlarını lider tamamlayarak 1 yıllık aradan sonra yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselen Konyaspor'da yönetim, geçirdiği trafik kazası sonrası futbol hayatı biten ve tedavisi ülkesinde devam eden Hırvat asıllı Norveçli futbolcu Branimir Poljac'a da şampiyonluk primini ödeme kararı aldı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, şampiyonluk yolunda çok büyük engelleri aştıklarını, ancak takım olarak Norveçli futbolcuları Poljac'ın yaşadığı kazayı unutamadıklarını söyledi.

Şampiyonluk yolunda Poljac'ı her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden Karapınar, ''Onun da şampiyonluğumuzda büyük bir katkısı var. Bu nedenle tüm takıma olduğu gibi Poljac'a da şampiyonluk primini ödeyeceğiz'' dedi.

Karapınar, Poljac'ın tüm ödemelerinin yapıldığını ifade ederek, uzun yıllar kendisini unutmayacaklarını belirtti.

Karapınar, şampiyonluk priminin daha sonra yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleneceğini sözlerine ekledi.

Poljac, 2 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında kol ve bacakları felç olunca yeşil sahalardan ayrılmak zorunda kalmıştı.

En son 28. haftadaki Kocaelispor maçında Konyaspor formasını giyen Poljac, kaza sonrası tedavisi için ülkesine döndü. Poljac, Konyaspor'un ligdeki son 6 maçında ve Yükselme Grubu maçlarında yer alamadı.

Kaynak: ntvspor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu sezon süper lige çıkanlar içinde önümüzdeki yıllarda kalıcı olmasını beklediğim tek takım Konyaspor. Tebrikler.

Altay'in cikmasini istiyordum son macta ama olmadi maalesef.Tebrikler Konya'ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Konyaspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Keşke Altay çıksaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geldikleri gibi dönerler İnşAllah.

Lige renk katacak bir takım çıksaydı daha iyiydi Konyaya göre Altay veya Karşıyaka gibi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Konyaspor yönetim kurulu, geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan ve futbol hayatı biten Poljac'a şampiyonluk primi ödeme kararı aldı.

Yükselme Grubu maçlarını lider tamamlayarak 1 yıllık aradan sonra yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselen Konyaspor'da yönetim, geçirdiği trafik kazası sonrası futbol hayatı biten ve tedavisi ülkesinde devam eden Hırvat asıllı Norveçli futbolcu Branimir Poljac'a da şampiyonluk primini ödeme kararı aldı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, şampiyonluk yolunda çok büyük engelleri aştıklarını, ancak takım olarak Norveçli futbolcuları Poljac'ın yaşadığı kazayı unutamadıklarını söyledi.

Şampiyonluk yolunda Poljac'ı her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden Karapınar, ''Onun da şampiyonluğumuzda büyük bir katkısı var. Bu nedenle tüm takıma olduğu gibi Poljac'a da şampiyonluk primini ödeyeceğiz'' dedi.

Karapınar, Poljac'ın tüm ödemelerinin yapıldığını ifade ederek, uzun yıllar kendisini unutmayacaklarını belirtti.

Karapınar, şampiyonluk priminin daha sonra yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleneceğini sözlerine ekledi.

Poljac, 2 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında kol ve bacakları felç olunca yeşil sahalardan ayrılmak zorunda kalmıştı.

En son 28. haftadaki Kocaelispor maçında Konyaspor formasını giyen Poljac, kaza sonrası tedavisi için ülkesine döndü. Poljac, Konyaspor'un ligdeki son 6 maçında ve Yükselme Grubu maçlarında yer alamadı.

Kaynak: ntvspor
    Takımdaki arkadaşlarına ve yönetime demekki kendisini sevdirmiş ve böylesine mutlulukda unutulmamış..

Haberi dinlerken tüğlerim diken diken olmuştu..

Tekrardan Poljac'a ALLAH şifa versin.
    Tekrardan Konyaspor'a tebrikler.. Futbolun en güzel yanı bu olduğu için sevilmesi gerekiyor..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Konyaspor az önce play-off grubunu üç maçda elde ettiği yedi puan ile tamamladı. Süper lige çıkmayı hak eden son takım oldu. Konyaspor'u tebrik ediyoruz.
    Diyodun Konya lige çıksada bari onu tutsam duaların kabul oldu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Diyodun Konya lige çıksada bari onu tutsam duaların kabul oldu
    Hiç olmassa bu sezonki futbol sezonu iyi bitirdim.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şans bi yerden yüzüne güldü işte.Bizim ne Rizeden yüzümüz güldü nede Fenerden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir Karamanlı olarak Konyaspor'un dönüşüne oldukça sevindim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çıkmasını bir türlü istemediğim takım çıktı. Gerek taraftar yapıları dolayısıyla, gerekse kulup yönetimiyle Süper Lige yakıştıramadığım bir kulup. Altay daha çok haketmişti buraya gelmeyi ama hakem KSK maçından sonra Altay maçındada ortaya çıktı. Neyse uzatmaya gerek yok. Hoşgeldiler sefa geldiler. Kalıcı olmaları dileğiyle..

Böyle Bir Şehrin Mutlaka Takımı Olmalıydı ve Tekrar Oldu. Konya'nın Büyüklüğü Yeter. Ama Şu 2.Ligdeki Konya Şekerspor'a Gıcık Oluyorum Geçen Sene Cem Baki'nin Bizle Oynadığı Maçta Yaptığı Hareketler Unutulmadı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Cem Baki hala oynuyomu yahu

Mesaj Yetkileri