Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 180 sonuç

Konu: Euro 2016 Fransa'da düzenlenecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seçim yasakları sadece oy verenleri bağlamıyor maalesef, herhangi toplu bir faaliyet yasak. Anayasa Mahkemesi kararından sonra, eğer referandum olacaksa, 1 hafta ileri alınır referandum. İlk açıklarlarken bunu düşünememeleri de bize has özelliklerden.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ciddi misin Ilk kez senden duydum bunu. Oyle bi durum olusursa cok komik olur.
    http://www.htspor.com/diger/haber/51...iba-sert-cikti Bu haber

http://tarafsiztaraftar.blogspot.com...nal-mac-m.html Okuduğum en güzel yorumlardan birisi

Dünya Basketbol Şampiyonası'nı uğraşıyoruz, ülkeye getiriyoruz. YSK öyle bir tarih veriyoki 12 Eylül. Tamam bazı şeylere vurgu yapmak istiyo olabilirler, ama o gün Dünya'nın en iyi basketbol takımı belli olacak. Saçmalığın en alası.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

[B]
    Platini: Sıradaki başkan Türk olursa siz de kazanabilrsiniz
    2016 Avrupa Şampiyonası'nı ülkesi Fransa'nın almasının ardından eleştirilerin hedefi olan Platini, oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Türk gazetecilere konuşan UEFA Başkanı, "Bir gün Türkiye de bir Avrupa Şampiyonası alabilir mi?" sorusuna "Sıradaki başkan Türk olursa siz de kazanabilrsiniz" şeklinde yanıt verdi...

Milliyet
    İçimizdeki Fransızlar, tebrik maillerini de yağdırsın şimdi Platini'ye . . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ülkemizde kendi şehirlerinde maç oynanmaycak diye turnuvanın gelmesini istemiyen içimizdeki fransızlar sevinin şimdi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Platini dedik bağrımıza bastık..
    +1

Platini'nin kontejyanından aldılar şampiyonayı yav ayıp yani...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

daha da gitmem euro 2016'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bugün kazanırken kaybedenlerden olmuştur Platini !

Evet turnuvayı ülkesine kazandırmıştır fakat saygınlığını ve sevecenliğini kaybetmiştir. Sanırım 2.si 1. şıktan çok daha değerli ve zor kazanılan bir şey. Kaybetmek de bir o kadar kolay.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

üzülmedim şahsen. hatta sevindim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    üzülmedim şahsen. hatta sevindim.
    Aciklayabilir misin, pek anlayamadik

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aciklayabilir misin, pek anlayamadik
    hazır değiliz bence. belki 2026 olabilir.
    (/s)

Yazik oldu.Platini'nin varligi fazlasiyla etkili oldu secimde.1 oyla kaybetmekte kotu oldu.Ama bir sorun daha var bence.Adamlarin stadlari hazir fakat bizim 6-7 tanesi daha hayali stad.Buda bir etken olabilir bana gore.

Tabi Platini kaybetmemizdeki en onemli sebeptir herkesin kabul ettigi birsey bu...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne kadar fransa kulisi de olsa biz de hazır değildik, uefa ikinci bir polonya ukrayna darbesi yaşama ihtimalini göz önüne almak istemedi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu kadar yaklaşıpta kaybetmek gerçekten üzüntü verici.Fransa daha önce düzenlemiş zaten.Bu kararın arkasında başka şeyler olduğunu anlamak için çok akıllı olmaya gerek yok.Neyse sağlık olsun.Elbet bir gün bize de verilecek böyle büyük bir organizasyon.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güney afrika çok mu hazır yani?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kesinlikle işin içine siyaset girmiştir. Bunların böyle yapması beni TÜRK olarak daha da gururlandırdı. Şenez Erzik de söyledi zaten. Fransa AB üyesi olduğu için onlara verelim dediler falan. Tek suçumuz zamanında dünyaya hükmetmek.. Platini de Türk Dostu olduğunu söylüyordu. Ne acayiptir ki açıklamasında UEFA Başkanı Türk olursa o zaman siz de alırsınız diyor. Yazık.. Ama bir dahaki senelere yine başvurumuzu yapmalıyız..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bizim Türkler ne yapacak şimdi merak ediyorum Bu çalışmalar durmaz umarım. Hazır değildik diyorsunuz ama bizim ülkemizde son dakika olmadan hazır olunmuyo
    turksportal...

Platini, Are You Big Player?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çalışmalara devam edilir ama hız kesilecektir. 2016'da bitecek tesisler ve ulaşım ağı 2020'de anca biter artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Guus Hiddink, 2016 Avrupa Şampiyonası'nı Fransa'ya veren UEFA'yı ağır dille eleştirdi.

ABD-Türkiye Milli maçının oynanacağı Philadelphia'daki Lincoln Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Guus Hiddink, ''UEFA hem futbolu geliştirmek isteyen ülkelere Avrupa Şampiyonası'nı götürmek istediğini söylüyor, hem de daha önce 2 defa Avrupa Futbol Şampiyonası'na bir defa da Dünya Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmış Fransa'ya 2016'yı veriyor. 7 üyenin verdiği karar daha önce belirttiği UEFA'nın kendi stratejisine ve felsefesiyle çelişiyor'' dedi.

2016'nın Türkiye'de olmamasından büyük üzüntü duyduğunu vurgulayan Hollandalı teknik adam, ''Türk devleti de 920 milyon Avro'luk bir destek vereceğini söyledi. Bu da çok önemli bir artıdır. Ancak, yine de Euro 2016'yı Fransa'ya verdiler. Bu Türkiye için çok çok büyük bir hayal kırıklığıdır'' diye konuştu.

ABD'deki kamp çalışmalarını da değerlendiren Hiddink, kampın sonuna geldiklerini belirterek çok başarılı bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

ABD ile yarın Philadelphia'daki Lincoln Stadı'nda oynayacakları mücadelede 60 bin biletin satıldığını öğrendiklerini belirten Hiddink, sözlerini şöyle sürdürdü :

''Çok ciddi bir karşılaşma ile kampı tamamlayacağız. ABD takımı ve seyircileri karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyorlar. Böyle bir atmosferde sahaya çıkmak da bizim için daha iyi olacak. Kamp çok yararlı geçiyor. Oyuncuları tanımak, antrenman, maç ve kamp esnasında onları görmek güzel oldu. Maçları tribünden seyretmekten çok şikayetçi değilim. Oyuncuların karakterlerini gözlemlemek, davranışlarını görmek açısından büyük tecrübe edindim.''

''ÇOK GÜZEL BİR MİLLİ TAKIM YARATACAĞIZ''
    Hiddink, bir basın mensubunun ''Nasıl bir milli takım yaratacaksınız?'' sorusuna, ''Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener bana seyir zevki olan etkileyici bir takım yaratmamı söyledi'' cevabını verdi. Hiddink, aynı soruya ilişkin şunları söyledi:

''Futbol Türkiye'de çok popüler, bu yüzden benim savunmaya ağırlık veren bir oyun planı yapmam zor. Türk oyuncular tekniklerini göstermeyi seviyorlar. Fakat, sadece bu yolu gösterirseniz ve kötü organize olursanız yanlış yaparsınız. Uluslararası futbol standartlarını da göz önünde bulundurarak, genel olarak oyunu kontrol etmeyi ve oyuna hakim olmayı tercih edeceğiz.''

Futbolcuların uzun bir sezondan sonra tatile gitme hayali olmasının doğal olduğunun altını çizen Hiddink, buna rağmen ABD kampında, gerek antrenmanlarda gerekse özel maçlarda hırslı ve istekli olduklarını, herkesin birbirini zorladığını gördüğünü belirtti.

Takıma kendi oyun tarzını benimsetmenin çok önemli olduğunu da ifade eden Hiddink, Avrupa Şampiyonası elemeleri için çok az vakitleri kaldığını, ABD kampında da futbolculara genel oyun planını öğretme fırsatı bulduğunu söyledi.

Basın toplantısına katılan Sabri Sarıoğlu da özel bir teknik direktör ile çalıştıklarını düşündüğünü vurgulayarak, kampın hem rahat, hem de ciddi olduğunu, çok iyi bir hazırlık dönemi yaşadıklarını belirti.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Verilen emeklere yazık oldu.Adamlar 3. kez yapıyo turuvayı ayıp ya

Default İnanamayacaksınız!

Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nı düzenlemeyi bir oy farkla kaçırdı Platini'nin baskısı sonuç verdi; Fransa, Euro-2016'nın ev sahibi oldu. Platini'nin Fransa'nın EURO 2016'yı almasındaki etkisi hala sıcaklığını korurken, bügün ortaya çıkan bir haber tüm dengeleri alt üst etti.

2010 Dünya Kupası hazırlıklarını Tunus'ta sürdüren Fransa Milli Takımı futbolcularının EURO 2016'nın kendilerine verileceğini önceden öğrendiler mi? İşte kritik soru...

Fransa Milli Takımı'nın başarılı savunma oyuncusu Marc Planus, EURO 2016'nın Fransa'ya verileceğini 27 Haziran Perşembe günü öğrendiklerini ifade etti.

Bu şok iddiayı 28 Mayıs Cuma günü düzenlediği basın toplantısında dile getiren Planus, "EURO 2016'ın Fransa'ya verileceğini Perşembe akşamı öğrendik. Cuma günü öğle yemeği için restauranta giderken resmi sonucun açıkladığını duyduk ve futbolcular, yetkililer arasında büyük bir sevinç yaşandı. Ancak biz zaten sonucun bu şekilde olacağını biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adamlar itiraf etmiş resmen.

Euro 2016 ve Fransa polemiği: Eller eller eller

Fransa'nın Euro 2016 organizasyonuna ev sahipliği yapacak olması kendi medyasında ve değişik forumlarda polemik konusu oldu.

L'Equipe Gazetesi'nin konu ile ilgili haberlerinin altına yapılan yorumlarda Fransızlar, Fransız milli takımının dünya kupasına katılmasına sebep olan Thierry Henry'nin elinden sonra Euro 2016 için ev sahibi olarak doğrudan kalifiye olmasında UEFA başkanı eski Fransız milli futbolcu Michel Platini'nin elini görmeye başladılar.

Televizyonlarda ve yazılı basında yapılan "Fransa Euro 2016 organizasyonunu yapma hakkını nasıl kazandı?" sorusuna yapılan açıklamalarda en çok "Hızlı tren ve seçim öncesi Cenevre'de yapılan tanıtma sovu" cevabının gelmesi üzerine başlayan polemik tartışmalar dönüp dolaşıp Thierry Henry'nin elinden sonra Michel Platini'nin eline dayandırıldı.

İki defa aday olup bugüne kadar büyük bir organizasyona hiç ev sahipliği yapmamış olan ve Fransız futbol otoritelerinin bile favori olarak gösterdiği "doğal aday Türkiye", dün Cenevre'de yapılan seçimlerde Euro 2016 organizasyonunu 1 oy farkla Fransa'ya kaptırdı denildi.

"FRANSA'NIN ZAFERİ"

Fransız basını, UEFA Yönetim Kurulunun, Cenevre'deki oylamada 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahipliğini kendilerine vermesini bugün birinci sayfadan manşetten okuyucularına duyurdu.

Le Figaro gazetesinde yayınlanan başmakalede, evsahipliğinin Fransa'ya verilmesi ''siyasi bir zafer''olarak yorumlandı.

Başyazıda, ''Eğer Türkiye kazansaydı Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy için yenilgi olarak değerlendirilecekti'' ifadesi kullanıldı.

Sarkozy'nin uzun süredir Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıktığı ifade edilen başmakalede, ''Eğer Türkiye kazansaydı bu Fransa için tokat gibi olurdu'' denildi.

Başmakale, UEFA kararı için ''çok siyasi'' değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada UEFA Başkanı Michel Platini, Le Figaro'ye verdiği demeçte, ''Sarkozy'nin Cenevre'ye gelmesinin dengeyi değiştirdiği'' yorumunda bulundu.

Le Parisien gazetesi, eski milli futbolcu Zidane, Sarkozy ve Fransa'nın sunumunu yapan 10 yaşındaki Nathan isimli çocuğu zaferin mimarları arasında gösterdi.

Gazete, özellikle Sarkozy'nin Cenevre'ye gelmesinin, oy verenlerin gözünde önemli etki yaptığı yorumunu yaptı. Le Parisien, Fransa'nın sağlam dosyasının yanında, lobi gücüyle evsahipliğini almaya hak kazandığı değerlendirmesinde bulundu.

Liberation gazetesiyse, evsahipliğini Fransa'ya getireceği ekonomik yararları ön plana çıkardı.

Journal du Dimanche gazetesi, olimpiyatları düzenleme hakkını İngiltere'ye kaptıran Fransa'nın bu sonuçla moral bulduğu yorumunu yaptı.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fransa Milli Takımı'nın başarılı savunma oyuncusu Marc Planus, EURO 2016'nın Fransa'ya verileceğini 27 Haziran Perşembe günü öğrendiklerini ifade etti.
    Sporx'e bak, geleceği biliyor. Yalan haber olduğu, haberin içinde geçerli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O değil de İtalya Maldini'yi, Fransa Zidanı'ı sahneye çıkarırken, biz neden bir değerimizi bırakın sahneye çıkarmayı, oraya götürmedik.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ki iş oraya futbolcu götürsek kazanırdık gibi bir şey değil ama yine de bu tür lobi faaliyetlerinde hala çok iyi olduğumuz söylenemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O değil de İtalya Maldini'yi, Fransa Zidanı'ı sahneye çıkarırken, biz neden bir değerimizi bırakın sahneye çıkarmayı, oraya götürmedik.
    Hakan Şükür'ü götürebilirlerdi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan'ın yazıyı okuyunca direk aklıma benimde Hakan Şükür geldi.

Nesil
    2006

Fatih Terim var, orada dikkat çekebilirdi. Ama kaldı ki Sarkozy'in ağırlını bastıramazdı. Sarkozy eğer toplantıya gelmeseydi, Türkiye kazanırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sanmıyorum, gelmese de yine Fransa kazanırdı. Ben zaten mesajın devamını da yazmıştım, sildim sonra. Hakan Şükür, Fatih Terim hatta dedim Romanyalı oy verecek varsa Hagi bile götürülebilirdi. Şenes Erzik, beklediğim 5-6 kişi sözünü tutup, oyunu verdi dedi. Bu kurulu oluşturan üyelerin ülkelerine de bakıp, pek sonucun değişmeyeceğini görebilirdik, Sarkozy değilde Platini olmasa, alırdık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri