Sayfa 22 / 34 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

10 Haziran'da resmen başlayacak olan transfer sezonu öncesi piyasada hareketlilik sürüyor.

Yeni sezonda yola Ümit Özat ile devam edecek olan Ankaragücü, Manisaspor ile 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Güven Varol'la 3 yıllık ön protokol anlaşması yaptı.

Ankaragücü yönetimi ile Güven Varol arasında öğle saatlerinden beri süren pazarlık sona erdi. Güven, Ankaragücü'nün teklifine 'evet' derken, 3 yıllık ön protokol anlaşması yapıldı.

Beşiktaş'ın da ısrarla istediği belirtilen Güven Varol'a Sarı-laciverli yönetim bir kaç gün içersinde resmi sözleşme imzalatacak.

Başkan Ahmet Gökçek, Ankaragücü'ne yakışan transferleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Taraftarımız ve kamuoyu 100. yılında çok farklı bir Ankaragücü görecekler" dedi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ankaragücü Aydın Toscalıyı alıyormuş heralde bilgisi olan varmı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    10 Haziran'da resmen başlayacak olan transfer sezonu öncesi piyasada hareketlilik sürüyor.

Yeni sezonda yola Ümit Özat ile devam edecek olan Ankaragücü, Manisaspor ile 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Güven Varol'la 3 yıllık ön protokol anlaşması yaptı.

Ankaragücü yönetimi ile Güven Varol arasında öğle saatlerinden beri süren pazarlık sona erdi. Güven, Ankaragücü'nün teklifine 'evet' derken, 3 yıllık ön protokol anlaşması yapıldı.

Beşiktaş'ın da ısrarla istediği belirtilen Güven Varol'a Sarı-laciverli yönetim bir kaç gün içersinde resmi sözleşme imzalatacak.

Başkan Ahmet Gökçek, Ankaragücü'ne yakışan transferleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Taraftarımız ve kamuoyu 100. yılında çok farklı bir Ankaragücü görecekler" dedi.

DHA
    Bütün sene beni tribünde kanser eden boş boş koşan takıma bir faydası olmayan ve stadtan izlemeyipte bir tek maçını TV den izleyenlerin beğendiği, kaleye vurduğu şutun kaleye yetiştiremediği, tribünden hep ıslıklanan ve hiçbir işe yaramamyan Güven'in ayrılmasına en çok ben çok sevindim. Sokağa çıkıp konvoylar oluştursak yeridir.

Sırf adam takımdan ayrıldı diye kombine alacağım ve Yılmaz nerden kırdı bunun ayağınıda bizim takıma geldi.

Güven varol bence yetersiz bir adam sut cekemıyor kosamıyor cok kotu bir transfer olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Güven transferiyle ilgili diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Önce Ümit Özat'ı getirdiler takımın başında. Sonra geçen sezon devre arasında, gelecek sezonun kadrosunu kuruyoruz diye oyuncu kiralayıp bunları sezon sonunda yolladılar takımdan. 5 oyuncu alıcaz gençler hariç dendi. Bunlardan 1 tanesi Güven'se eğer bu sezonda bitmiş demektir hayırlı olsun.

Aydın Toscalı büyük ihtimalle bu hafta imzalayacak Deniz. Zewlakow - Aydın - Güven'e imza töreni yapacaklar..

Devre Arasındaki Transferlere Bakıyorum Birde Şimdikine Arada Çok Büyük Bir Kalitesizlik Var Gıptalı Transfer Yapan Yönetim Bu Sefer Berbat Transferler Yapmaya Çalışıyor. Ümit Özat Daha İyice Pişmesi Lazım Yanına Tecrübeli ve Büyük Bir T.D Olması Lazım. En Az Lemerre Gibi Bir İnsana İhtiyaç Var Daha İyiside Olabilir.

Böyle Gitmezler İnşallah Eğer Böyle Devam Ederlerse Yeni Sezonda da Çok Büyük Fiyasko Yaşarlar...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Güven o kadar kötü mü yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Güven o kadar kötü mü yaa
    Bir de biz istiyormuşuz.Nasıl bir futbolcu merak ettim valla.
    So what?
    Saike

Güven'i Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum biraz. Onun gibi mücadeleyi bırakmayan, çok koşan, hırslı bir oyuncu tabii onun kadar verimli değil. Bal yapmakta zorlanan ama çabalayan bir arı gibi

Güven hızlı,oyun içinde mücadeleyi bırakmayan bir oyuncu.Ankaragücü ayarında bir takım için iyi bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

I would like to inform everyone associated and interested in my career at Ankaragucu that i have taken the decision to terminate my contract with immediate effect. I thank my teammates for their kindness and extend the biggest thank you to the supporters who believed in me and showed faith through difficult times..

The club has gone through an immense deal of scrutiny during last season for many reasons and i understand that financial difficulties have made it difficult for them to fulfill all of their obligations. My love for Turkey has not been affected and i am eager to be a part of an improving Turkcel Super lig producing performances that will aid , highlight and showcase the potential we have here.

Representing the Super Lig as an honest and senior professional has been an honour during last season and it can continue to be for future seasons.

I have done everything possible to remain at this club, i have asked many people for help and i am satisfied that my decision is the right one.

I will release statements through my Turkish Lawyer Cem papila, who i have instructed to handle these affairs while i take time to consider my future during the seasonal holiday.

Darius Vassell

Şok bir kararla Darius Vassell'in kontratı fesh edilmiş.. Gökçekler kendilerinden önce gelen futbolcuları tek tek temizliyo takımdan..

Valla Guven o kadarda kotu bir transfer degil bana gore.Ankaragucu icin iyi transfer..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burak Çalık Ankaragücü’nde

Altay’ın Ümit Milli golcüsü Burak Çalık, Süper Lig takımlarından Ankaragücü’ne transfer oldu.

İZMİR- Süper Lig’e çıkma şansını Konyaspor’la oymnadoığı dramatik maçta kaybeden Altay’da yaprak dökümü başladı. Siyah Byeazlı takımın Ümit Milli golcüsü Burak Çalık, yönetimin kararıyla Süper Lig yolunu tuttu.

Geride kalan sezonun ikinci yarısından itibaren yeni yönetimiyle büyük atılım yapan Ankaragücü Yıldız golcü için İzmir’de Altay yönetimiyle anlaşimaya vardı. Burak’ıun bonservis bedeli ve Ankaragücü’nden alacağı para henüz açıklanmazken, genç yolcu takımının aksine gelecek yıl Süper Lig’de mücadele edecek.
    Vassell'i yollayıp Burak Çalık'la anlaşmak nasıl iştir anlamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü yönetimine gelmek için şov yaptılar, şimdi gene kendi bildiklerine okuyacaklar.

Kiralanan tüm yabancılarda gönderilmiş sanırım. Artık Tita'yı, Ayman'ı falan alırlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Şok bir kararla Darius Vassell'in kontratı fesh edilmiş.. Gökçekler kendilerinden önce gelen futbolcuları tek tek temizliyo takımdan..
    Cem Papila avukatligini yapiyormus bir ara hakem degilmiydi o ? bu arada Türkiye'de devam edebilirim diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bunu konu olarak açmak istedim. Herkesin bu kulüpte neler döndüğünü daha bariz bir şekilde görmesi için...
    Az çok hepimiz biliyoruz nelerin çevrildiğini...
    Lafı daha fazla uzatmadan, bir röportajı buraya aktarıyorum.
    Fatih AKALIN'a teşekkür ederim.

Vassell ile roportaj yaptığım ve 3-4 kez görüştüğüm için aramızda kalmasını söylediği ve benimde açıklamadığım konuları bir bir açıklıyorum.
    Biride çıkıp yalanlasın bakalım.

1) Vassell aylarca otelde tutulup ev alacağız vaadiyle kandırıldıktan sonra, otelden kovulmuştur ve bu haber maalesef sitelerde ve tvde çıkmıştır. Kendisiyle roportaj yapmak isteyen tüm ingiliz ve Türk televizyonlarının tekliflerini takıma zarar vermemek için geri çevirmiştir.

Söyleyin hangi dünya yıldızına böyle davranılsa 1 dakika durur?

2) Vassell'e aylar sonra ev alınmış, yerleşimi sağlanmıştır. Kışın ortasında eve yerleşen Vassell, tam 3 hafta boyunca doğalgaz bağlanmadığı için evde soğukta oturmuş ve hasta olmuştur. Her gün klüpten yardım istemesine rağmen ilgilenen olmamış, en son Melih Gökçek antrenmanı izlemeye geldiğinde tercuman aracılığıyla Vassell'e bir istegin varmı dediğinde, doğalgaz konusunu öğrenmiş ve hemen ekip gönderip yaptırmıştır. Bu kadar ayıp birşey olurmu, söyleyin eleştirenler...

3) Dünyanın en iyi hocaları arasında Mourinho'nun arkasından 2.ci olarak gösterilen kurt hoca ümit özat, Vassell antrenmanlarda iyi çalışmıyor diyerek, haksız yere adamı 5 hafta oynatmamıştır. Ardından sakatlanan Vassell, ingiltereye doktoruna tedavi olmak üzere gitmiş, gitmeden Lemerre'den izin almıştır. Vassell yokken, ingiltereye kaçtı diye haber çıkartılmış, birde üstüne noterle tespit yaptırılmıştır. Kendisini arayıp nerdesin diye olayları anlatan brogginin telefonu üzerine şok olan Vassell, ilk uçakla Türkiyeye dönmüştür. Dönünce niçin böyle oldu sorusuna ümit özat, ''sen benden izin almadan nasıl gidersin'' diye çıkışarak cevap vermiştir.

Cuma günü tedavisini yarıda kesip gelen Vassell, hiç antrenmana çıkmamasına rağmen, sırf taraftarın önünde kötü duruma düşmesi için, sakat sakat ve antrenmansız olarak 2 gün sonra gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmıştır. Bu maçta taraftarın kendisine verdiği büyük desteği arkasına alan Vassell attığı golle maçı bize 1-0 kazandırmış ve yönetimle ümit özata kapak niteliğinde cevabını vermiştir.Zaten bu konuda, taraftara olan sonsuz teşekkürlerini, roportajda da genişçe anlatmıştır Vassell...

4) Tüm Türkiye'ye rezil olduğumuz fenerbahçe maçından 3 hafta önce sezonu kapattığı açıklanan Vassell, bu maçın bizim için önemini bildiğinden, ingiltereye gidip 3 haftalık yogun tedavi gormuştur. Onunla yaptığım gorusmelerde, sakatlığım kotu ama guclenip oynamak istiyorum, nasılsa sezonun son maçı, sakatlığım kotuleşsede 3 ay lige ara verileceğinden yazın çok çalışır arayı kapatırım demiştir. Millet tatili düşünürken, o sırf taraftarı mutlu etmek adına boyle çalışmış ve maçta oynayacak duruma gelmiştir. Asıl komedi ise burada başlamıştır. Vassell 3 hafta sonra dondugunde, kendisine soylenen ilk söz, niçin döndün olmuştur. Kendisinin kadroda düşünülmediği belirtilmiştir. Durum karşısında çok üzülen Vassell, antrenmanlara çıkmıştır. Bir anda Vittek'in sakatlanmasıyla da, mutlaka oyna talimatı verilip u dönüşü yapılmıştır. Ama usta hocamız ümit, Vassell'in 10 kat iyisi olan ilhanı oynatarak Vassell'i tüm çabasına rağmen son 20 dakika maç 0-3 ken oyuna almıştır. Ayrıca, Vassell ingiltereye gitti, bi dahada dönmez diye hemen, digiturku, dogalgazı iptal edilmiştir. Dondugunde ise yine açılmamıştır. Bu kadar komik durumlar acaba 3.ligde bir takımda olurmu cok merak ediyorum...

5) En önemlisi burası.Vassell, Aston Villada oynayan cok unlu bir stoper ve Leeds United'da oynayan, tüm dunyanın peşinde olduğu genç forvet ile Ankaragücü'ne gelmeleri konusunda yogun çaba harcayarak baglantılar kurmuş, ikna etmiştir.

Kendisine sen ikna et biz alıcaz denen Vassell, son aşamaya geldiğinde, Ümit Özat'tan, benim gidip izlemem lazım cecabını almış ve tabiiki izleyin demiştir. Daha sonra izlemeye bile gitmeyen ümit, istemiyorum şeklinde konuyu kapatmıştır. Hadi stopere birşey demiyorum ama bahsi geçen forvet belki 2 yıl sonra 30-40 milyon dolarlık bir oyuncu olacaktır, kalıbımı basarım... Burada Vassell'in tum cabaları boşa çıkartılmış, adam arkadaslarına karşıda mahcup duruma düşürülmüştür...

6) Kendisiyle yaptığım röportajda, taraftarı ne kadar cok sevdiğini, tüm olumsuzluklara rağmen takımı ne kadar cok sevdiğini, seneye mutlaka kalmak istediğini dile getiren Vassell bugun nasıl bu duruma gelmiştir, anlamak cokta zor değil. Boyle bir yonetim olmaz, olamaz...

Saydığım tum maddelerdeki olaylar tamamen gerçektir ve Vassell hiçbirini forumlara yazmamam ve başkalarıyla paylaşmamam konusunda benden söz alarak bana anlatmıştır. Bunları dinledikten sonra üzüldüğüm için ne yapsam diye dusunerek, yaptığım roportajla belki dernekleri ayaklandırabilmek için çaba sarf ettim, hatta saolsun antixden Holiganguc ve Feykbey cok ilgi gosterdiler ve roportajı yayınladılar. Ama gereken orgutlenme olmadı ve Vassell'i kaybettik.
    Bu kadar kotu davranılan bir oyuncunun, yinede yönetime ve Ümit'e en ufak kotu bir soz soylemeden, yaşadıklarını kimsenin bilmesini istemeden, hala burada kalmak istiyor olması bizim için buyuk bir şanstı ama onu bile değerlendiremedik.Gerçekten yazık...

7) Ömrümde hiç kimsenin sırrını kimseyle paylaşmadım. Ama artık herkes herşeyi bilsin. Vassell'den çok özür diliyorum. Ama hala adama problemli oyuncu diyenler olduğu için sinirden oturdum yazdım tüm olayları. Okuyun ve sonra karar verin. Hala yönetimi savunmayın...

Güle güle Darius, gerçekten büyük futbolcusun, ve yönetimdende, yönetimcilerdende on kat koyu ANKARAGÜÇLÜSÜN.

Takım hakkında konuşurken gözlerin parlıyor. Bunu gören taraftarlar hep seninle olacak. İnşallah hak ettiğin bir klüpte oynarsın. Ankaragücü seni kaybettiği için ne kadar üzgünsem, hak ettiğin bir klüpte oynayacak olduğun içinde o kadar mutluyum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bunları sıradan yerli bir oyuncuya bile yapsan elinden geldiğince isyan eder, sesini duyurmaya çalışır ama Vassell kulüp zor duruma düşmesin diye bunu medyayla paylaşmamış. Eğer bunlar doğruysa Vassell hem çok mütevazi hem de sağlam karakterli bir adammış. Ve yine bunlar doğruysa Ankaragücü yönetimi sağa sola ders vermeye kalkacağına Vassell gibi her ne kadar kariyeri düşüşte olsa da dünyaca ünlü bir oyuncuya sahip çıksaymış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ümit Özat'i hic getirmeyecekti Ankaragücü.. adam daha antrenörlük lisansini alali 1 sene olmadi direk takimin basina getirdiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok büyük tepki var şu anda gökçeklere. Kendilerini kurtaralım derken, Ankaragüçlülerin oylarını alalım derken iyice batırıyolar kendilerini.. Vassell, Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazmış içinde bulnduğu durumla ilgili..

Hürriyet. com dan

Sezon başında Ankaragücü'ne büyük umutlarla getirilen İngiliz golcü Darius Vassell'in, kulübü ile yaşadığı sıkıntılarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığı ortaya çıktı.

29 yaşındaki futbolcu, kendi internet sitesinde dün yaptığı açıklamada Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığını ifade etmişti. Bugün ise Vassell'in, Başbakan'a, yaşadığı sıkıntıları anlatan bir mektup yolladığı ortaya çıktı.

Kendi imzasını taşıyan mektupta şu ifadeler yer aldı:

"Bana, geçmişte futbol oynadığınızı ve bu sebeple içinde bulunduğum durumu çok iyi anlayacağınız söylendi. Şu anda kendimi çok kötü hissediyorum.

Aklım futboldan ziyade başka konularla meşkul. Kulübümle aramızda son 5 aydır yaşanan kontrat problemi ve sıkıntılar sonucunda, 'Eve dönmek istiyor muyum?' diye kendime sormaya başladım. Cevabım, hem evet, hem de hayır. Çünkü geri dönüşüm hiç şüphe yok ki, iki taraf için yani Türkiye ve İngiltere için de başarısızlık olarak ifade edilecek. Ancak burada kalırsam can güvenliğimin olmaması da dahil pek çok konuda bana yapılanları kabul etmiş ve kayıtsız kalmış olacağım."

Başbakan'a yazılan mektupta, kendisiyle ilgili konuların futbol basınında büyük ilgiyle takip edildiğini vurgulayan Vassell, "'Benden bu konuda ne yapmamı bekliyor sunuz?' diye sorabilirsiniz..Ben 10 yıl İngiltere Premier Ligi'nde oynamış, 23 kez A Milli formayı giymiş ve bu forma altında 6 gol atmış bir futbolcuyum. Bu sebepten dolayı görüşlerim dünya futbol çevrelerinde saygı ve merakla dinlenmekte. Benim düşüncem ileride Türkiye'ye yerleşmek..Ayrıca Türkiye'de futbolcu yetiştirilmesinde yardımcı olmak da istiyorum. Türk futbolculara yardımcı olarak İngiltere ve Türkiye arasında bir köprü kurmak istiyorum" dedi.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek ve babası Melih Gökçek ile aralarının hiç de iyi olmadığını dile getiren İngiliz golcü, "Kulüp başkanı ve babasıyla olan ilişkilerim son derece gerilmiş durumda. Ben bu sıkıntılarım hakkında İngiliz Büyük Elçiliği'nden tavsiye aldım. Ankaragücü'ne gönderdiğim ihtarlar nedeniyle gelecek günlerde burada kalıp kalmayacağıma karar verilecek. Bu sebepten biliyorum ki ilerleyen günlerde yaşayacaklarım çok zor ve stresli olacak" diye konuştu.

Vassell, muktubunda şunları söyledi:

"Bana iletilen, kulübün bana olan borcunu hakkımda uyduracağı asılsız iddialar ve bunlara bağlı keseceği cezalar ile tarafıma ödememe yoluna gideceğidir. Beni Türkiye'den göndermeyi planladıklarını öğrendim. Kulüp başkanımın babasının Ankara'da çok büyük gücü ve hakimiyetinden dolayı kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum. Bu nedenle çok bunalmış durumdayım."

"Geçtiğimiz günlerde yaptığım bazı konuşmalar beni hiç de bulunmak istemediğim bir noktaya çekti. Politik bir takım çekişmelerden o kadar uzağım ki, bilmeden bir polemiğe mi sebep oldum bilmiyorum. Kamuoyunda bilindiği üzere kaldığım otelden zorla çıkartılırken, elimde Atatürk resmi ile fotoğraflandım. Daha sonra bazı kişiler tarafından asla kabul edilemeyecek politik hakaret yapmakla suçlandım." "Yaşadığım bunalımlı ve kaygı dolu dönemleri atlatabilmem için doktorlar ilaç bile verdi. Burada kimsesi olmayan ve yalnız olan biriyim. Kulübüm bana destek olmuyor." "Ankara'yı gerçekten bilen ve tanıyan birinden tavsiye almam gerektiğini hissediyorum. Bana yardım edebilir misiniz bilemiyorum. Türkiye'yi bu şekilde terk etmek istemiyorum.

Saygılarımla Darius Vassel.."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene yaptıklarıyla ligi karıştırmışlardı, Ümit Özat'ı takımın başına geçirerek, ne kadar iyi futbol bilgileri olduğunu da görmüş olduk. Koskoca camiayı oyuncağı gibi kullanıyor.

Neyse, umarım Vassel'i ülkemizden bir takım alır, mesela Kayseri, forvet transferi de yapacaklar nasılsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay anasını Ümit Özat bunca yıl herkes sana saygı duydu,kalp krizi geçirince herkesin yüreği ağzına geldi.Bir de şu yaptıklarına bak hiç yakıştı mı acaba ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Darius Vassell Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün Vassell'e mail yollamıştım sitesi üzerinden cevap atmış.

Thank you Ismail

I would love to come back, im sorry it is like this but you are right... My career and family are so importantand i want to play football with happiness and belief but most importantly security ..

Darius
    Sitesinin açılışına koyduğu yazıda da güvenlikten bahsetmişti. Ankara'da Vassell'i tehdit edenler var sanırım. Nasıl bir işse Vassell gönderildi dün itibariyle. Yerine düşünülen adam John Utaka...

Altay'lı Burak Çalık içinde oyuncuyla anlaşılmış ama Altay başkanı zorluk çıkarıyomuş. Büyük ihtimalle alınacak.. 700 bin TL bonservis parası ödenecek Burak için.

http://www.vassell.net/Darius/Q%26A.html
    Soru - 5 What fans love you the most? Aston Villa, Manchester City or Ankaragucu?

I would have to say Ankaragucu!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü ne yapmaya çalılşıyor? Birileri bana anlatabilir mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ankaragücü ne yapmaya çalılşıyor? Birileri bana anlatabilir mi?
    Heralde Vassel i göndermek istediler takım bulamıyınca bunları yaptılar aklıma başka bişey gelmiyor.En iyi Kapalı bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by vego View Post
    Heralde Vassel i göndermek istediler takım bulamıyınca bunları yaptılar aklıma başka bişey gelmiyor.En iyi Kapalı bilir.
    Ümit Özat'ın yapmaya çalıştığı şey çok belli. Yönetimde bunu istiyo hoş. Ümit kendisinden daha kariyerli, taraftara sözünü geçirecek birini istemiyo. Rothen - Vittek o yüzden yollandı diyenler bile var. Aldığı adamlarda zaten ortada. Hırs yaptı kendine taraftar tepki gösterince. Ama ne yaparsa yapsın, taraftar Ümit'i istemiyo. Böyle yaptıkları daha kötü oldu. Çünkü ortalık fena karıştı şimdi.

Vassell'i göndermek isteme olayı değil. Yıldırıp alacağından vazgeçirmeye çalışıyolardı Vassell'i. Türk futbolcusu sandılar ama adam hakkını arıyo şu anda. Sonuna kadarda haklı.

I hope that you find your new hero very soon because you deserve a footballing ambassador to spread the word about your
    fanatical support.

The club will try very hard to bring new players which is an exciting time
    and the president will want to build a good ankaragucu team for your fans to enjoy
    Gecekondu'dan birine cevap olarak yollamış..

Vassell iyi adamdı yav 7 ay parasını odememıs herhalde Ankaragücü böyle dedikodular dolasıyor ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu tür olaylar ancak bizim gibi ülkelerde yaşanır maalesef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gitti Vassel ankaragücü içim kötü oldu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan Emreciksin için Aydın Karabulut'u önermiş yönetim.. Aydın takımdan ayrılmak istiyodu zaten.. Kayserispor devreye girmiş.

Sayfa 22 / 34 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri