1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: Water Skin 2006 Yayında (Mükemmel)

Hybrid View

arkadaşlar ben bu skini yükleyemedim bi türlü...diger skinlerin yanına atıyorum,onları seçebiliyorum oyunda ama water skin 06 yı seçenekler arasında göremiyorum.acaba neden olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fatihbaz
    arkadaşlar ben bu skini yükleyemedim bi türlü...diger skinlerin yanına atıyorum,onları seçebiliyorum oyunda ama water skin 06 yı seçenekler arasında göremiyorum.acaba neden olabilir?
    "data/cache/english" içindeki tüm dosyaları sil...Daha sonra "belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" içindeki dosyaları da sil...Sonra oyunu aç...Prefences(ayarlar)'den "Use Skin Cache" özelliğini kapat...Daha sonra skinini değiştir...

Kaynak = Selman Abi

Birde böyle dene
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-bursa

Quote Originally Posted by LaKe
    "data/cache/english" içindeki tüm dosyaları sil...Daha sonra "belgelerim/sports interactive/football manager 2006/cache/english" içindeki dosyaları da sil...Sonra oyunu aç...Prefences(ayarlar)'den "Use Skin Cache" özelliğini kapat...Daha sonra skinini değiştir...

Kaynak = Selman Abi

Birde böyle dene
    kardeş çok güzel nalatmışında oyunun kendi dosyasında cache diye bi dosya yok sadece belgelerimde buldum onu ve deiklerini yaptm ama yine olmadı...

hallettim

Mesaj Yetkileri