1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: 6 yıllık imza

Hybrid View

Quote Originally Posted by anadolu184
    ben 6 yıl imza yı ilk defa gördüm daha önce de basıma öle bisi gelmedi demek ki adriano sewio inter i de ondan
    interin adrianoyu sewdii doğru. çünkü chelseadayken milyar poundları önüne serdim ama klübü werdiim parayı kabul ettiği an mutsuz oluodu sebebi de: "menjerinin onu satmak istemesinden endişelenio" gibi bişiydi.

Quote Originally Posted by Akin_920
    valla ben ilk defa duyuyorum
    bu arada senin ligde de rize lider maşallah süper oynuyo herhalde 4te4
    kasıtlı olarak belirtmek istedim fenerin yerini. lider rize de benim için büyük süpriz bari onuda belirtiim dedim

arkadaşlar ben bu oyunu yeni yükledim. aynı zamanda 70mb. lık yamayıda indirip yükledim. merak ettiğim şu acaba oyun bu yama ile türkçeleşmiyo ve sadece bazı aksaklıklar mı düzeliyoş yoksa ben mi beceremedim oyunu türkçeleştirmeyi

bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Evet arkadaşlar benimde başıma geldi (Resim varda koyamadım nasıl yapıcam)
    Bu bişey değil CM 03/04 te Supat Rungratsamee Portsmouth ile tam 103 yıllık kontrat imzalamıştı

Lim10

Quote Originally Posted by Lim10
    Bu bişey değil CM 03/04 te Supat Rungratsamee Portsmouth ile tam 103 yıllık kontrat imzalamıştı

Lim10
    yok daha neler 103 yılda kim öle kim kala?
    http://www.imageshack.us sitesine giriosun oradan seç e tıklıon. dosyayı seçtikten sonra host it yapıon. biraz bekledikten sonra oradakilerden yazılardan birine tıklıon ve kopyalıon forumda cevap ekranında yapıştır yapıon. ok?

Nesil
    2006
    Yer
    11

[quote=CeZa_06]yok daha neler 103 yılda kim öle kim kala?
    quote]

Güzel kardeşim bişey demicem belliki bu oyunun yenisisin.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Lim10
    Evet arkadaşlar söledim gibi ss koymayı bilmiodum ama öğrendim.Hemde benimki 6 değil 7 yıllık:

Benim diğer açtığım konularımda (1 sezonda en fazla gol atan oyuncunuz,1 sezonda en fazla kaç gol attınız,Yılın karması.. gibi) araştırın bulun eğer inandırıcı gelmezse(sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşların insanlara güven sorunları var da) sslerini koyayım.Şimdi de gider o konulara koyarım ama konular eskidiği için kimse görmez...

Evet arkadaşlar söledim gibi ss koymayı bilmiodum ama öğrendim.Hemde benimki 6 değil 7 yıllık:

Benim diğer açtığım konularımda (1 sezonda en fazla gol atan oyuncunuz,1 sezonda en fazla kaç gol attınız,Yılın karması.. gibi) araştırın bulun eğer inandırıcı gelmezse(sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşların insanlara güven sorunları var da) sslerini koyayım.Şimdi de gider o konulara koyarım ama konular eskidiği için kimse görmez...
    yaw biz nie imzalayamıoz bu ne saçmalık

Mesaj Yetkileri