Sayfa 237 / 896 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
7,081 ile 7,110 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Krasic harekatı başladı

Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı... Yönetimin tam yetki verdiği Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Avusturya'da çeşitli temaslarda bulunduğu öğrenildi. İlk hedef olarak Sırbistan'ın yıldızı Krasiç'e giden Kocaman'ın, bu futbolcunun Yeni Zelanda ile oynanan hazırlık maçında forma giymeyeceğini öğrenince, rotasını Polonya - Finlandiya maçına çevirdiği belirtildi. Bu maçtaki bazı oyuncular hakkında not tutan Kocaman'ın daha Krasiç'le de bir görüşme yapmayı planladığı ifade edildi.Krasiç'in bonservisi içinse kulübü CSKA Moskova ile anlaşmanın sağlandığı ileri sürüldü.

Aykut Kocaman'ın Avusturya'da kamp yeri de bakacak olması, yönetimin teknik direktör Christoph Daum'la yola devam etmeme kararı olarak da yorumlandı.

Yönetimin tazminatı konusunda anlaşmaya çalıştığı Daum'un ise "Türkiye'den ayrılmak istemiyorum. Sözleşmem bitene kadar görevimin başında kalacağım" dediği öğrenildi. Daum'un Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Ligtv.com.tr

Fenerbahçe'nin transferde genel sorunu A planı ile C planı arasında uçurumun olması oluyor. Bunu Xabi Alonso'da yaşamıştık. Xabi için de uzun süre uğraşılmıştı, hatta aradan zaman geçtikten sonra resmi sitede Aziz Başkan'ın oyuncu ikna olmadı gibisinden bir yazısı da çıkmıştı. Nihayetinde o sezon Xabi'yi isterken Josico'yu almıştık; birisi Ferrari diğeri Tofaş. Gelmek istediğim nokta; şimdi Krasic'le ilgileniyoruz, bu doğru ancak, Krasic olmadığı zaman yöneleceğimiz isim atıyorum; Pires olmamalı, bilmem Kiminho olmamalı Hleb olmalı, Benayoun olmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Krasiç'in rus vatandaşlığı var.Tabi bu haberin kolpalığını örtmez.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aslında kazım kazım+10 milyon euro krasic için yeterli olabilir. rusların türk futbolculara karşı garip bir sempatisi var.

Krasic tamamen lüks bir transfer olur, bence çok yanlış bir transfer politikası izleniyor. Bize Krasic'in sol kanat versiyonu lazım. Ayrıca Krasic'e 15-20 milyon Euro verileceğine, Galatasaray'ın transfer politikası izlense, mesela Keita'ya 7 milyon Euro, Baros'a 4-5 milyon Euro, Kewell bedelsiz, böyle transferler yapmamız lazım. Baros ki bizim kapımızdan dönmüş futbolcudur, Zico'ya Baros mu Deivid mi sorusu üzerine Deivid alınmış, yoksa Baros alınacaktı ve neler kaçırdığımız ortada. Transfer konusunda umutlu değilim ortadaki isimlere bakınca, umarım yanılan ben olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Krasic tamamen lüks bir transfer olur, bence çok yanlış bir transfer politikası izleniyor. Bize Krasic'in sol kanat versiyonu lazım. Ayrıca Krasic'e 15-20 milyon Euro verileceğine, Galatasaray'ın transfer politikası izlense, mesela Keita'ya 7 milyon Euro, Baros'a 4-5 milyon Euro, Kewell bedelsiz, böyle transferler yapmamız lazım. Baros ki bizim kapımızdan dönmüş futbolcudur, Zico'ya Baros mu Deivid mi sorusu üzerine Deivid alınmış, yoksa Baros alınacaktı ve neler kaçırdığımız ortada. Transfer konusunda umutlu değilim ortadaki isimlere bakınca, umarım yanılan ben olurum.
    Daum zamanında ise yabancı kontenjanına takılmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Maşallah nasıl okudun yahu.

Yapılacak transferlere baksaydın anlardın. Mehmet Topuz kaliteli bir kanat oyuncusudur kim ne derse desin. Sağ bek Gökhan Gönül'ümüz var. E Krasic konuşuluyor. Rusya'ya gidildi. Tabii sana göre gelmeyecek ama hadi gelirse?

Ön Libero'ya transfer yapılacak Emre'nin yanına. Sol açığa adam alınacak. Forvete de alınacak.
    Daum gideceğine göre Semih kalacak bana göre.
    Bu kadar küçümsemeni önermem

Ayrıca not olarak Gökhan ve Güiza tam bu sistemin adamlarıdır. Ceza sahasında Fabiano ve Kanoute gibi son vuruşları yapacak adamlardır hiç efor sarfetmeden.

M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki, gecen sezonu 25-30 mac full oynayip 1 gol ve 1 asist ile tamamladi, G.Gonul'u savunmada tek birakmasini gectim zaten.
    Krasic konusuluyor diye geldi mi adam? Kimler konusulmadi ki? Ronaldinho (her sene), Morientes, Kanoute (her sene), Insua vs. geldiler mi? Onu gectim, hem Topuz kaliteli adam diyorsun, sonra da ayni mevkinin adami Krasic gelecek diyorsun, tezat yok mu burada?

Gokhan ve Guiza icin bu sistemin adami demen futbol acisindan komik geldi bana. Guiza ve G.Unal kucuk takimlarin golcusudur, kontra atak oynayan takimlarda (Mallorca, Kayseri) gayet basarili olurlar, cunku ikisi de savunmanin arkasina kolay sarkan hizli oyuncular, ama senin bahsettigin 4-4-2 baskin bir sistem ve en temel ozelligi ceza alanina kanatlardan top indirmektir, ki bahsettigin Juande Romas Sevilla'da iken bunu Kanoute, Fabiano ve Kepa ile yapiyordu, ama Guiza tarzi olan Saviola, Chevanton ve Kone mesela daha basarisiz oldular. Zaten Fabiano/Kanoute ile G.Unal/Guiza'yi ayni tarz olarak yorumlayan biriyle futbol konusmak da dogru degil diye dusunuyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki, gecen sezonu 25-30 mac full oynayip 1 gol ve 1 asist ile tamamladi, G.Gonul'u savunmada tek birakmasini gectim zaten.
    Krasic konusuluyor diye geldi mi adam? Kimler konusulmadi ki? Ronaldinho (her sene), Morientes, Kanoute (her sene), Insua vs. geldiler mi? Onu gectim, hem Topuz kaliteli adam diyorsun, sonra da ayni mevkinin adami Krasic gelecek diyorsun, tezat yok mu burada?

Gokhan ve Guiza icin bu sistemin adami demen futbol acisindan komik geldi bana. Guiza ve G.Unal kucuk takimlarin golcusudur, kontra atak oynayan takimlarda (Mallorca, Kayseri) gayet basarili olurlar, cunku ikisi de savunmanin arkasina kolay sarkan hizli oyuncular, ama senin bahsettigin 4-4-2 baskin bir sistem ve en temel ozelligi ceza alanina kanatlardan top indirmektir, ki bahsettigin Juande Romas Sevilla'da iken bunu Kanoute, Fabiano ve Kepa ile yapiyordu, ama Guiza tarzi olan Saviola, Chevanton ve Kone mesela daha basarisiz oldular. Zaten Fabiano/Kanoute ile G.Unal/Guiza'yi ayni tarz olarak yorumlayan biriyle futbol konusmak da dogru degil diye dusunuyorum....
    İlk cümleni değiştir şöyle yap.M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki Fenerbahçe elimizden aldı.Topuz sezonun büyük bölümünde uyum sağlayamamıştı takıma ama son haftaları bir daha izler istersen nasıl oynadığına bir bak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi son yaptığın açıklama biraz talihsiz olmuş. Mesela sen böyle dersen bende sana derim ki; Topuz'u sadece bir sezonluk değerlendiren adam ile futbol konuşmam Önce seviyeli olalım lütfen.

Güiza ve Gökhan'a aynı tarz dediğim cümleyi göster bende eyvallah diyeyim. Ben o sisteme uyar dedim. Çünkü ikiside son vuruş adamı. Güiza ise rahat rahat top indirebilir bak dikkat et aynı tarz demiyorum, yapar diyorum. Böyle vurgulamak gerekiyor sizinle tartışırken maalesef.

Bahsettiğin saviola 1.69 boyunda ve top indirmesi zaten imkansız. Güiza ve Ünal çok rahat top indirebilirler, Gökhan'ın zaten hava hakimiyeti üst seviyede.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Evet Güiza 2 senedir kötü bir bitirici. Fenerbahçe'de 10 kişi maalesef Güiza'ya çalışmıyor. Maalesef ki asıl hamal Güiza oldu bu takımda. Koştu,efor sarfetti defansı yordu gücü kalmadı açıkcası son vuruşlara.

Bu da taraftarlarin 14 milyon euroyu ortmek icin uydurdugu birsey. Bir defa Guiza oyle cok pres yapan, bogusan oyuncu degil, sahada Bobo veya Baros gibi bos bos gezinen, kicini kaldiramayan bir adam. Hic Guiza'nin ileride top kaptigini veya bir faul kazandirdigini falan gormedim. BJK taraftari bunu Nobre icin dese bir nebze anlarim, cunku çok calisiyor, ama onun da gol atmamasi kalitesizliginden, bundan dolayi degil.
    Ayrica oyuncularin gucsuz kalmasi gibi birsey de olamaz. Bunlar o kadar antrenman yapiyor, hepsi fizik olarak iyi oyuncular. Bir oyuncunun 90 dakika 8-9 kilometre kosacak kadar kondisyonu olacak, ne bileyim 10 metre falan top surebilecek, ama nasil oluyorsa 60. dakikada bir pozisyonda adam gibi son vurus yapacak gucu mu olmayacak? Kaldi ki Guiza'nin kacirdigi gollerin cogu teknik yetersizlikten degil de vurus zekasi eksikliginden kaynaklaniyor.
    Ayrica yonetimize ve oyuncunuza toz kondurmamak istememeniz dogru, ama zarari yine size oluyor. Guiza 1 sene daha kalsin, benim icin hava hos, ben zevkle izliyorum, ama sizin icin iyi degil iste. Ayni seyleri Kezman'da yapmistiniz, o da cok mucadele ediyordu vs, tamamen sacmalik. Guiza için 14 milyon fazladır, nasil ki Tabata için 8 milyon, Lincoln için 7.5 milyon fazlaysa, her kulupte olabilir boyle seyler, onemli olan hatalari ve eksikleri de gorebilmektir.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 30.Mayıs.2010 at 22:23

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İlk cümleni değiştir şöyle yap.M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki Fenerbahçe elimizden aldı.Topuz sezonun büyük bölümünde uyum sağlayamamıştı takıma ama son haftaları bir daha izler istersen nasıl oynadığına bir bak...

Elimizden aldiginiz icin acikcasi uzulmedim, sevindim bile, cunku o fiyata nasil performans gosterdigi ortada. Uyum saglayamamasi falan hikaye, Kayseri'de rahatsin tabii, forvet arkasi serbest oynuyorsun, tum duran toplar senin, istedigin an tepki gormeden 35-40 metreden kaleye sut cekebiliyorsun, tum toplar sana gidiyor vs. ama buyuk takimda boyle olmayinca neler yapabildigini gorduk, ki milli takimdaki maclari da hic ic acici degil. Ama siz memnunsaniz bilemem tabii, o sizin kendi gorusunuz, beni de ilgilendirmez.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Şimdi son yaptığın açıklama biraz talihsiz olmuş. Mesela sen böyle dersen bende sana derim ki; Topuz'u sadece bir sezonluk değerlendiren adam ile futbol konuşmam Önce seviyeli olalım lütfen.

Güiza ve Gökhan'a aynı tarz dediğim cümleyi göster bende eyvallah diyeyim. Ben o sisteme uyar dedim. Çünkü ikiside son vuruş adamı. Güiza ise rahat rahat top indirebilir bak dikkat et aynı tarz demiyorum, yapar diyorum. Böyle vurgulamak gerekiyor sizinle tartışırken maalesef.

Bahsettiğin saviola 1.69 boyunda ve top indirmesi zaten imkansız. Güiza ve Ünal çok rahat top indirebilirler, Gökhan'ın zaten hava hakimiyeti üst seviyede.

Sen Gokhan ve Guiza'ya son vurus adami dersen burdaki Trabzonlu ve objektif Fenerli arkadaslar sana kakir kakir guler, kusura bakma. Ayrica top indirmenin direkt boy ile alakasi yok, Nobre ve F.Tekke cok uzun degiller ama havada etkililer, ama mesela Ibrahimovic ve Baros nispeten uzun, ama hic top indirdiklerini hatirlamiyorum. G.Unalin tarzini bilmiyorsan burada bir Kayseriliye soralim istersen ne tarz bir oyuncu diye, cevabini aliriz. Ama maclari biraz takip eden arkadaslar zaten Gokhanin savunma arkasina kosu yapan kontra forvet oldugunu soyler.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elimizden aldiginiz icin acikcasi uzulmedim, sevindim bile, cunku o fiyata nasil performans gosterdigi ortada. Uyum saglayamamasi falan hikaye, Kayseri'de rahatsin tabii, forvet arkasi serbest oynuyorsun, tum duran toplar senin, istedigin an tepki gormeden 35-40 metreden kaleye sut cekebiliyorsun, tum toplar sana gidiyor vs. ama buyuk takimda boyle olmayinca neler yapabildigini gorduk, ki milli takimdaki maclari da hic ic acici degil. Ama siz memnunsaniz bilemem tabii, o sizin kendi gorusunuz, beni de ilgilendirmez.....
    Ben Topuz'un be senenin sonuna doğru artan performansından memnunum.Eminim seneye daha iyi olacaktır.Verilen bonservis bedeli bir senelik değildi bildiğin gibi önümüzdeki sene gayet iyi hakkını verebilir verilen paranın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe ve Şilili!

Fenerbahçe'de Alman çalıştırıcısı Christoph Daum'un geleceği belirsizliğini korurken İspanyol spor gazetesi AS'ta ve çeşitli İspanyol medya kuruluşlarında yer alan habere göre deneyimli teknik adam Manuel Pellegrini ile görüşmeler yapılıyor.

Çıkış noktası İspanyol medyası olan "Inter ve Fenerbahçe için Pellegrini sesleri" konulu haberlerin deneyimli hocanın menajeri tarafından "Görüşüyorlar" şeklinde doğrulanması ise gelişmenin ciddiyetini gösteriyor.

Inter'in teknik adam Jose Mourinho'nun ayrılışından sonra yerini doldurmak için Fenerbahçe ile birlikte Pellegri'nin peşinde olduğunu yazan gazete İtalyan ekibinde teknik direktörlük koltuğu için Josep Guardiola, Fabio Capello ve Guus Hiddink'in olduğunu öne sürüyor.

(A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Guus Hiddink ise önceki gün yaptığı açıklamada bu tür gelişmelerden haberdar olmadığını söyleyerek iddiaları yalanlamış, kafasındaki tek düşüncenin A Milli Futbol takımımız olduğunu belirtmişti)

Ciddi bir şekilde gündeme yeniden düşen 56 yaşındaki Manuel Luis Pellegrini Ripamonti ise 2009-2010 sezonunda Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ne erken vedası ve 99 puan toplamasına karşın kaçan lig şampiyonluğu sonucu görevinin sonuna gelmişti. Şilili teknik adam San Lorenzo ve River Plate takımlarıyla yaşadığı başarılar sonrası 2004-2009 yılları arasında Villarreal'da çok önemli işler yaptıve teknik deneyimi, oyunculardan elde ettiği maksimum performans ile çoğu futbolseverin ortak beğenisini kazanan bir teknik direktör. Pellegri'nin Real Madrid'deki en büyük sorunu ise tam olarak göz önüne çıkmasa da yıldızlar ve bu yıldızların yönetimi, kontrolüydü.

EFE 'RAMOS' DEMİŞTİ
    O FİNALDE GÖRÜŞMELER VARDI...

Fenerbahçe için geçtiğimiz günlerde İspanyol EFE haber ajansı ise son dönemde sırasıyla Sevilla ile yaşadığı başarılardan sonra sırasıyla başarısız Tottenham, Real Madrid ve CSKA Moskova deneyimi yaşayan Juan de la Cruz Ramos Cano ile Fenerbahçe'nin bir görüşme yaptığını bir haber ile üyelerine servis etmişti.

Juande Ramos haberinden sonra AS gazetesinin Manuel Pellegrini ile görüşmeler olduğunu öne sürmesi ise sarı-lacivertli cephede 22 Mayıs'ta Madrid'de Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye giden bir kesim yöneticilerin türlü temaslar yaptığına ise bir işaret. Juande Ramos'un ismini ilk kez Fenerbahçe ile birlikte aynı cümlede geçiren EFE Haber Ajansı ise çekirdeği İspanya'da bulunan dünyanın en önemli ve saygın haber kuruluşlarından biri.

Fenerbahçe'de Ramos ve özellikle Pellegrini isimlerinde yöneticilerin ve taraftarların ortak sıkıntısı ise önceki sezon yaşanan Luis Aragones depremi. İspanya Milli Takımı'nı şampiyon yaptıktan sonra kulüpler bazında son yıllarda büyük tecrübesi olmayan bir teknik adama yönelen Fenerbahçe Spor Kulübü Aragones döneminde maddi ve manevi anlamda büyük yara almıştı. Şilili Pellegrini ve İspanyol teknik adam Juande Ramos isimlerindeki oluşabilecek ufak tedirginlikler ise bunlar.

CHRISTOPH DAUM İZLİYOR

Fenerbahçe'de kaybedilen şampiyonluk sonrasında hafta içi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Christoph Daum'un geleceği hakkında keskin bir yorum yapmaktan kaçınan başkan Aziz Yıldırım ise o gün karşılıklı görüşmelerin yapılacağını söylerken toplantı sonrasında çok geçmeden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Christoph Daum ile yaklaşık 1.5 saatlik bir görüşme yapmıştı.Bu görüşme sonrasında açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağını belirten Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Daum ise 9 bavulla Türkiye'den ayrılmıştı.

SOĞUK SAVAŞ VAR

Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarların ağırlıklı bir kısmının "yollar ayrılmalı" dediği Christoph Daum için sarı-lacivertli cephenin ağır ve soğukkanlı davranması, kurumsal açıklamalar yapması ise Daum ile yaşanan soğuk savaş ve teknik adamın sözleşmesi gereği yapılacak keskin hareketlerle bu sözleşmede hukuksal üstünlüğün Alman teknik adamın cephesine geçeceği gerçeği.

Cumartesi günü yapılan mali kongrenin bitmesini işaret eden ve bu kongre sonrası hareketliliğin başlayacağını resmen duyuran Aziz Yıldırım'ın Christoph Daum ile yolların ayrılması konusunda "kesin" kararlı olduğu, bu ayrılığın "tazminat anlaşması" ve yeni -iyi- teknik adamla "anlaşma" sağlanana kadar yumuşak bir geçiş içinde sağlaması muhtemel. Aziz Yıldırım'ın kafasında ise Daniel Güiza'yı satma düşüncesi henüz yok.

LUCESCU VE AYKUT KOCAMAN

Fenerbahçe ile adı geçen bir başka isim olan ve geçtiğimiz hafta yerli medyanın manşetlerinin ortak noktası olan Mircea Lucescu konusunda ise deneyimli Rumen teknik adam Lig TV'ye yaptığı "Görüşmedik" açıklaması yapmış ve kendine soru soran muhabirlere sert bir tavır takınmıştı.

Öne çıkan isimlerin başında gelen bir diğeri ise şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktörlük görevini üstlenen ve her fırsatta teknik adam eşofmanlarını özlediğini gönül rahatlığıyla açıklayan Aykut Kocaman ismi. Özellikle taraftarların büyük bir kısmının da gönlünde yatan Aykut Kocaman ismi önceki hafta Fenerbahçe Spor Kulübü farkındalığı ile gazetelerin manşetlerinde denendi ve bir nevi spor kamuoyunun da tepkisi ve olaya bakış açısı görülmüş oldu.

Sarı-lacivertli ekipte yöneticilerin alternatifler içine aldığı bu planda en büyük sıkıntısı ise kurumsal kimlik ve "sportif direktörlük" kelime dizisi ve projesinin yaraya uğraması ve yaklaşık bir sezon boyunca Aykut Kocaman & Christoph Daum ve Fenerbahçe'de yaşanan üçlü sıkıntı konusunda çıkan haberlerin ve gelişmelerin doğrulanması anlamına geliyor.

Teknik direktör ve arka planda kalan transfer konusunda Fenerbahçe'de bu hafta önemli ve somut gelişmelerin olma ihtimali oldukça fazla. Daum konusunda ise kesin kararın geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı verildiği artık çoğu kesimin kabul ettiği bir gerçek.

Esat Dergi/Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Xacubona View Post
    Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.
    Eğer olursa iyi transfer.Ceyhun'un stilini beğeniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

pellegrini yeni hocamız...

kaynak ligtv ve as gazetesinin sitesi son dakika geçmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

yalan olması ümidiyle.benim net düşüncelerim vardır diarralar varken guti varken gagoyu oynatan adam hoca moca değildir bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

ligtv nin sitesinde konuyla ilgili haber yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ligtv nin sitesinde konuyla ilgili haber yok
    ligtvde canlı yapılan bir programda söylenmiş. onların da kaynağı as zannedersem.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence doğru seçim olmaz daha iyilerini bulurdu FB..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bugün Telegolde yaşananlardan sonra 1-2 gün içinde Fenerbahcede hareketlilik yasanacağını düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bugün Telegolde yaşananlardan sonra 1-2 gün içinde Fenerbahcede hareketlilik yasanacağını düşünüyorum.
    Ne oldu ki Telegol'de Ümit ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

http://www.as.com/futbol/articulo/in...sdaiftb_22/Tes

Inter ve Fenerbahçe Pellegrini'nin peşinde, Fenerbahçe iyi para teklif edebilir falan demişler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Xacubona View Post
    Ceyhun gelecek sene kadroda düşünülen bir isim. Önder+para teklifine satılmaz. Takastaki isim Semih olursa gerçekleşebilir.

Aziz Yıldırım hiçbir oyuncumu takasta kullanmam demişti. Bu yüzden takas iddialarına inanmıyorum.

Pellegrini gelirse çok doğru bir seçim olur. Ama daha da öncesi Daum ile yolların resmen ayrılması lazım, daha bu bile muallakta.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Pellegrini çok iyi bir teknik adam bence de.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını takas teklifiyle çaldı!
    Turkcell Süper Lig'de yılın takası mı gerçekleşiyor? Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.
    Sportif direktör Aykut Kocaman'ın istediği Ceyhun için girişimlere başlayan Fenerbahçe yurt içinden alacağı yerli oyuncularda ilk bombayı Ceyhun ile patlatmayı istiyor. Bu konuda Şenol Güneş'in kararı bekleniyor.
    GÜNEŞ DE SICAK
    1987 Almanya Münih doğumlu Ceyhun'a konu Milli Takım'ın ABD kampında iletildi.
    Genç oyuncu, "Trabzon ile sözleşmem var. Kararı yönetim verir. Fenerbahçe'de oynamak şereftir" diye konuştu.
    Orta sahada defansa dönük görev yapan Ceyhun geçen sezon çoğunlukla yedek bekledi. Önder Turacı'yı çok isteyen Şenol Güneş'in takasa "Evet" diyeceği belirtiliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1987 Almanya Münih doğumlu Ceyhun'a konu Milli Takım'ın ABD kampında iletildi.
    Genç oyuncu, "Trabzon ile sözleşmem var. Kararı yönetim verir. Fenerbahçe'de oynamak şereftir" diye konuştu.

Kesin de böyle demiştir.Önder iyi bir isim ama Ceyhunda gelecekte çok iyi olacak bir isim onu ucuza yollamak akıl karı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sen Gokhan ve Guiza'ya son vurus adami dersen burdaki Trabzonlu ve objektif Fenerli arkadaslar sana kakir kakir guler, kusura bakma. Ayrica top indirmenin direkt boy ile alakasi yok, Nobre ve F.Tekke cok uzun degiller ama havada etkililer, ama mesela Ibrahimovic ve Baros nispeten uzun, ama hic top indirdiklerini hatirlamiyorum. G.Unalin tarzini bilmiyorsan burada bir Kayseriliye soralim istersen ne tarz bir oyuncu diye, cevabini aliriz. Ama maclari biraz takip eden arkadaslar zaten Gokhanin savunma arkasina kosu yapan kontra forvet oldugunu soyler.....
    İbrahimovic neyse de Baros o kadar da uzun değil. Bildiğim kadarıyla 1.84 boyunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şu şaka dimi Serkan? Gökhan Ünal'ın hava hakimiyeti üst seviyede. Size geldikten sonra bi 20 cm uzamadıysa senin futbol bilginden şüphe ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Pellegrini iyi işler çıkarabilir Fenerbahçe'de.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri