Abi Fink'i nasil gondermek istersiniz aklim almiyor. Onliberoda tek adamimiz Ernst. Necip potansiyelli falan tamam, ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu henuz degil, anca rotasyona girer. Keza U.Inceman da 11 oyuncusu degil, yedek oyuncu. Fink'i gondersek bile orta sahaya transfer sart, hazir adam varken niye oyuncu gonderelim ki? Ustelik adamin gonderilmek istenmesinin nedeni ismi ve bedavaya gelmesi, yoksa performansi gayet iyi. Adi Finkinho olsa ve 3-4 milyon bonservis ile alinmis olsa simdi kimse gondermek istemezdi bence.
Ustelik biz seneye de muhtemelen 4-3-3 oynayacagiz, su an bile 1 kaliteli orta saha eksik bana gore, anca Delgado/Tello/Tabata belki kapatir orayi, eksiklik varken birde Fink'i gondermek intihar olur.
Kesinlikle Sivok-Ferrari-Fink-Ernst-Bobo vazgecilmez bizim icin, gidecekse digerleri gidebilir. Gecen sene savunmamizdan memnun kalmayan var mi? Yok. Peki hucumdan memnun kalan var mi? O da yok. Bu sartlarda hala ofansif yabancilari tutup defansif olani gondermek sacma geliyor bana.
Zaten gelen yabanci ofansif olacak, o zaman ofansif oyuncular gonderilsin. Tello 2 mac oynayip 10 mac yatan ve 2 macin kaymagini yiyen adam. Delgado begenmeme ragmen ve nispeten yaratici olmasina ragmen uzun sakatlik gecirdi ve 1-1.5 sene top oynamayan adamlarin halini goruyoruz (Emre, Deivid, Nihat). Holosko kendini 1 gram gelistirmedi geldiginden beri, hala teknigi ve son vurusu sifir. Tabata iyi oyuncu olmasina ragmen maliyetinin altinda ezildi ve cok fayda saglayabilecegine inanmiyorum. Kesinlikle Tello gitmeli ve Delgado/Tabata'dan biri gitmeli, Holosko gitse de eksikligi hissedilmez.