1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Kahrolsun Terörizm

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Kahrolsun Terörizm

Kahrol pkk !
    İskenderun'da Askerlerimize Hain Saldırı.
    Pkk’nın Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı birliğe, dün saat 00.40'ta, otoyoldan roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerlerin de karşılık vermesiyle bölgede kısa süreli çatışma çıktı.

Saldırıda açılan ilk ateş sırasında 3 asker şehit olurken, yaralılar Deniz Hastanesi ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak yaralılardan durumu ağır olan 3'ü daha kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. İlçe giriş ve çıkışları kontrol altına alınırken, Özel Harekat ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, operasyonlar başlattı.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Destek Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen askerlerin Kenan Oğuz Arbay, İsmail Kuntel, Erol Kaplan, Serhat Aslan, Ümit Akbulut ve Erhan Terlemez olduğu açıklandı.

Şehitlerimize Allah’dan rahmet yakınlarınıza ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kahrol pkk

------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Sekopej : 31.Mayıs.2010 at 14:09

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Terörü hepimiz kınıyoruz, lanetliyoruz. Son 1 haftada kaç şehit oldu artık sayamıyorum bile.

Lütfen bu konu sadece kınama konusu olarak kalsın, iş siyasete kayarsa, bu konuyu kapatmak durumunda kalırız ki, sonra teröröün lanetlendiği konuyu da kapattılar denmesin.

Teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Bunların arkasında kimin olduğu bu sabah Türk gemisine yapılan saldırı ile netleşmiş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bunların arkasında kimin olduğu bu sabah Türk gemisine yapılan saldırı ile netleşmiş oldu.
    Kesinlikle.

Hem Şehit olan askerlerimizin hem de Türk gemisinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. İnsanlarımıza zarar verenlerin de Allah belasını versin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uzun uzadıya birşeyleri ifade etmenin bir manası bulunmuyor. Bu konularda herkes herşeyin farkında.

Allah'tan isteğim en kısa sürede dünden bugüne bu işe ortak olanların gerekli cezayı bulmasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sövüp saycamda olmayacak. Lanet olsun hepinize şeref yoksunları.

Kimse gelip provakatör eylemler demesin. Çünkü artık bu kelimeyi duymaktan bıkkınlık geldi içime yeter artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Halamın oğlunun askerlik yaptığı yer hemen yanları.

ALLAH Sabır versin şehit ailelerine çok zor dönemden geçiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

hic bisey demiyorum sadece o agliyan Annalara yazik, 20 kusur sene buyut, askerligin bitmesine 20 gun kala kaybet

Allah yardimcilari olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Hem askerlerimizin hemde "korsan" saldırısında hayatını kaybeden insanlarımızın mekanı cennet olsun..

Nesil
    2006

Ne lanet günmüş, Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Küfür etmeye bile değmezler yazık..

Nesil
    2006

İlk kez bir terör örgütü bizim deniz kuvvetlerimize saldırdı, ne gariptir ki aynı gün Akdeniz'de bir Türk gemisine korsan saldırı yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben artık bu haberleri televizyondan dinleyemiyorum bile. Çok üzücü, çok ağır bir şey bizim için. Bunları destekleyenler er geç Allah'tan cezalarını görecekler. Bizim milletimizi Allah hep sabırla imtihan etti ama hiçbir şerefsiz bizi yıkamadı, yıkamayacak da. Bu kadar yiğit varken ülkeye bir şey olmaz zaten, olan o genç fidanlara oluyor. Askerde karşıma çıkarsa emir memir hikaye alnının ortasından vururum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben artık bu haberleri televizyondan dinleyemiyorum bile. Çok üzücü, çok ağır bir şey bizim için. Bunları destekleyenler er geç Allah'tan cezalarını görecekler. Bizim milletimizi Allah hep sabırla imtihan etti ama hiçbir şerefsiz bizi yıkamadı, yıkamayacak da. Bu kadar yiğit varken ülkeye bir şey olmaz zaten, olan o genç fidanlara oluyor. Askerde karşıma çıkarsa emir memir hikaye alnının ortasından vururum.
    Efsanemedir bilmem; eğer karşı taraf sana ateş etmiyorsa, edemiyorsun.Vazife icabi daha iyi bilirsin gerçide...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yardım gemilerine en yakın Türk limanına yapılıyor bu saldırı... İsrail Terör Örgütünün operasyonundan birkaç saat evvel çok ama çok profesyonel ve üst düzey silahlarla, en yakın Türk limanına bir saldırı oluyor. Ve bütün bunlar "tesadüf..."

Külahıma anlatın. Bu saldırının İsrail'den bağımsız olarak gerçekleşebileceğine inanmıyorum. Taşeron kim olursa olsun...

Bütün şehitlere rahmet...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zincirleme İsrail ve ABD örgütlemesi sonucunda yapılan eylemler... Allah mekanlarını cennet eylesin.. Zor zor.. Türk'ün Türk'ten başka vallahide billahide tillahide dostu yokk...

Mesaj Yetkileri