1 ile 30 arası toplam 253 sonuç

Konu: Dur İsrail!!!

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tarihten haberin olmadigi belli.. filistin ingilizler tarafindan isgal edildi sonrasinda hitlerin yaptigi soykirim yüzünden bircok yahudi avrupayi terketti ingilterede onlara filistinde kendi devletlerini kurma izni verdi.. yani anlayacagin kimse kimseye parayla toprak satmadi.
    "Yahudiler satın aldıkları toprakları kendi adamları olan yerli halktan kimselerin üzerine tapu çıkararak alıyorlardı.Tıpkı bugün GAP ta ve diğer bölgelerde yaptıkları gibi.Yahudi göçmenlerin bazı engellere rağmen kolayca toprak satın almaları yahudi milyarderleri ve yahudi dünyasında ilgiyle karşılandı."

benim tarihten haberim yoksa sen dünyada yoksun maalesef.

http://efgan.net/index.asp?PageID=230

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tepki yerinde bir tepki sen olsan ne yapardin teslimmi olurdun? ben olsam aynisini yapardim niye teslim olayim ? hakli olan taraf benim hakkimi sonuna kadar savunurum.. ayrica israil askerleri gemiye inmeden önce zaten uzaktan hedef alarak ates etmisler ve bircok insani yaralamislar.
    haklıyken haksız duruma düşmemek şartıyla. zaten adamlar silahlı sen silahsızsın büyük bir olay yaşanmaması için gerekirse teslim olacaktın.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Nerede okudun bilmiyorum ama israil'den kimse ölmedi. Ölse şimdiye davulla zurnayla duyururlardı.
    zaten duyuruluyor. başbakan basın sözcüsü (yanlış hatırlıyor olabilirim) birinin mermi, diğerinin bıçak ile öldürüldüğünü söyledi.
    Last edited by gerrrard : 01.Haziran.2010 at 01:39

Mesaj Yetkileri