Sayfa 239 / 896 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
7,141 ile 7,170 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim .Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim .Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .
    Sorun kaliteli olup olmaması değil, bana kalsa yedek kaleci olarak Sinan Bolat'ı isterim, Volkanla rekabet etmesi için.

Ama 18 kişilik maç kadrsunda altyapıadan yetişmiş bir oyuncu oynatmak gerekiyor, bu kontenjan da Babacan olarak kullanılıyor. Gelirse 3. kaleci olur, Volkan oynamayacağı zaman ya da kupa maçlarında oynar, eğer Volkan'a bir şey olmazsa, kulübede bile oturamaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Özden arkasında yedek bekleyen Cenk kaliteli filan değil Ozzy. Ayrıca çok saçma sapan gollerde yiyor hiç gerek yok bu transfere.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Özden arkasında yedek bekleyen Cenk kaliteli filan değil Ozzy. Ayrıca çok saçma sapan gollerde yiyor hiç gerek yok bu transfere.
    Özden'in arkasında yedek bekletmek tamamen H.K.'nun akıllılığıdır(!).Gerçi DenizlispoRlu oyuncuya yapacağım yorumun fanatikçe olacağını düşüneceksiniz , Mustafa abim izlemiştir 3-1'den 3-4 olan maçta .
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Haziran.2010 at 20:07
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Cenk Gönen'e gerek yok, Volkan Babacan varken. Volkan bu sene hiçbir maçı kaçırmadı, Daum tarafından kesik de yemedi, dolayısıyla ancak sakatlanması veya ceza alması durumunda yedek kaleciye iş düşüyor, bu zamanlarda da V.Babacan üzerine düşeni yapacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Aykut Kocaman için o tarz şeyler yazılabilir ama Aykut Kocaman'ın karakterini bildiğimiz için üzerinde durmaz, güler geçeriz öyle iddiaları görünce, bu yüzden de fazla gündem yaratacağını sanmıyorum.

Vederson Bursaspor ile sözleşme imzalamış. Sol bek Andre Santos kaldı bir tek. Sol açıkta da Uğur Boral kaldı. Özer o bölgede oynadı geçen sezon ama has sol kanat oyuncusu değil ama yine de sayalım. Sağ bekte de G.Gönül'ün alternatifi yok. Mutlaka bir sol bek ve sağ bek alınmalı. Sağ bek için Bekir idare ediyor yine ama sol bekte gelecek sezon yine Deniz'i görmek istemiyoruz.

Yerli sol bek düşünüyorum da maalesef Türk futbolunun bu konuda sıkıntısı var. Caner bir sol bek değil. H.Balta, İ.Köybaşı ve Ç.Birinci rakiplerimizin kadrolarında. Gurbetçi isimler varsa sol bek için onlara yönelebiliriz. Sağ bek için ilk aklıma gelen isim Orhan Şam.

sol bek arap sandığımız malik fathi vardı (:. arap ismi gibi gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FORLAN BOMBASI

Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Güiza'nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek için girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan.

Lig TV'nin haberine göre, Atletico Madrid'e Avrupa Ligi'ni kazandıran Uruguaylı golcü Forlan'ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul'a olduğu ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin, şu anda Uruguay ile Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcünün şartlarını öğreneceği, görüşmenin olumlu geçmesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi.

Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü için Güiza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.

Öte yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan için Fenerbahçeli Lugano'nun da vatandaşını ikna etmek için devreye gireceği belirtildi.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı goller ile Atletico'ya kupayı kazandıran Forlan, daha önce ManU'da da forma giymiş, Atletico Madrid formasıyla da Avrupa'nın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

(Ligtv.com.tr)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Forlan kalitesi belli bir isim.Gelirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyor Düşünmesi bile güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyor Düşünmesi bile güzel
    Aynen aynı anda Guiza'dan kurtulaacağız ve iyi bir forvetimiz olacak.Zor da olsa umutluyum ben bu transferden

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ligtv'ye göre aykut kocaman yeni hocamız ve yardımcısı da ismail kartal...
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası Forlan'ın geleceğine inanmıyorum, şu an biraz daha genç olsa Atletico Madrid'de bile durmaz. Eğer gelirse ligi sarsar ayrı konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler
    Guiza + 6 Milyon Euro = Forlan bizim teklifimizin bu olduğu söyleniyor.Bu toplama işleminde Guiza etkisiz eleman olduğu için A.Madrid teklifi kabul etmiyor sanırım parayı yükseltmemizi istiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''
    Ozaman Baskan Alex'ten vazgecti demektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu demek oluyor ki Semih Şentürk Yeni teknik adamlada anlaşılsa takımda düşünülmüyor T.D değil yönetim düşünmüyor adamı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

'' çekinmeden radikal kararlar alacağız '' da demiş aziz yıldırım.

alex artık takımı yavaşlatıyor, 1 yıl brezilya'ya gönderelim sonra gelsin teknik ekibe mi katılır yönetim ekibine mi orasını da kendi belirlesin.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Bu demek oluyor ki Semih Şentürk Yeni teknik adamlada anlaşılsa takımda düşünülmüyor T.D değil yönetim düşünmüyor adamı..
    Aziz Yıldırım taktıysa birisine, tutmaz takımda. Semih'e de taktığı yarım sezondur belli zaten. Sanmıyorum Semih'in kalacağını. Fenerbahçe için inşallah kalır, ama kendisi için inşallah gider.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım, Güiza'nın değerini düşürmemeye çalışıyor. Dünya Kupasına çağrılmadı, değeri tepetaklak oldu şimdi onun değerini artırmak için bu açıklamaları yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fotomaç zlatan'ı yazmış
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

fotomaç yalanda sınır tanımıyor ibrahimoviç
    http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce..._bize_gelir_mi

Nesil
    2006

Bide başlıkda "ibo" demişler askerlik arkadaşın mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

forlan gelirse çocuğumu keserim demiştim.

ibrahimovic gelirse çocuğum beni kessin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım taktıysa birisine, tutmaz takımda. Semih'e de taktığı yarım sezondur belli zaten. Sanmıyorum Semih'in kalacağını. Fenerbahçe için inşallah kalır, ama kendisi için inşallah gider.
    Futbol tabirinde futbolcuyu yeme oluyor sanırım bu..
    Semih Şentürk aslında kişilikli birisi ama sanırım bu mahkeme muhabbetinden sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam takma muhabbeti.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe FORLAN ile görüşüyor.

NTVSpor
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    forlan gelirse çocuğumu keserim demiştim.

ibrahimovic gelirse çocuğum beni kessin.
    forlan gelecek gibi duruyor. yazdıklarında ciddi değilsindir umarım
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şaka bir yana, forlan çok büyük transfer olur. 31 yaşında galiba. büyük bir takıma gideceğini sanmıyorum. atletico'da kalmak kendisi için daha mantıklı olsa da fenerbahçe'ye gelmesi imkansız değil. güiza da takas yoluyla elden çıkarsa, demeyin keyfimize!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Diego Forlan'ın transferi olması durumunda çok farklı bir tablonun oluşacağının düşüncesindeyim eğer Forlan gibi bir yıldızı getirirse Fenerbahçe illaki bunun üstüne Forlan gibi 2 3 tane daha yıldız oyuncu getirmek zorunda kalacak çünkü Forlan'la Alex olmaz onun önünde çabuk futbol oynayan aynı zamanda orta sahaya gerektiğinde yardımcı olacak bir elaman bulunursa çok harika olur..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alex giderse de efsane olarak gider, efsane olarak kalır.

taraftar gittiği için üzülür, ancak sistem değişikliğinin önü açılacağı için de sevinir.

takımın tek iş yapan oyuncusu alex'in gitmesi riskli olsa da başka çare yok gibi.

Mesaj Yetkileri