Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim.Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .
Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim.Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sorun kaliteli olup olmaması değil, bana kalsa yedek kaleci olarak Sinan Bolat'ı isterim, Volkanla rekabet etmesi için.
Ama 18 kişilik maç kadrsunda altyapıadan yetişmiş bir oyuncu oynatmak gerekiyor, bu kontenjan da Babacan olarak kullanılıyor. Gelirse 3. kaleci olur, Volkan oynamayacağı zaman ya da kupa maçlarında oynar, eğer Volkan'a bir şey olmazsa, kulübede bile oturamaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Haziran.2010 at 20:07
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Cenk Gönen'e gerek yok, Volkan Babacan varken. Volkan bu sene hiçbir maçı kaçırmadı, Daum tarafından kesik de yemedi, dolayısıyla ancak sakatlanması veya ceza alması durumunda yedek kaleciye iş düşüyor, bu zamanlarda da V.Babacan üzerine düşeni yapacaktır.
FORLAN BOMBASI
Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Güiza'nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek için girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan.
Lig TV'nin haberine göre, Atletico Madrid'e Avrupa Ligi'ni kazandıran Uruguaylı golcü Forlan'ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul'a olduğu ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin, şu anda Uruguay ile Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcünün şartlarını öğreneceği, görüşmenin olumlu geçmesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi.
Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü için Güiza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.
Öte yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan için Fenerbahçeli Lugano'nun da vatandaşını ikna etmek için devreye gireceği belirtildi.
Bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı goller ile Atletico'ya kupayı kazandıran Forlan, daha önce ManU'da da forma giymiş, Atletico Madrid formasıyla da Avrupa'nın en golcü ismi olmayı başarmıştı.
(Ligtv.com.tr)
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Forlan kalitesi belli bir isim.Gelirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyorDüşünmesi bile güzel
ligtv'ye göre aykut kocaman yeni hocamız ve yardımcısı da ismail kartal...
(/s)
Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Açıkçası Forlan'ın geleceğine inanmıyorum, şu an biraz daha genç olsa Atletico Madrid'de bile durmaz. Eğer gelirse ligi sarsar ayrı konu.
Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''
'' çekinmeden radikal kararlar alacağız '' da demiş aziz yıldırım.
alex artık takımı yavaşlatıyor, 1 yıl brezilya'ya gönderelim sonra gelsin teknik ekibe mi katılır yönetim ekibine mi orasını da kendi belirlesin.
(/s)
fotomaç zlatan'ı yazmış![]()
(/s)
fotomaç yalanda sınır tanımıyor ibrahimoviç
http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce..._bize_gelir_mi
Bide başlıkda "ibo" demişler askerlik arkadaşın mı?![]()
forlan gelirse çocuğumu keserim demiştim.
ibrahimovic gelirse çocuğum beni kessin.
Fenerbahçe FORLAN ile görüşüyor.
NTVSpor
(/s)
şaka bir yana, forlan çok büyük transfer olur. 31 yaşında galiba. büyük bir takıma gideceğini sanmıyorum. atletico'da kalmak kendisi için daha mantıklı olsa da fenerbahçe'ye gelmesi imkansız değil. güiza da takas yoluyla elden çıkarsa, demeyin keyfimize!
Diego Forlan'ın transferi olması durumunda çok farklı bir tablonun oluşacağının düşüncesindeyim eğer Forlan gibi bir yıldızı getirirse Fenerbahçe illaki bunun üstüne Forlan gibi 2 3 tane daha yıldız oyuncu getirmek zorunda kalacak çünkü Forlan'la Alex olmaz onun önünde çabuk futbol oynayan aynı zamanda orta sahaya gerektiğinde yardımcı olacak bir elaman bulunursa çok harika olur..
alex giderse de efsane olarak gider, efsane olarak kalır.
taraftar gittiği için üzülür, ancak sistem değişikliğinin önü açılacağı için de sevinir.
takımın tek iş yapan oyuncusu alex'in gitmesi riskli olsa da başka çare yok gibi.