Bence Alex - Forlan ikilisi de etkili olabilir. Alex hala bu takım için çok önemli bence. Ancak takımın Alex'siz de oynayabilmesini sağlamalıyız.
Bence Alex - Forlan ikilisi de etkili olabilir. Alex hala bu takım için çok önemli bence. Ancak takımın Alex'siz de oynayabilmesini sağlamalıyız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
forlan daha çok agüero'yla etkili oluyordu. alex ve agüero arasında çok fark var. ya da özer hurmacı tarzındaki jurado'yla bazen. özer-forlan da olabilir.
Forlan'ın gelmesi değilde eğer 2 çizgi adamı alınırsa, işte o zaman Alex'ten vazgeçildi diyebiliriz.
Üstelik Forlan konusunda da fazla heveslenmemek gerek, resmi siteden başka yere inanmıyorum ben.
"YÜCE ATATÜRK"
hayal kuralım dedik biraz (:.
Kesinlikle haklısın Sekopej. İmza atıldığını görmeden hiçbir transfere inanmamak gerek. Özellikle de Fenerbahçe sözkonusuyken.
Fenerbahçe her sene olduğu gibi çok iyi oyuncularla ilgileniyor fakat geçtiğimiz senelerde ilgilendikleri oyuncuları alamadıkları zaman yerine aldıkları adam çok kötü oluyor. Misal Alonso ile ilgilenilirken olmayınca Josico, Paulsen transferi gerçekleşmeyince Cristian alınmıştı. İlgilenilen oyuncu alınamayabilir fakat Fenerbahçe'nin yaptığı BMW'den inip eşeğe binmek gibi oluyor.
Bu konuda tek teselli de Aykut Kocaman. İş bilmeyen yöneticiler ilk hedefi gerçekleştiremeyince, başka alternatifleri olmadığından panikle acayip birilerini getiriyorlardı. Geçen sene Aykut etkili olsa da, transfer konusunda git şu adamla anlaş konumundaydı, bu sene istediği isimlerle o gidip konuşuyor ve yönetime isimleri o veriyor.
Böyle olunca mutlaka aklında alternatifler de vardır, en azından futbolu bilen birisi ilgileniyor transferlerle, herhalde öncekilerden daha iyi olur gelecek isimler. Ümidimiz bu yönde yoksa yönetime kalsa, transferler yine hüsran çıkabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
bunu yazan 20 gün önce falan yabancı sınırı artacak, transferi de ona göre yapacağız demişti. dszudszak, krasic, aleksandr bukharov ve hamit duyumlarını da vermişti.Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.
Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu transfer OLACAK ! Olay bitmiş.
Ayrıca kendisi teknik direktör olmak istemiyor. Sportif direktör ve genişletimiş yetkilerle Fenerbahçede devam etmek istiyor. Çok ısrar olmaz ise yönetimden Aykut Kocaman ASLA şuanda antrenör olmak istemiyor. Ayrıca elinde yaklaşık 20 kişilik isim var. Avrupadan‚ Brezilyadan‚ daha çok son zamanda çok yıldız çıkartan Doğu bloğu ülkelerinden‚ Polonya‚ Sırbıstan‚ Bosna‚ Rusya vs.
Bu arada yabancı kontenjanı artacak demiştim‚ şimdi Aykut Hocanın belirlediği bir stoper bir de duruma göre sağ bek ya da önlibero alınabilir.
Bu arada Hamite Milanda talip olmuş.
(/s)
polonyalı lewandowski iddiaları gelmişti , duyumları doğru olabilir , dediği transferler olursa da takım devir atlar
AYKUT HOCA SEN ÇOK YAŞA deriz inşallh imzalar atıldığında![]()
hadi bakalim insallah gelir![]()
Lig Tv'deki Transfer Gündemi isimli programda bu gece için İngiltere ve İspanya'yı ayağa kaldırmış bir forvet oyuncusunun menajerinin Türkiye'ye geleceği yönünde birşeyler söylediler. Sonra da Forlan'ın menajerinden bahsettiler. Bakalım, hayırlısı..
Forlan yıllık net 3.8 m € kazanıyormuş. Hem Atletico'yu ikna etmek hem de Forlan'ı ikna etmek zor. Türk takımlarının en çekici yanı olan para bile Forlan için çekici olmayabilir. Sonuçta Fenerbahçe de yıllık 5 m € gibi rakamlar teklif etmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
NTV Spor, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın İstanbul'da Forlan'ın menajeriyle bir araya geldiğini ve ilk görüşmenin yapıldığını söyledi. NTV Spor yalan haber yapmaz, güvenilir bir kaynak. Sanıyorum ki Forlan için ciddi temaslar var, ancak sonuç ne olur bilemem; şahsi fikrim transferin gerçekleşmeyeceği yönünde.
Menajer Istanbula geldiyse Forlan FB icin ciddi demektir, haber guvenilir yerden gelmis.
forlan'ın menajeri aynı zamanda güiza'nın da menajeriymiş.
(/s)
2 hafta önce forlan duyumunu veren arkadaş dün bunları yazdı ve medyada yavaş yavaş haberleri çıkmaya başladı.Arkadaşlar az önce teyid aldım. Haber doğru menejer gelmiş istanbulda. Forlanda gelmeye ikna olmuş... Bu transferde luganomuzda çok çaba sarfetmiş. Eğer son anda bi aksilik çıkmazsa %99 bitti iş. 2 hafta önce madridle anlaşımıştı zaten... Hepimize hayırlı olsun diyorum. Eğer bana gelen bir gelişme olursa yazacağım..
forlan'ın da gelmeye ikna olduğunu yazmış.
(/s)
Forlan çok farklı bir topçu eğer gelirse çok işimize yarar ama Y.final ve Finalde izlediğimiz Forlan gider Karabükspor maçında oynar mı? Bucaspor Gaziantepspor maçlarında tam performansla oynarmı beni düşündüren olay bu![]()
forlan+krasiç=müthiş
Forlan konusunda Serhat'a katılmamak elde değil.Ama şöylede bir durum var.
Daha önceden gelen bir sürü yıldız oldu ve onlarda oyanadılar.
Hatta en basiti Anelka Fenerbahçeye ilk geldiğinde Samsunsporumuza karşı oynamıştı.
Tabiyki avrupadan bir takıma karşı oynadığı topu oynamaz ama yinede sahada varlığı bile yeterli olacakdır.
Forlan ve Krasiç![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlhan Ekerle prensipte anlaşmaya varıldı.
NTVSpor'da son dakika haberi;
İlhan Eker ile prensip anlaşmasına varılmış...
I'm back...
ilhan eker bilicadan daha iyi bi stoper bence
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bonservisi de elindeydi. bu açıdan iyi bir transfer olmuş.
(/s)
Boş transferle başladık yine sezona hadi bakalım hayırlısı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Parayla alınsaydı karşı olabilirdim ama bonservisi elinde olan bir oyuncu olduğu için normal bir transfer olarak nitelendirebiliriz.
transferde bir aykut kocaman parmağı seziyorum![]()
(/s)
Çok iyi bir yedek bence hiçte boş değil.Önder Bekir le beraber çekişsinler ilk onbir için.