Schuster haberleri daha önce de gündeme gelmişti.O zaman Mete Düren yine yalanlamıştı.Menajer oyunu mu diyeceğim Schuster gibi bir hocanın piyasa yaptırmaya neden ihtiyacı olsun diye düşünüyorum.Bahsi geçen menajerlik şirketinden eleman böyle bir şey söylemişse vardır bir aslı.

Geçen sezon çifte kupalı sezondan sonra başarız bir sezon yaşadık.Sezon genelinde kötü top oynadık.Ben Mustafa hocanın kendi rızasıyla takımı bırakmasını bekliyordum.Yönetim ile devam etme kararı aldılar.Hem istikrar sağlanması adına hem de bir önceki sezon bize yaşattıkları dolayısıyla olumlu karşılaşmıştım.Mustafa hocayla gelecek sezon devam etmememiz beni üzmez açıkcası.

Shuster ismine gelirsek.Getafe ile UEFA kupası şampiyonluğu ve Barcelona'ya karşı alınmış müthiş bir İspanya kupası zaferi var.Üstüne Real Madrid ile şampiyonluk yaşamıştı.İyi bir hoca.Geldiği takdirde ligimizde uyum sağladığı vakit iyi işler çıkartacaktır diye düşünüyorum.En azından geçen sezonun aksine olumlu bir futbol oynarız.

Bu arada yönetim klasik saçmalamalarını yine ortaya koydu ve bir kez daha Beşiktaş gibi büyük bir takıma yakışmadıklarını gösterdiler.Kongre üyeleri onca yaşanana rağmen Demirören'i nasıl tekrar başkan seçme gafletinde bulundu,inanılır gibi değil.

Bakalım gelişmeler ne olacak.Beşiktaş için hayırlısı olsun.