Quote Originally Posted by KanaKe View Post
kisisel bir problemim yok seninle kesinlikle beni yanlis anlama lütfen fakat sen olaylari kavrayamamissin, olay artik arap-yahudi savasindan cikmistir baska bir boyut almistir.. israil bitme noktasina gelmistir su son yaptigi saldiri ile gördük son 3 gündür hükümet canla basla calisti hukuk mücadelesi verdi ve tüm dünyayi arkasina aldi bugün avrupadan ve dünyanin diger kitalarindan basbakanlar hükümetler israile tepki koymuslardir ve kinamislardir bu aslinda bircok seyi anlatiyor yillardir israilin yaptigi bu soykirima göz yumanlar artik uyandilar ve israil su anda yapayalniz kaldi.. kesinlikle bitme noktasina geldiler ve bence sonlarida yakindir hep birlikte görecegiz insallah o günü.
maalesef bu yazdığın yazı şu olaylardan sonra biraz gaza geldiğinin göstergesi. israil nereye bitiyor? yahudi lobisinden haberin yok sanırım senin. anca kınarlar zaten başka yapacakları hiçbir şey yok çünkü. amerika'yı bile yöneten yahudiler mi bitme noktasına geldiler? bu kadar güçlü bir lobi ile başa çıkmak imkansız. hükumetin gazına geliyor herkes.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
hükumetin sucu ne ? pkk 30 yildir bu ülkede cirit atiyor pkk yi 30 yildir bitiremiyenlere söylemen lazim bunlari.. 30 yildir uyuyan onlardir.
ben 8 yıldır araplar için bu kadar gösterilen tepkinin MEHMETÇİKLERİMİZ için gösterildiğini görmedim. gören varsa söylesin ...

ve eğer bu seneki turist sayısında azalma olursa (%50 yi geçecek gibi) veya israilli bir vatandaşa zarar gelirse bunun başlıca sorumlusu hükumet olur, başbakan olur.

kimsenin insanların kanlarına nefret tohumları atması doğru değil.