Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
Salih Altin (Orta Sah) - Almanya U19 Milli
Dogum Tarihi: 17 Temmuz 1987
Boyu: 1,80 m
Takimi: Wuppertaler SV Borussia

http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/1987liler.htm

Hakkında çok fazla bilgi yok.. Ama bu yaşına kadar çıkmamş adamın şimdi piyasa yapması ilginç geldi bana.. Amatör takımda oynuyo zaten ALmanya'da.
Adem'ide bu şekilde buldu Rıza Hoca. Acaba çalıştığı bir scout ekibi olabilir mi?

Bu arada Emre Aygün ile resmi imzalar atıldı;

ÇOK MUTLUYUM

Emre Aygün kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı attı. Aygün, Tesisler’de düzenlenen imza töreninde Eskişehirspor’a geldiğim için çok mutluyum” dedi.

İnsanlığına ve ahlakına güveniyorum
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Emre Aygün’ün Eskişehirspor için verimli olacağına inandığını belirtti. Ünal “Emre kardeşimiz sezon arasında Eskişehirspor’a gelmek istiyordu. Ancak yüksek bonservis bedeli olduğu için getirmedik. Bu sezon renklerimize kattığımız Emre takımla beraber kampa gidecek. Ahlakına ve insanlığına çok güvendiğim futbolcumuz orta sahada her mevkide oynayabilecek yeteneğe sahiptir” dedi.

Hedefi olan bir takıma geldim

Emre Aygün İmza sonrası yaptığı konuşmada, ”Hedefleri olan bir takıma geldiğimi biliyorum. Bu beni daha çok mutlu ediyor. Ayrıca böylesi büyük bir taraftarın takımında oynayacak olmak benim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Eskişehirspor’la başarılı zamanlar geçirmek istiyorum. Benim transferimi sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sonhaber gazetesi..