İlhan Cavcav bu gazla Fener'e adam satmaz![]()
![]()
![]()
İlhanı FM'de takıma almıştım stopere ve süper oynamıştı sezon boyunca.. 30 lu yaşlardaydı ve iyi paraya satmıştım.. Umarım yararlı olur takıma..
Gelsin Mustafa Denizli, başa dönsün, birer kere daha 3 büyük takımı şampiyon yapacağım diye.
Orhan Şam adı geçiyor, herhalde artık hayatta satmaz Cavcav ya da fiyatı 2 oyuncu fiyatı olarak verir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bilica yollanmamalı 10 yabancı kuralı geldiği için.Ne yapacaz yani Bilica gidince kim kalacak ? İlhan mı oyanayacak orada tabiyki Hayır.Eee ne yapacaz o zaman ver bi dünya para yabancı stoper al veyahutta elin mahkum oynat İlhan'ı Önder'i.Oturmuş bi düzen var Lugano-Bilica göndermek saçma olur.
Christian'da takımda kalmalı diye düşünüyorum.Selçuk son zamanlarda iyi top oynuyor fakat sürekliliği yok zaten bu sene tek ön libero ile oynarız diye düşünüyorum ismi geçen oyunculara baktığımızda bu şekilde gözüküyor.
Gitmesi gereken isimler ise Deniz Barış , Andre Santos , Ali Bilgin , Güiza , Gökhan Ünal
Deniz ve Ali'ye kimse itiraz etmez ama Santos ve Gökhan'a itiraz gelebilir.
Santos'un eğer denildiği gibi ciddi takipçileri varsa yollansın abi buz gibi adam bi hırçınlık yok brezilyalı defans eğer dünya yıldızı değilse cafu carlos lucio gibi işe yaramaz abi bence.
Gökhan Ünal Kayseriye yollansın tekrardan eminim Kayseri seve seve alacakdır.En azından ufakda olsa para kazanılır.
İlk 11 için bir sol bek , bir sol açık , bir sağ açık ve forvet alındığı takdirde çok iyi bir takım kurabilir teknik adam.
alternatif olarak ise bir sol bek bir sağ bek bir stoper alınmalı takıma.Bir tanede genç forvet.
Alt yapıdan Sertaç , Okan , Gökay , Onur gibi oyuncularda artık takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlhan Eker mevcut Türk stoperler arasında en iyi mental özelliklere sahip isimlerin başında gelir.Fiziksel olarak ağır bir oyuncu,markajı falanda iyi sayılmaz ancak pozisyon alma ve soğukkanlılık gibi konular onun en büyük artısı...
Ayrıca İlhan Eker ligimizde topu oyuna iyi sokan stoperler arasında.Bunda futbola başladığı Balıkesirspor da ve Hacettepe'ye transfer olduğu ilk yıllarda forvet arkası ve orta sahanın solunda oynamışlığınında etkisi var...
İlhan'ı FM'de Galatasaray alıyordu kariyerlerimde. Seneye Bilica yerine as oynatmayan.
Bilica gibi bir oyuncunun takımda kalması; Fenerbahçe gibi köklü ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisine, gönderilmesinden daha fazla zarar verir, veriyor. Bilica gönderilmeli. Varsın 5-10 gol fazla yiyelim yerine oynayacak oyuncu alışana kadar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ayrıca ilhanla bilica benzer özelliklere sahip oyuncular ikiside topu iyi sokuyo oyuna en iyi özellikleri bu bunun dışında yavaşlar ama sağlamlar geride bilicanın ekstra basit hataları ve röveşata yapma merakı var.ilhan daha iyi oyuncu biilicadan.önderden falan bahsetmiyorum zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gençlerden İlhanı almışken Aykut bide Mustafa'yı alıp Deniz+Para versek iyi olur![]()
ben fm'ye güvenirim forvete hiç düşünmeden lewandowskiyi alalım,başka bi yere gidip parlar dövünürüz sonra
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kaldıramayan oyuncu tabi ki çıkar ama adu oyunda en popüler olduğu dönemlerde bile milli takıma giremiyodu ve ikiside daha eski versiyonların yıldızlarıydı ben guarini çok benimseyememiştim oyunda ayrıca,yani git gide scoutlar daha kaliteli hale geliyo bence ve çok övgü dolu açıklamalar yapılıyo lewandowski hakkında aykut hocamda izlemiş zaten.o en iyi kararı verecektir
Yıllardır hep söylemişimdir arkadaş çevreme. Fenerbahçe'nin alması gereken santrafor tipi John Carew tipidir...
I'm back...
Alabilirlerse Gignac da cok is yapacakdir Fenerbahce'de
Ben Gignac süprizi bekliyorum açıkcası
John Carew'i alsak aslında süper olurdu bir iki sene öncesine kadar, şimdiki durumu ne, hiç bilmiyorum.
Pellegrini'ye İtalya, İngiltere ve Türkiye'den teklif var. Marca/Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Basın da bir öyle, bir böyle. Aykut Kocaman deniliyor, Pellegrini deniliyor. Sürekli basın fikir değiştiriyor, biz de neye inanacağımızı şaşırdık.
Başkanın açıklamalarına bakarsak Aykut Kocaman gelecek takımın başına ama gönül ister ki Pellegrini veya Lucescu gelsin.
Antuda Ronaldinho duyumu geldi. Ayrıca yalanlamaların taktik olduğu çok büyük isimlerle görüşüldüğü söylendi. Bunu söyleyen geçen sene Topuz transferini bilen biri. Adam Topuzun su içtiğini, birşeyler dinlediğini ve üstündeki giysiye kadar bilmişti. Ama bu doğru olur mu bilinmez![]()
TariboWest
Topuz transferini bilen kişi, neydi adı, KaYuS muydu?O daha sonra Tevez duyumu falan da vermişti, her duyumu doğru değil maalesef.
Şuı espri hoşuma gitti (İlhan Eker'in transferi sonrası): Bilica kazar, İlhan eker, Lugano biçer.![]()
Aslında şu Benitez boşa çıkmışken onu getirmek gerekir.
"F.Bahçe'de oynamak isterim"
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Uruguaylı oyuncu Diego Forlan, 2010 Dünya Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdürdükleri kampta Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı.Yıldız futbolcu, 'Fenerbahçe'de oynamak ister misin?' şeklindeki soruya, "Tabii ki evet. Lugano'nun olduğu bir takımda oynamayı isterim" dedi.
Atletico Madrid'li futbolcu ayrıca, menajerinin İstanbul'da kendisi için Fenerbahçe ile pazarlık yaptığı iddialarının hatırlatılması üzerine de, "Bu konu hakkında bilgim yok. Menajerim ve Fenerbahçe'nin görüştüğünü gerçekten bilmiyordum" şeklinde konuştu.
"TÜRKİYE'NİN ÇOK BÜYÜK EKİPLERİ VE MUHTEŞEM SEYİRCİLERİ VAR"
Türkiye'de muhteşem bir taraftar olduğunu ve çok büyük ekiplerin yer aldığını dile getiren Forlan, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı tanıdığını da ifade etti. Ayrıca Forlan, Lugano'nun dışında Leo Franco, Alex ve Bilica gibi birçok oyuncuyu da tanıdığını söyledi.
Uruguaylı futbolcu son olarak, 'Fenerbahçe'nin ikinci Diego'su olmak ister misin?' sorusuna da, "Şu anda bu konuda bir fikrim yok" şeklinde yanıt verdi.
dha ise inanırım.
(/s)
krasiçte en büyük engel juveymiş.
Last edited by Arbitre : 03.Haziran.2010 at 13:45
juve'nin maddi durumu ne durumdaki yani yıllardır başarısız oluyolar yüksek bütçeli transferler yapabilirler yada borç batagında da olabilirler.biz alamazsak italyadaki takımıma gitsin tabi.
birde anlayamadığım ve merak ettiğim birşey var bülent uygun dedi ki 1.2 milyon euro kazanıyo bilica alamayız.fenerbahce anadolu kulüplerindeki oyuncuların hepsinin oynamak isteyeceği bir kulüp yani bilica sivastan 1.2 kazanmıyordu herhalde bi anadolu kulübünden transfer yaparken oyuncunun maaşını bu kadar arttırmanın ne gereği var aynı ücreti dahi versen o sana gelecektir zaten.yani tabi zamlansın oyuncuların maaşları ama çok cuzi artışlarla transfer etmeliyiz bence gerek yok maaşları böyle şişirmeye
Last edited by sananes : 03.Haziran.2010 at 15:00
Goal'de Santos-A.Madrid haberi var belkide Santos+para=Forlan yapabilirler mi acaba?
santos'u alabilmeleri için 15 m euro'yu gözden çıkarmaları lazım.
(/s)
santosu göndermek delilik olur son zamanlarda izlediğim en etkili sol bek.herşeyi en düzgün şekilde yapabilen bir sol bekimiz var onu 31 yasındaki forlan için feda etmeye karşıyım