Sayfa 246 / 896 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
7,351 ile 7,380 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bu adam 25 yaşında hala 2. ligde oynuyordu, 2008 yılında 500 bin euroya transfer olmuş. 1 sene sonra da Fenerbahçe 5 milyon euroya transfer etti. Sebep? 7-8 defa milli takıma çağrıldı diye. Belki kaçırmışımdır ama Fenerbahçeye transfer olduğundan beri de çağrılmadı yanılmıyorsam. Bundan sonra da Fenerbahçe şampiyonlar liginde çok çok ekstrem bir çıkış yapmazsa çağrılacağını sanmam. Çünkü sol bek için yeterli özellikler yok ve hücum oyuncusu olarak Brezilya milli takımında yer bulması olası görünmüyor. Bugünden sonra 5'ten yukarı satılabileceğine ihtimal vermiyorum.

Aynı şey Lugano için de geçerli, elinde bonservisi italyayı dolaştı adam, o zamandan bu zamana üzerine ne ekledi ki takımın en değerli oyuncularından olsun?

santos başta sol açık oynamaya çalıştı. daha sonra yine çağrılmıştı bir iki kere sanırım. ancak sonraları dunga sol bek'e bastos'u monte etti. andre santos sonraları sol bekte toparlasa da şansını kaybetmişti. lugano vergiler yüzünden fenerbahçe'yi tercih etti. takımın en değerli oyuncuları kimler peki? mehmet topuz ve özer hurmacı'dan performans alamadık şimdilik. onları yazmadım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    semih arti para demissin ama palermo'nun baskani Edison Cavani'nin bonservisi 30 m euro dur bu parayi getirmiycek takimlar teklifde bulunmasin demisti 2-3 ay once

semih 10 milyon etse (: +20 milyon euroya kapatırdık (:.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Semih haberi kesin mi resmi sitede öyle bir haber yok .

Eğer gittiyse bana göre büyük bi değerimizi kaybettik.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    santos başta sol açık oynamaya çalıştı. daha sonra yine çağrılmıştı bir iki kere sanırım. ancak sonraları dunga sol bek'e bastos'u monte etti. andre santos sonraları sol bekte toparlasa da şansını kaybetmişti. lugano vergiler yüzünden fenerbahçe'yi tercih etti. takımın en değerli oyuncuları kimler peki? mehmet topuz ve özer hurmacı'dan performans alamadık şimdilik. onları yazmadım.
    Piyasa değeri olarak (yani bugün satmak istesek ne alırız gibisinden) bakarsak milli takım etiketleriyle ve yaşları, performansları itibariyle bence Gökhan Gönül ve Volkan diğerlerinden daha ön plana çıkıyorlar. Emre de bunları takip eder. Eğer Semih'in sözleşmesi bitmeseydi ve oynatılsaydı o da sağlam bir bonservis getirirdi. Özerin de düzenli oynayıp sakatlıklardan kurtulduğunda, milli formayı da sırtına geçirdiğinde çok piyasası olacağına inanıyorum. Lugano elbette önemli bir oyuncu, onun da çok iyi bir milli kariyeri var ama ona ha deyince milyonlar vermez avrupa kulüpleri.

Elbette istisnalar kaideyi bozmaz, normalde Tabata'ya da kimsenin 8,5 milyon vermemesi gerekiyordu, ama ligimizde oluyor. Avrupada da olmuyor değil. Ben Mehmet Topal'ın ta 2008'deki başarısı sayesinde bugün Valencia'ya 5 milyon euroya satılmasını da büyük bir reklam ve parlatma başarısı olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren El Yasa Süme' nin Fenerbahce ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Hikmet Karaman döneminde takımın bankolarından biri olan El Yasa, Lemerre ekibinin gelmesi ile fazla forma şansı bulamamıştı.

Fenerbahçe daha önce de Gençlebirliği'nin sözleşmesi biten futbolcusu İlhan Eker'i kadrosuna katmıştı.

Çok iyi transfer El Yasa. Gökhan Gönül'ün eksikliğini aratmayacak tek oyuncu..
    Last edited by KaPaLı : 04.Haziran.2010 at 02:40

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mevcut kadroda Gökhan'a tek alternatif Önder; Öner'in de şu saatten sonra bize pek faydalı olabileceğini sanmıyorum. Bonservissiz bir Elyasa, Önder yerine iyi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Elyasa transferi gerçektende iyi olur Alternatif kadro için.Bonservis bedelide ödemeyecek olmamız daha'da güzel olur.

Gerçekleşirse Gökhan'ın olmadığı maçlarda sağ kanatı Ali Bilgin'e bırakmayız Aragones zamanındaki gibi (:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beklentilerinin altında bi transfer olur , eger dogruysa..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Alternatif olarak alınacak zaten alınırsa.Hem bonservisi elinde hemde bir sezon oturacak maximum 5-6 maç 11'de sahaya çıkacak (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    El Yasa'yı kaç kere izledin : )

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Elyasa bedelsiz olduğu da düşünülürse çok iyi bir transfer. Kadroda derinlik oluşur. Zebina ismi geçiyor ancak Gökhan Gönül banko orada. Bir de sol bek için alternatif oyuncu alınmalı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

El Yasa ile Gönül'ün ne alakası var? Bekirle aynı tipte bir oyuncu, hatta Bekir ondan daha iyiydi Antepte düzenli oynadığı dönemde.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by indie View Post
    El Yasa ile Gönül'ün ne alakası var? Bekirle aynı tipte bir oyuncu, hatta Bekir ondan daha iyiydi Antepte düzenli oynadığı dönemde.
    Elyasa ile Gökhan'ın alakası aynı mevkinin oyuncuları olmaları. Bekir ile Elyasa aynı tipte oyuncular değil bence. Kaldı ki aynı tipte bile olsalar, oynamaya alışık oldukları pozisyonlar farklı. Bu da verimliliklerini son derece etkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

El Yasa begendigim bi futbolcu, Trabzonspor icin istedim cok ama olmadi. Bedelsiz yapilan bi transfer ve ligde yerli statusunde sag bek oynicak en iyi futbolculardan biri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alt yapı eğitimini almanya'da tamamlamış iyi bir yedek. gökhan'a alternatif yoktu ve bekir orada oynamak zorunda kalıyordu. şimdi buna da gerek kalmadı. önder'in de gitmesi kesinleşti sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder'i de böyle bir anda silmeleri garip. Önder çok çok iyi bir yedekti bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

El Yasa - Bekir aynı tarz oyuncularmı El Yasa'yı kaç defa izledim. Adam sağ tarafta sürekli gidip geliyo. Stoper oynama özelliği var ama stoper olarak hiç oynamadı 2 senedir benim hatırladığım. Oynadıysa bile Gökhan'ın bir dönem oynadığı kadar oynamıştır. El Yasa sağ bek oyuncusudur.

Serkan, Önder zaten devre arası gözden çıkarılmıştı. Oyuncu alınamadığı için kalmıştı takımda. İlhan - El Yasa geldikten sonra artık şansı kalmadı hiç Önder'in. Türk bir sol bek içinde girişimler olursa çok iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cruzeiro'nun Alex planı

Alex'in eski kulübü, yıldız oyuncu'yu Brezilya'ya getirme planları yapıyor.

Goal.com Türkiye

03 Haz 2010 23:59:00

Fenerbahçe'nin yıldız kaptanı Alex de Souza'ya memleketinden talip var. Cruzeiro Başkanı Zeze Perrela, Alex de Souza'yı tekrar takıma kazandırmak istediklerini belirtti.

Alex'in sözleşmesinin 2011 yazında sona erdiğini hatırlatan Perrela, "Her Cruzeirolunun gönlünde Alex'in büyük yeri var. Gelecek sezonun sonunda sözleşmesi sona eriyor. Umarım geri dönmekle ilgilenir" diyerek Eylül ayında 34 yaşına basacak Alex'e şimdiden taip olduklarını duyurmuş oldu.

2004-05 sezonunun başından bu yana aralıksız olarak Fenerbahçe forması giyen Alex de Souza, Fenerbahçe tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olarak anılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex futbolu büyük ihtimalle Brezilya'da bırakacak ama 1 senelik daha sözleşmesi var.O sözleşmesini bitirir de gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Alex gidecekse bile gitme sezonu bu sezon değil.

Andre Santos (?) Lugano (+) Bilica (+) Gökhan Gönül (+)

Alternatif yok (?) İlhan (?) Bekir (+) Elyasa Süme (+) ve Önder.

İşte birde sol bek alındığı takdirde oluşacak defans 4 lüsü ve arkasında bekleyecek defans 5 lisi.

İlhan'ı çokda iyi bilmediğim için ? işareti koydum.Wederson vardı o'da gitti sol bekde alternatif kalmadı.

Sol tarafda aslına bakarsanız yedek olacak Onur Karakabak var fakat kullanmıyorlar ! Umarım Aykut ile gençlerde forma şansı yakalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Özgür Çek'in bonservisi alınabilir geri..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aaa çok doğru.Ben Ankaraspor'a verildiğinde açıkçası baya üzülmüştüm.Geleceği olan bir genci kaybettiğimiz için.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Elyasayı stoper bilidoum bende hiç izlemedim inş iyi bir transfer olur.Resmi açıklamalar daha yok ama 1 hafta sona dha net yorum yapabilirz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

JR Gökçek, Aydın Toscalı'nın imza töreninde " bildiğim kadarıyla " El Yasa henüz anlaşmadı Fenerbahçe'yle dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano ile röportaj yapılmış. Transferi ilgilendiren kısım:

FORLAN BANA FENERBAHÇE'NİN KENDİSİYLE İLGİLENDİĞİNİ SÖYLEDİ

- Fenerbahçe'nin milli takım arkadaşın Forlan'la ilgilendiği iddiaları var. Sen Forlan'a Türkiye'de oynamasını tavsiye ettin mi?

"Evet bir şeyler konuştuk. Bana Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi ama şu anda dünya kupasına yoğunlaşmık durumdayız, sonrasına bakacağız."

-Forlan'ın menajerinin pazarlık için İstanbul'da olduğu söyleniyor.

"Bana bir şeyler söyledi ama bilmiyorum."

-Fenerbahçe'nin Forlan'ı transfer etme şansı nedir sana göre?

"Bilmiyorum, fikrim yok. Sanırım bir sürü şeyin bir araya gelmesi gerekir."

- Forlan'la aynı takımda oynamak ister misin?

"Çok büyük oyuncu. Çok farklı.. golcü.. dünya çapında tartışılmaz bir oyuncu. Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna farklılık katar. İnşallah Fenerbahçe'de birlikte oynarız."

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Elyasa da Fenerbahçe'de

Sarı lacivertliler, ikinci transferini de yaptı.

Goal.com Türkiye

04 Haz 2010 10:23:00

Gelecek sezon için hedefi yine şampiyonluk olan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Savunmaya daha önce Gençlerbirliği'nden İlhan Eker'i transfer eden İstanbul ekibi, yine bir Ankara takımında forma giyen Elyasa Süme'yi de kadrosuna kattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre bu sezon 21 maçta görev alan sağ bek, Fenerbahçe'yle kesin anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler, Ankaragücü'yle olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren Elyasa için için bonservis bedeli ödemeyecek.

Süme Elyasa oynadığı futbolun yanı sıra ilginç saç stiliyle de dikkat çeken bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önder geçen sezon sakatım, evde dinleneceğim diyerek deplasmana gitmiyor ama öğreniliyor ki takım maça giderken o gece kulüplerinde. Zaten sonrasında yaşananları biliyoruz, elinden sakatlanıyor.

Devre arası takıma takviye şartken yönetim yapmama konusunda diretince, transferin bitmesine kısa süre kala zaten affedildi.

Sonrasında yaşanan stoper/sağ bek sıkıntılarında da hiç forma giymedi, hatırlamıyorum.

Bu tür davranışlar affedilmemeli, nasıl ki yalan söyleyen Kazım, akıllansın diye gönderildi, Önder de gönderilmeli, Bilica da gönderilmeli.

Zaten düşünülen transferler gerçekleşirse, muhtemelen yabancı sayısı sebebiyle stoperde bir yerli oynamak zorunda kalabilir. Ya da orta sahaya yabancı oyuncu yerine Trabzon'dan Ceyhun'u alırlar, Emre'nin yanında O oynar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Önder'i de böyle bir anda silmeleri garip. Önder çok çok iyi bir yedekti bana göre.
    Önder kredisini tüketti bence. Kalsa bile Önder'e taraftar kötü önyargısıyla bakacak. Ayrılması hem kendisi için, hem Fenerbahçe için, hem de gideceği takım için iyi olur.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Verilmesi hataydı zaten Özgür'ün. Ayrıca sen daha iyi bilirsin KaPaLı ama Aydın Karabulut'un da sorunu varmış sanırım Ankaragücü ile, o da düşünülmeli sol açık için. Banko olamaz o bölgede ancak iyi bir alternatif olur. Çok yetenekli bir oyuncu. Ya da Olcan tekrar alınabilir.

Forlan hakkında Lugano'nun sözleri umut verici, ancak Forlan'ın transferi Dünya Kupası öncesi gerçekleştirilmeli, aksi halde Forlan'ı almak 20 milyon Euro'nun üstünde olur. Ben yine de bu transfere ihtimal vermiyorum ama yönetim bir sürpriz yapıp Dünya Kupası öncesi Forlan'ı transfer etse, üstüne bir de Forlan Dünya Kupası'nda harika bir performans gösterse, o zaman gerçekten çok karlı bir iş yapmış oluruz.

Santa Cruz'un adı vardı bugün gazetelerde. Santa Cruz, Adebayor ve Tevez'in gölgesinde kaldı, uzun boylu, kaliteli bir santrafor. Transfer edilmesi halinde bizde başarılı olur. Yönetim onun için de temaslarda bulunuyordur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Verilmesi hataydı zaten Özgür'ün. Ayrıca sen daha iyi bilirsin KaPaLı ama Aydın Karabulut'un da sorunu varmış sanırım Ankaragücü ile, o da düşünülmeli sol açık için. Banko olamaz o bölgede ancak iyi bir alternatif olur. Çok yetenekli bir oyuncu. Ya da Olcan tekrar alınabilir.
    Özgür Çek şu anda Ankaraspor'un futbolcusu. Ankaragücü'ne devredilecek hakları. Fenerbahçe'nin Özgür'ü geri alma opsiyonu vardı Ankaraspor'a verirken. Bu sene belki düşünmüyolardır ama seneye Özgür büyük ihtimalle geri döner zaten takıma.

Aydın, Türkiye'de iş yapacak oyuncu değil. Çok savruk. İnanılmaz hareketler yapıyo rakibin belini kırıyo atıyo ama sonrası yok. Eziyo bütün topları. Büyük takımlarda çok zorlanır. Onunda adı Kayseri'yle takas söylentilerinde. Gökhan veya Hakan karşılığında takas edilecek büyük ihtimalle.

Mesaj Yetkileri