Quote Originally Posted by di canio View Post
Sempati duyulabilir ancak bir belediyenin asli görevi sorumlu olduğu bölgenin halkına hizmettir. O halkın önceliği; ödedikleri paralar ile futbol takımı yapıp, oldukça yüklü para harcanması değil. O halkın amatörce, bireysel ya da takım olarak spor yapabileceği alanlar oluştur, imkanlar sağla. Başka bir açıdan bakarsak da; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, vb. İstanbul takımlarının taraftarlarının ödediği paradan, kendi takımlarına karşı oynayacak oyuncular transfer ediliyor, maaşları ödeniyor. Ben istemem şahsen.
Bence belediyelerin de futbola destek vermesi olumlu bir durumdur. Olaya 3 Büyükler açısından baktığınızda olumsuz görülebilir, ama bir belediye takım oluşturduğunda belli bir iş olanağı da oluşturmuş oluyor.

Quote Originally Posted by Universal View Post
Bende sempati duyuyorum; ama bir takımı sahada ki 11 oyuncusundan daha az destekleyeni var ise o tribünde, o takım kapanmalıdır. Belediye, Spor'a para harcayacağına halkına hizmet etsin. Nasıl olsa İstanbul'da sürüsüne bereket kulüp var.
Bu görüşe katılmıyorum, destekçi sayısı önemli değildir benim için. Önemli olan sahada ortaya konan futboldur benim için ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da şu ligde çok taraftarı olduğunu iddia eden birçok takımdan daha olumlu futbol oynuyor bence. Ankaraspor için de aynı şey geçerliydi.

Neyse konu daha fazla dağılmasın..