Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
Ukiç ile ilgili bir duyum var mı? Gidecek veya kalacak filan
Ukiç, Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri. Transfer ettiğimizde çok sevinmiştim böyle bir oyun kurucuyu aldığımız için. Solomon'dan daha kaliteli bir oyun kurucu olduğu açık, Marques Green'den iyi olduğunu söylememe gerek bile yok. Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri şu an bizim kadromuzda, ancak sanıyorum ki takımdan ayrılacak. Nedeni de, onu isteyecek daha değerli takımların olması. Euroleague'de final-four hedefine bizden daha yakın ve daha üstün bir takım, Ukiç'i kadrosuna katacaktır diye tahmin ediyorum. Bu yüzden Avrupa'da bizden daha fazla söz sahibi olan takımlardan birine gitme ihtimali oldukça yüksek. Ancak bizim yönetimimiz, gelen bu şampiyonluktan sonra Ukiç ile masaya oturup yeniden anlaşma zemini aramalı. Ukiç'le sözleşme yapabilirsek ne mutlu bize, zira onla yeniden anlaşmamız halinde önümüzdeki sene yine şampiyonluğun en büyük favorisi olur, Euroleague'de de iddialı hale geliriz. Ukiç'in yanına birkaç transfer daha yaparsak, Euroleague'de final four hedefi olan bir takımın Ukiç gibi bir oyun kurucuya ihtiyacı vardır, bu yüzden yönetim fedakarlıktan kaçınmamalı ve Ukiç'i takımda tutmalıdır.