1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Turksportal SK 2010 [Başvuru Formu İlk Mesajda]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yüz paketinde yer almak isteyen arkadaşlarımız için bir hatırlatma daha yapmak istedim. Fotoğraflarınızı aşağıdaki linkten iletebilirsiniz. Karşıdan çekilmesede olur. Ben onu karşıdan çekilmiş hale getiririm.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=87661

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İlginize çok teşekkür ederim. İlkinde bile bulunmayan bir ilgi ile karşılandı Turksportal Sk 2010. Zahmet edip formları doldurarak, katılım gösterdiğinizden dolayı teşekkür ediyorum herkese.

Biraz değerlendirme yapayım. İlk başta DisCo Burak ile konuştuğumuzda iki takımın çıkacağına kesin gözüyle bakıyorduk ama üçüncü takımın çıkacağını pek tahmin etmiyorduk. Yoğun ilgi üstüne açmaya karar verdiğimiz 3. takımımızla birlikte (ismi henüz belli değil), Turksportal SK, Turksportalgücü takımları devlerin arasında mücadele edecektir.

Başvurularda ortasahaya ve forvete çok abanılmış. 6-7 başvuru eksik gelseydi 3. takım açamayacaktık ve bu mevkiilerde çok şişkinlik olacaktı. Hala çok eksik bulunmakta. Meslea DL mevkiine sadece 1 başvuru gerçekleşmiş.

Başvurularda yöneticilerden eksik mevkiilere geçiş yapmasını isteyeceğiz ama sizlerden de eksik bölgelere ilgi göstermenizi ve başvurunuzu buna göre tekrar düzenlemenizi rica ediyorum. Gönüllü olarak değiştirebilirsiniz. Yöneticilerde eksiklik yaptıktan sonra buradaki gönüllü olan arkadaşların da eksiklikleri gidermesinden sonra bir kez daha bakacağız genel duruma. Ve eğer zorunlu kalırsak kendimiz bölgelerde düzenleme yapacağız.

Mesaj Yetkileri