tamam anladım açıklama yapsın ama kendi takımı hakkında bilgi versin. her iki lafından biri fenerbahçe ile ilgili. ben bunu kastediyorum. yoksa galatasarayla ilgili isterse her saat başı bilgi versin, o bizi ilgilendirmez.
tamam anladım açıklama yapsın ama kendi takımı hakkında bilgi versin. her iki lafından biri fenerbahçe ile ilgili. ben bunu kastediyorum. yoksa galatasarayla ilgili isterse her saat başı bilgi versin, o bizi ilgilendirmez.
fenerbahçeli yöneticilerde açıklama yaptığında çoğu laf galatasaray'a gidiyordu lig bitmeden evel. fakir fukara edebiyatı da bunun başında gelmekte. ama lig bittikten sonra kesmek zorunda kaldılar bu edebiyatı tabeOriginally Posted by UniquE
![]()
![]()
![]()
![]()
Dikkat edersen, basin mensuplarinin sorularini yanitlamis. Yani kendisi cikip aciklama yapmamis. Ayrica Fenerbahce ile ilgili dedigi tek sey Fenerbahce bayraginin kutsal oldugu ve bu bayraga zarar vermek gibi seviyesiz bir hareket yapmayacagi. Bunun nesi var? Bu gibi sozleri keske her yonetici soyleyebilse.Originally Posted by UniquE