-
08.Haziran.2010, 14:15
Schildenfeld'e 2 milyon € ödemiştik.Daha doğrusu Drpic'e ödedik bu parayı.Şöyle ki; Beşiktaş takımı Drpic için kulübü ve kendisi ile anlaştı.Hatta Drpic formayı bile giydi;
Beşiktaş 2 milyon €'yu D.Zagreb hesabına yatırdı.Ardından ortaya Drpic'in skandal fotoğrafları ve videoları çıkınca,basınımızda bunun üstüne tüm gücüyle gidince Beşiktaş yönetimi,daha önce Pascal'da da olduğu gibi "etik değerler" adına bize yakışmayacağını düşünerek transferden vazgeçti.Ama parayı hesaba yatırdığı için D.Zagreb takımından başka bir oyuncuyu almak zorunda kalacaktı.O dönem bize stoper transferi gerekli olduğu için,D.Zagreb'te düzenli oynadığı için,genç olduğu için,Hırvat milli takımında oynadığı için Gordon alındı.Bu transferde yönetime pek kızamıyorum açıkçası.Böyle garip bir hikayesi var bu transferin...
Teknik direktör konusuna gelince benim en büyük kıstasım sezonuda açmamıza az bir süre kaldığı için takıma uyum ve adaptasyon süreci.Bu açıdan Türk teknik adam isterdim.Maalesef adaylar arasında bile yok.
Dolayısıyla ülkeyi,ligi ve camiayı yakından bildiği için Lucescu ilk tercihim ancak devam eden sözleşmesi ve tazminatı yüzünden çok zor.
İkinci tercihim takımda Alman ve Almanca bilenlerin çokluğu(Tafyur Havutçu,Ernst,Fink,Ekrem,Uğur İnceman + Hilbert) nedeniyle Alman teknik adamlar Magath ve Schuster.Lucescu'da olduğu gibi Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi var...
Şu aşamda Schuster en uygun ve oluru en yüksek isim gibi duruyor...
Mesaj Yetkileri