Ben Haziran'ın 10'u ve ya 15'inde memlekete geçicem 2 ay orada kalmayı düşünüyorum ama net oldugundan buradayım hala![]()
o yüzden bu yaz malesef ben gelemicem artık başka bahara diyelim..
Ben Haziran'ın 10'u ve ya 15'inde memlekete geçicem 2 ay orada kalmayı düşünüyorum ama net oldugundan buradayım hala![]()
o yüzden bu yaz malesef ben gelemicem artık başka bahara diyelim..
Bu haftasonu yapabiliriz. 5'i uygun olanlar yazsınlar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maalesef, bu 5'i müsait değilim.
Ben de 5'inde müsait değilim.Haftaiçi sınavlarım var.Geçemezsem kalıcam hayati önem taşıyor o sınavlar![]()
hali saha aktivitesine katilamayacagim. ancak ak$am herhangi bir ortam devam ederse haber edilsin gece sizinim.![]()
4 Haziranda İstanbuldayım.
Gelecek cumartesi olursa süper olur. Çünkü daha okulum bitmedi benim
17sinde finaller başlayacağı için bu hafta son gelişim olacak.
Bu hafta sonu ayarlanabilirse geliyorum.
5'i bana çok uygun.
5-6 haziranda saat 1'den sonra buluşma olduğu takdirde gelebilirim ben...
Screw you guys, I'm goin' home
Benim durumum çok değişik. Siz tarihi berlileyin iki hafta sonu da hem gelebilirim hem gelmeyebilirim... Halı saha aktivitesinde yer alamam ama muhabbete katılırım. Malum omzumda yırtık var.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
5'i uygun...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
5'i de yalan oldu.Bakalım haftaya kısmetse artık.![]()
So what?
Saike
Haftaya cumartesi yapılsın, ben akşam bir organizasyon ayarlayacağım Çağrı. Gündüz sen bişiler bul Şemsi, akşamcılarla buluşuruz devam etmek isteyenlerle...
Ne demek kardeşim, zaten biz akşam yapacağımız plan belli. Sen belirtmiştin.Dur bakalım Çarşamba günü yoklama çekeceğim, malum finallar var ilgilenemiyorum.
Ben Bursa'ya gideceğim, Cuma gününden sonra buralarda yokum, o yüzden sanırım ben olamayabilirim buluşmada.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
gelin Lasergame yapalım 45 dakkası 15TL zevkli bir oyun hem ama Avcılar'dabenle Aygün'e sorun olmazda sizi bilemem
http://www.lazeroyun.com/giris.asp
Biz sonra seninle gideriz ÖzgürYakınmış zaten
İlginç bir şeye benziyo tam çözemedim ama olsun
![]()
LaserTag işte bu, paintball gibi ama lazerle olanı üzerindeki alıcılar lazeri görürse yanıyordunuz, vuruluyordunuz sanırım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Buluşup muhabbet edebiliriz.Var mı gelmek isteyen?
So what?
Saike
İzinleri aldım gelirim ben (:
bu cumartesi olursa kesin bi şey diyemem ama Pazar günü banko gelirim![]()
Bu izin başka izin abi![]()
Bu hanım köylü Aygün izni.
Buluşmayı ekme konusunda beni geçtin El Barto bir de konuşuyor musun![]()
Gelebilirmisin sen Batuhan?
So what?
Saike