Maç izleyebiliriz,doğru.Dünya kupasının bu Cuma başladığını unutmuşum.![]()
So what?
Saike
G.Kore-Yunanistan maçını izleyebiliriz mesela.
Tarih ne zaman arkadaşlar?
Ayın 20'sinden sonra İstanbul'a geleceğim görüşebiliriz![]()
oturup muhabbet diyorsanız sadece yol parası bulur gelirim, onun dışında gelemiyeceğim sanırım.
Aygün geliyorsa ben Elazığ'dan çıkıp gelirim (:
Atla arabaya gel abi![]()
Sen çok Kurtlar Vadisi seyrediyorsun heralde.Sen gel Sekocanım oturur muhabbet ederiz ekstra durum olursa el atarız biz sen gel yeter ki (:
Halı saha falan? ve ya ps?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hiçbiri Taylan sahada oturup muhabbet (:
Halısaha ayarlamak zor bu saatten sonra.Plan buluşup muhabbet etmek.Sonrasına da o zaman karar veririz.Gidip DK maçı da seyredebiliriz,ps oynamaya da gidebiliriz.O anki duruma göre belli olur yani.Önce kimlerin geleceğini ve ne zaman yapacağımızı netleştirmemiz lazım.
So what?
Saike
PS olursa Emrah abi kesin gelsin![]()
Yapıcağım şovlarıma![]()
Cumartesi günü olursa uzuuuun saatler birlikte olamasak ta bir katılıp arz-ı endam edebilirim.![]()
Şayke
Daha İstanbul'dayım hadi yapacaksak yapalım buluşmayı, Pazartesi'ye kadar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama yapamadınız bir türlü. Dışardan birisi olarak, ben heyecanlanıyorum başlıkta yeni bir mesaj görünce bu kez olacak mı diye. Yapın artıkTürk dizilerine döndü.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tamam yarın olsun![]()
Yarın yapalım o zaman beyler.
So what?
Saike
Yarın yapıyoruz, Avrupa Yakası'nda olacak.
Maç izleriz, erken buluşuruz zaten.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Fearless konuşucağına gel sen de![]()
Mekan ve yeri bana özel olarak bildirin.![]()