Sayfa 253 / 896 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
7,561 ile 7,590 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Petrov city'de 2 sezondur kadroya giremiyor fenerbahce'ye ne gibi bir katkisi dokunabilir? cok yanlis bir transfer olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bir ihtimal daha var o da Joe Cole mu dersin?

Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.
    Joe Cole Arsenal ile anlaştı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Joe Cole gibi bir ismi almak üç-dört günlük bir iş değil. Zaten talibi vardır, Arsenal kapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Madem herkez kaynaklı sallıyor, bende bugün Vatan'da okudum, Karim Benzema ile ilgileniyormuşuz ve transfer 30M€'ya gerçekleşebilirmiş.Hiç gerçekçi bir spekülasyon değil ama hayali bile güzel

Doğru düzgün gelişme olmaması fırtına öncesi sessizlikte olabilir, geçtiğimiz sezonlarda yapılan Senna-Josico, Xabi Alonso-Maldonado vakalarını da doğurabilir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

biz adam alamıycaz gibi yine hadi bakalım 10 haziran deniliyodu o da geldi ne olacak sonumuz göreceğiz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bi de Duşşakı aldık mı tamamdır
    Aman hocam yanlış okumalara sebep oluyor öyle yazınca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer dönemi bugün resmen açıldı. Açıkcası pek birşey beklemiyorum Dünya Kupası sonuna kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Dünya Kupası sonunu beklersek daha birşey yapmaya gerek yok ztn Temmuz'un sonunda CL maçlarımız var. 2.Dinamo Kiev faciasını yaşarız.

Ama ben bu sefer çok beklenilmeyeceğini CL maçına kadar önemli transferlerin yetiştirileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Dünya Kupası sonunu beklersek daha birşey yapmaya gerek yok ztn Temmuz'un sonunda CL maçlarımız var. 2.Dinamo Kiev faciasını yaşarız.

Ama ben bu sefer çok beklenilmeyeceğini CL maçına kadar önemli transferlerin yetiştirileceğini düşünüyorum.
    Ek olarak, Fenerbahçe ilk turda büyük bir şok yaşayacağını düşünmüyorum. Şuan ki kadroda sadece kanat oyuncusu sıkıntısı var. Onun dışında büyük bir problem yaşamayız. İlk turu geçeriz. Ama kadro yetişmesse, ikinci tur zor. Gerçi yetişse bile gelecek ekiplere bağlı ikinci turu geçip geçemiyeceğimiz.

Ben 15-16 Haziran'dan sonra bir hareketlilik başlayacağını düşünüyorum.En azından en geç 27 Hazirana kadar kesinleşen transferler olacaktır.

fanatik haber yapmış stoch feneri istemiyormuş.gs yi istiyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    34

Stoch Tercihini Yaptı!

10.06.2010 13:42 - İstanbul

Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
    Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
    Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
    Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.

Kaynak Hürriyet...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
    Haber doğruluğuna inanmıyorum ama öyle ki denecek tek söz.

Bolşans

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor Ballack'la da ilgilendiğimizi söylüyor. Normalde yaşlı oyunculara karşıyım ama 33-34 yaşında olmasına rağmen Ballack'ı isterim. Kaba tabirle taş gibi ortasaha. Gerçi eski takımı Bayern de peşindeymiş, muhtemelen maaşı da tuzludur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Chelsea'den rekor ücret alıyordu. Buraya gelmek için de 5 ten aşağı istemez ve bu paraya değmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.

Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hayırlı uğurlu olsun.Çok iyi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.

Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Chelsea'den rekor ücret alıyordu. Buraya gelmek için de 5 ten aşağı istemez ve bu paraya değmez.
    Aynen Katılıyorum ...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mükemmel bir transfer olmuş Fenerbahçe için , Ribéry etkisi yaratacağını düşünüyorum : ).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi be bu kadar erken bir imza beklemiyordum takımdan iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İyi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnanamıyorum, bu kadar genç bir yabancı oyuncuyu kadromuza kattık, şimdi Dudzskak'ı bekliyoruz, inşallah O'nun transferi de gerçekleşir.

Sonrasında ise, 1 forvet ve orta sahaya Emre'nin yanına bir oyuncu alınmalı. Takımdan ayrılan yabancı olursa eğer, stopere de bir yabancı gelebilir.
    Hayırlı olsun ilk transferimiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Müthiş transfer oldu. İlk kez geleceğe yatırım yapıyoruz. Tebrik ediyorum yönetimi, uzun süre süren sessizliği bitirdik.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Fenerbahçe Spor Kulübü

Edit: Herkes aynı haberi eklemiş benden önce davranıp hahahaha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sağ gösterip sol vurmak..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bi de Dudzskak' i aldik mi kanatlar hazir, ortasahaya da Ballack olur Emre' nin yanina. Hala Londrada olduklarina gore yoneticiler Ballack siradaki.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Stoch tamam Düdcak'da sıra forvetde Soldado'yu alsak iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

4 oyuncu ile görüşülecekti, ilki başarıyla tamamlandı, muhtemelen Petrov ve Ballack görüşülecek 2 isim. Diğeri de forvet olur umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun Stoch büyük iş başardı yönetim..

Evet ilk transferi yaptık sonunda.Miroslav Stoch hayırlı olsun.Geçen yıl Twente'nin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi isimlerdendi.Bizle oynadıkları maçta da çok beğenmiştim.

Sanırım ilk defa bu kadar genç bir yabancı oyuncu alıyoruz.Fenerbahçe'ye çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.Dünya Kupasında seyredeceğiz Stoch'u Slovakya ile

Mesaj Yetkileri