Sayfa 254 / 896 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
7,591 ile 7,620 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun.. Müthiş oldu bu transfer..

Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
    Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.

Kaynak Hürriyet...
    Ahh Hürriyett...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

NTV Spor'a göre 3 oyuncu ile daha görüşülüyormuş artık Halit Kıvanç bıktı adamlar program yapıyor dakika başı transfer haberi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Miroslav Stoch,adamım...

Geçen sene Forza'da az paralamadım kendimi Stoch için...

Muhteşem bir transfer.F.Bahçe'ye maksimum katkı verecektir ve iyi bir fiyatada satılabilir ileride...

Bu çocuk Arda'nın çabuk,çevik ve daha bitirici hali...

F.Bahçe'ye ve Türk futboluna hayırlı olsun...

Kıskandım...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Nihayet... İşte bu... Bir zihniyet devriminin ilk adımı, önemli bir işaret... Ohhh... Hem genç, hem de o yaşta Chelsea gibi bir takımın formasını giyecek kadar yeteneği tescilli...

Hayret; nasıl olmuş ta Alex'den isim listesi istememişler. hani "kimi istersin, kimi alalım, bildiğin iyi bir futbolcu var mı" filan hesabı...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

dszudzsak'da gelirse tadından yenmez.Hayırlı olsun

Miroslav Stoch'u tanıyalım!

Adı haftalardır Galatasaray ile anılan Miroslav Stoch Fenerbahçe'de! Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Slovak oyuncu, Dünya Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
    Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Miroslav Stoch, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Nitra'da profesyonel olan Slovak oyuncu, 2006 yılında Chelsea'ye transfer oldu.

Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari yönetiminde Londra temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan Stoch, Chelsea'nin rezerv takımında oldukça etkili bir performans gösterdi.

Yıldızlar ile dolu Chelsea kadrosunda yer bulmakta zorlanan 21 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında Hollanda Ligi takımlarından Twente'ye kiralandı. Steve McClaren'in yönetimindeki Twente'de mükkemmele yakın bir performans ortaya koyan Slovak yıldız, Eredivise'de 32 maça çıktı ve 2706 dakika sahada kaldı.

Bu süre zarfında 10 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Stoch, Bryan Ruiz, N'Kufo gibi isimler ile Twente'de elde ettiği şampiyonlukta büyük bir pay sahibi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün, 14:53, Bugün, 16:12

1 saat 19 dkda karar değiştirmiş Stoch

Stoch çok iyi transfer oldu. Ama bu düzende oynarsa performans beklemek çok zor.

Nesil
    2007

Fenerbahçe'ye imza atacağı belli idi, her ne kadar bizim elimizde Reijkaard kozu olsada Fenerbahçe'nin elinde para ve Şampiyonlar Ligi yarı bileti vardı.Tercihini o yönde kullandı ki bende zaten bunu bekliyordum...

Şahsen kendisini hiç izlemedim şimdi izlediğim birkaç video hariç.Ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam diye birşey yok ama çoğunlukla haklı çıkarım.Misal Güiza iyi transfer değil deim ve çıktı gibi.Her ne kadar Chelsea'de yok denecek kadar az forma giymiş olsada bence kaliteli bir oyuncu.Başımıza bela olacak gibime geliyor haydi hayırlısı Servet tutsun bunu (sakatlasın daha doğrusu )

Ayrıyeten Fenerbahçe'nin genç oyuncu almasıda gerçekten ilginç bir olay

Acaba kaç para ödendi çok merak ediyorum...

Ayrıca adamın resmi sitesi; Chat bölümüne bakmanızı tavsiye ediyorum, site hiç almadığı kadar hit almıştır

http://www.miroslavstoch.com/
    Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Haziran.2010 at 18:09 Reason: Silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

9 milyon euro yarısı peşin.

Kaynak: Galatasaray dergisi editörü Mehmet Şenol.

Kendisi sağlam bir ADAMdır, az konuşur öz konuşur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Stoch çok iyi transfer oldu. Ama bu düzende oynarsa performans beklemek çok zor.
    Bu konuyu gözardı etmemek lazım...

Eğer F.Bahçe mevcut 4-5-1 gibi kanat oyuncularının takım savunması dolayısıyla ağırlıklı olarak orta alanda bulunduğu bir sistemde devam ederse Stoch istenileni vermeyebilir...

Stoch tam bir 4-3-3 oyuncusudur ve kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar verimi artar...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vayy be transfere bak valla çok sevındım Krasic gelse gercekten bunun kadar sevınmezdim bu adam çok genç daha hızlı yanına dzuzçak ta gelsin bide forvet orta saha defasn ohh bee bu arada site aşırı yavaş sorun bendemi anlayamadım

Allah'im sana geliyorum

Muthis transfer helal olsun yonetime.Avrupa'dan alabilecegimiz en iyi kanat oyuncularindan biri Stoch.Hayirli ugurlu olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

http://www.miroslavstoch.com/profile/

Kendi sitesinede koymuş armayı

hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    9 milyon euro yarısı peşin.

Kaynak: Galatasaray dergisi editörü Mehmet Şenol.

Kendisi sağlam bir ADAMdır, az konuşur öz konuşur.
    Doğru olabilir, Aziz Yıldırım bu sene bonservis bedeli konusunda yüksek miktarlar verecek gücümüz var demişti, eğer ilgilenilen adamlar gelmeyi kabul ederse, kulüpleriyle hiç sorun yaşayacağımızı sanmıyorum bu sene.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler. Genç ve Avrupalı oyuncu olması avantaj. Bu çocuk çok iş yapacak çok Galiba Alex devri de bitiyor artık.
    TariboWest

Kocaman'dan Stoch yorumu

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın yeni transferi Miroslav Stoch'un çok genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye toplu ve topsuz oyunda hızlı isimler kazandırmayı amaçladıklarını belirten Kocaman, Stoch'un bu özelliğe sahip olduğunu ifade etti.
    Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngiltere'de bulunan Sportif Direktör Aykut Kocaman, transferin açıklanmasının ardından FBTV'de canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Kocaman şunları söyledi:
    "Hayırlı uğurlu olsun bu transfer. Stoch, uzun zamandır gündemimizde olan bir isimdi. Twente ile oynadığımız karşılaşmalarda son derece başarılı maçlar ortaya koymuştu. Uzun zamandır izliyorduk. Bugün itibariyle de transferini bitirdik. Çok genç yetenekli bir isim. Bu, kağıt üzerinde olan bir şey tabii. Umarım bunları hem kulübün, hem de kendi geleceği açısından sahaya da yansıtacaktır. Takımımıza kazandırmak istediğimiz isimler, topla ve topsuz olarak süratli isimler. Teknik çok önemli ama bununla beraber sürate de ihtiyaç var. Stoch, buna sahip bir isim. Ancak dediğim gibi bunlar kağıt üzerinde. Saha içi ve antrenmanda, oyuncunun kendi iradesini ortaya koyması da çok önemli.Topla sürati ve dripling özelliği çok önemli.Topla beraber hamle yaparken özgüveni yüksek, umarım bize yararlı olacaktır. Genç olması da önemli. Kulübümüzün genel yapısı itibariyle kuvvetli oyuncular ön planda. Ama bunla birlikte genç ve gelecekte kulübe maksimum performans sağlayacak isimler ve bu isimlerin ileride mali anlamda da katkı sağlayacak isimler olmaları da tercih nedenimiz. Kağıt üzerinde beklentilerimiz yüksek. Umudumuz, bunların sahaya da yansıması"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mükemmel transfer , hem günü hem geleceği kurtarıcak isimler , bu şekilde devam ederse transferlerimiz , çok çok iyi yerlere geliriz , lewandowskiyi alıcaklar gibi geliyo , yükselişe geçen doğu avrupa ülkelerinin futbolcularıyla ilgilenceklerini söylemişlerdi.çok sevinmiştim , doğruymuş

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cok iyi bir transfer yönetim galiba bu sefer bizi yaniltacak Dzudszak da geldimi Krasic'e felan gerek kalmaz Stoch'la birlikte ucururlar takimi bir ortasaha ve bir forvetle kadro tamamdir. Bu arada transfer buram buram Aykut Kocaman kokuyor ancak o yapabilir böyle bir transferi...

9 Mn € ilk bakışta çok gibi durabilir,ama bu sene bonservis bedeli ödeme açısından bu gücümüz oldukça yüksek.

Dzuszdak'ı da bekliyoruz artık yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu transferle beraber bjk ve gs taraftarının da beklentileri yükselicek , o beklentileri karşılamak için iki takımdan da kaliteli transferler gelicektir , bu da ligimizin kalitesini yükselmeye devam etmesi demek

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

9 milyon € çok,yetenekli oluşundan,takıma sağlayacağı katkıdan ve ileride para kazandıracağından bir şüphem yok.Ancak;Ancelotti'nin sistemine uymayan dolayısıyla Chelsea'nin takımda tutmayacağı bir isim daha düşük bir bedele alınabilirdi.Demek ki isteyeni çoktu,F.Bahçe kesenin ağzını açtı...

Asbaşkanlarımızdan Cihan Kamer‚ Stoch transferinin ardından birkaç pozisyon için daha görüşmelerinin sürdüğünü açıklarken‚ önümüzdeki sezon sadece Türkiyeyi değil Avrupayı da düşünerek kadroyu şekillendirdiklerini ifade etti. Kamer‚ birçok Avrupa kulübünün peşinde olmasına rağmen‚ Stochun Fenerbahçeyi tercih ettiğini de vurguladı.

Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngilterede bulunan Cihan Kamer‚ transferin duyurulmasının ardından FBTVye açıklamalarda bulundu. Cihan Kamer şunları söyledi:

"Öncelikle yönetim kurulumuza‚ kulübümüze böyle değerli bir oyuncuyu kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Stochun teknik özellikleri ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez; ama çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçenin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Bir kaç pozisyonda daha oyuncu arayışlarımız var‚ görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bununla ilgili taraftarlarımızı sevindireceğimizi düşünüyoruz. Son maçta yaşadığımız üzüntüyü bir daha yaşamamak için tüm gayretimizle takımımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Seneye sadece Türkiyede değil Avrupada da iyi olacak bir kadroya ulaşmak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde‚ Santos ve Baroniyi getirdiğimiz dönemde de bir çok kulüp bunları istiyordu. Ancak gerek geçmiş dönemlerde Fenerbahçede oynayan Roberto Carlos ve Anelka gibi oyuncuların kulübe kazandırdığı değer‚ gerekse kulüp yapısıyla Fenerbahçeyi tercih ettiler. Asıl önemlisi Avrupada birçok kulübün istediği bir ortamda Stochun bizi tercih etmesi. Ben kısa yöneticilik tecrübemde‚ oyuncuların her zaman Fenerbahçeyi tercih ettiklerini gördüm. Büyüklük‚ güven ve finansal açıdan hassasiyetimiz de bunda önemli bir pay sahibi. Ayrıca taraftarımız da önemli. Stoch da Fenerbahçeyi bizimle yaptığı maçlardan tanıyordu. Fenerbahçe taraftarını ve bunu da değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçeyi istediğini kendisi görüşmelerimizde beyan etti."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Sırp futbolcu Milos Krasic, transferiyle ilgili görüşmeleri Dünya Kupası'ndan sonraya bıraktığını söyledi.

Kaynak : NtvSpor..

Artık gerek yok haber koymaya Krasic'le ilgili adam noktayı koymuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın açıklamalarına bakarsak, uzun zamandır izlenen ve alınması düşünülen bir oyuncuymuş ve gelecek yeni oyuncular da, hızlı isimler olacak diyor.

Bu da demektir ki, senelerdir hücuma çıkmak için düşünen, hızlı atağa çıkmayı bir türlü yapamayan sistem de değişecek, kadroda hızlı adamlar olursa, buna uygun oyun anlayışı da olur. Diğer kanata da bu şekilde hızlı bir isim alınırsa Alex'in takımda kalsa da, çok fazla oynayacağını sanmıyorum.

Pek sıcak bakmasam da, sol kanata Petrov alınacak gibi, ilk dercih Dzsudszak olsa da, isteğim o olsa da, yönetim bir transfer döneminde tüm transferleri isabetli yapamaz, Petrov'u alırlar gibime geliyor.

Asıl düşündüğüm, takımdan kimler ayrılacak ve stoperle orta sahaya transfer düşünülüyor mu? Forvete kim düşünülüyor?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by anilton View Post
    9 milyon € çok,yetenekli oluşundan,takıma sağlayacağı katkıdan ve ileride para kazandıracağından bir şüphem yok.Ancak;Ancelotti'nin sistemine uymayan dolayısıyla Chelsea'nin takımda tutmayacağı bir isim daha düşük bir bedele alınabilirdi.Demek ki isteyeni çoktu,F.Bahçe kesenin ağzını açtı...
    asllinda mehmet topuzun 10 milyon euroya geldigini düsünürsek 9 milyon euro stoch gibi gelecek vaad eden yetenekli bir futbolcu icin normal düzeyde.

Dzsudzsak'i bekliyoruz.. Insallah o da gelecek..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

isterse 15 m € versınler santosa baroniye verdik o kadar para guizata verdik bu gence mi veremicez,bunlara versinlr kötü çıksın mühim değil yeter ki böyle transfer gibi transferler olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

9mn çıkış yapmış ve gelecek vaad eden bi oyuncu için çok değil.

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Transfer politikalarında gerçekten birşeylerin değiştiğini görmek güzel.

Mesaj Yetkileri