21 yasında o kadar da yanlıs anlasılmasın yıldız olmayan bir futbolcuya yine iyi para vermişsiz dahada fazlasının verilmemesi iyi olmus
Hayırlı olsun .
21 yasında o kadar da yanlıs anlasılmasın yıldız olmayan bir futbolcuya yine iyi para vermişsiz dahada fazlasının verilmemesi iyi olmus
Hayırlı olsun .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman
kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.
(/s)
Yahu 3 Milyon € inanılmaz iyi bir rakam bizimkiler nasıl kaçırdılar şu adamı anlayamıyorum yaa.. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı sağlayacaktır bence.
Mükemmel bir transfer . Maddi boyutu az ve böylesine gelecek vaad eden bir oyuncu . Kulübümüze hayırlı olsun
ayrıca ingiltere'de görüşülen diğer isimler roque santa cruz ve riera imiş.
(/s)
transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani
ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S
Riera ile Aragones döneminde çok ilgilenmiştik ama araya Liverpool ve Benites girince, doğal olarak Liverpool'u seçti.
Santa Cruz ise istediğim bir isim, Dzsudzsak eğer olmazsa Riera da olabilir, ilk tercihim elbette Dzsudzsak.
Santa Cruz gelmek isterse City'nin zorluk çıkaracağını sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Riera,CSKA'ya transfer olmadı mı yahu ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Başka bir takım yapsa takdir ederdim ama bizim yönetime bakıyorum, inanması biraz güç. Hem de Brezilyalı olmayan bir futbolcu. Bundan önce aldığımız en genç yabancı Zico dönemindeydi sanırım ve hiç forma giymeden, 2 sezon kiralandı, sonra da gönderildi herhalde.
Demek ki futbolu başkandan daha iyi bilenler de varmış, Aykut Kocaman kolay harcanmazsa, çok faydalı işler yapacak gibi duruyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Bende Riera Rusya'ya transfer oldu diye biliyorum. Alabilirsek kısa vade de duccakdan daha iyi olur, süper orta açan bir adam. Duccak gelir ise gençlik ateşi sarar dört bir yanımızı (=
Dzsudszak ve Stoch sol kanat oyuncuları değillermi?
Bu tür bir yeteneğe 9 M € versekte iyi bir fiyat olurdu.. Kaldı ki 3 M € rakamı daha sık dolaşıyor.. Bunca saçma transfere saçılan paraları görünce bu transferin fiyatını insan merak bile etmiyor.. Yönetimi tebrik ederim.. İlk kez Avrupa'yı titretecek kadar tehlikeli bir kadro kuruluyor yani bilinçli transferler yapılıyor.. Bu sevindirici...
(/s)
Premier Lig'de 4 mac oynamis bence gayet iyi Chelsea'ye transfer oldugu sezon 19 yasindaydi.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Öncelikle çok kaliteli transfer...
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Görmek istediğimiz transfer hamleleri bunlar başkan...
Böyle yetenekli,potansiyelli genç oyuncuları getir takıma;güzel futbol oynat varsın uefa'ya bile gidemesin ilk sene ben razıyım...
Şimdi yönetimden isteğim şudur benim...
Gignac,Duşşak,Kaliteli bir stoper ve Türkiye'den alınacak kaliteli genç oyuncular...
Bunları yap yönetim takımıda Aykut hoca'ya emanet et tam yetki ile...
Sen o zaman gerçek Fenerbahçe'yi izlersin Aziz Yıldırım...
Herneyse 3 Milyon'a yetenekli ve müthiş potansiyelli bir genç oyuncu aldık çok mutluyum![]()
galatasaray'a gelmediği için kötü futbolcudur. zaten iyi olsa çelski bırakmazdı. eheh.
Stoch Türkiye de her türLü iş yapar.
HızLı adamLar Türkiye de başarıLı oLuyor. Keita,HoLosko,VoLkan,Sercan vb.vb. Bizim Ligimizde ki bek adamLarı ağırLıktan ya da hızLı oLanLarda savunmanın S sini biLmedikLerinden bu tarz adamLar bizim Ligimizde çok iş yapar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...