Sayfa 258 / 896 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
7,711 ile 7,740 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

21 yasında o kadar da yanlıs anlasılmasın yıldız olmayan bir futbolcuya yine iyi para vermişsiz dahada fazlasının verilmemesi iyi olmus

Hayırlı olsun .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman

kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu 3 Milyon € inanılmaz iyi bir rakam bizimkiler nasıl kaçırdılar şu adamı anlayamıyorum yaa.. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı sağlayacaktır bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mükemmel bir transfer . Maddi boyutu az ve böylesine gelecek vaad eden bir oyuncu . Kulübümüze hayırlı olsun

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman

kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.
    Bana telif hakkını öde, bu forumda ilk ben yaptım bu haberi. Yedirmezler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayrıca ingiltere'de görüşülen diğer isimler roque santa cruz ve riera imiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani

ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Riera ile Aragones döneminde çok ilgilenmiştik ama araya Liverpool ve Benites girince, doğal olarak Liverpool'u seçti.

Santa Cruz ise istediğim bir isim, Dzsudzsak eğer olmazsa Riera da olabilir, ilk tercihim elbette Dzsudzsak.

Santa Cruz gelmek isterse City'nin zorluk çıkaracağını sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani

ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S
    Bu fiyatı açıklayan Chelsea, onlar açıkladıktan sonra diğer siteler bu değeri girdiler, ilk açıklama Chelsea kulübünden geldi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Riera,CSKA'ya transfer olmadı mı yahu ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu fiyatı açıklayan Chelsea, onlar açıkladıktan sonra diğer siteler bu değeri girdiler, ilk açıklama Chelsea kulübünden geldi.
    evet galiba öyle ben transfermarkt için demiştim ama önceki sayfaya baktım şimdi yönetici açıklamış.
    fenerbahçe tam 12 den vurdu diyebilirim bu transferle.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Chelsea nin resmi sitesinde bonservisle ilgili haber yok Ingilizlerin sallamasyon gazetesi Daily olmasi lazim o diyor o rakami.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    evet galiba öyle ben transfermarkt için demiştim ama önceki sayfaya baktım şimdi yönetici açıklamış.
    fenerbahçe tam 12 den vurdu diyebilirim bu transferle.
    Başka bir takım yapsa takdir ederdim ama bizim yönetime bakıyorum, inanması biraz güç. Hem de Brezilyalı olmayan bir futbolcu. Bundan önce aldığımız en genç yabancı Zico dönemindeydi sanırım ve hiç forma giymeden, 2 sezon kiralandı, sonra da gönderildi herhalde.

Demek ki futbolu başkandan daha iyi bilenler de varmış, Aykut Kocaman kolay harcanmazsa, çok faydalı işler yapacak gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Riera Rusya'ya transfer oldu diye biliyorum. Alabilirsek kısa vade de duccakdan daha iyi olur, süper orta açan bir adam. Duccak gelir ise gençlik ateşi sarar dört bir yanımızı (=

Nesil
    2007
    Yer
    34

Dzsudszak ve Stoch sol kanat oyuncuları değillermi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Chelsea nin resmi sitesinde bonservisle ilgili haber yok Ingilizlerin sallamasyon gazetesi Daily olmasi lazim o diyor o rakami.
    Sallama haber yapsalar hiç isim vermezlerdi, direk şu fiyata anlaşıldı haberi yaparlardı. Stoch üzerinden tiraj peşinde olmazlar, yapılan açıklamayı haber yapmışlardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tür bir yeteneğe 9 M € versekte iyi bir fiyat olurdu.. Kaldı ki 3 M € rakamı daha sık dolaşıyor.. Bunca saçma transfere saçılan paraları görünce bu transferin fiyatını insan merak bile etmiyor.. Yönetimi tebrik ederim.. İlk kez Avrupa'yı titretecek kadar tehlikeli bir kadro kuruluyor yani bilinçli transferler yapılıyor.. Bu sevindirici...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Premier Lig'de 4 mac oynamis bence gayet iyi Chelsea'ye transfer oldugu sezon 19 yasindaydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Adnan Polat Fb bizim verdigimizin 2-3 katini verdi dedi. Demek ki biz 1 milyon euro verebilmisiz

Harbi bizimkiler yine 3 kuruşa kapatacaklarmış az daha
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Harbi bizimkiler yine 3 kuruşa kapatacaklarmış az daha
    Valla abi , Haldun abi yine marifetini göstecekti
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

Photoshop o photoshop. Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile girememmiş ( ? ) bir oyuncu Stoch

Kendini avutmanın bir çeşidi olsa gerek bu..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Öncelikle çok kaliteli transfer...
    Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
    Görmek istediğimiz transfer hamleleri bunlar başkan...
    Böyle yetenekli,potansiyelli genç oyuncuları getir takıma;güzel futbol oynat varsın uefa'ya bile gidemesin ilk sene ben razıyım...
    Şimdi yönetimden isteğim şudur benim...
    Gignac,Duşşak,Kaliteli bir stoper ve Türkiye'den alınacak kaliteli genç oyuncular...
    Bunları yap yönetim takımıda Aykut hoca'ya emanet et tam yetki ile...
    Sen o zaman gerçek Fenerbahçe'yi izlersin Aziz Yıldırım...
    Herneyse 3 Milyon'a yetenekli ve müthiş potansiyelli bir genç oyuncu aldık çok mutluyum

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Photoshop o photoshop. Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile girememmiş ( ? ) bir oyuncu Stoch

Chelsea'de 4 yıl boyunca sadece 4 defa forma şansı bulabilen oyuncu.
    Kaynak: Goal.com

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Erci09 View Post
    Chelsea'de 4 yıl boyunca sadece 4 defa forma şansı bulabilen oyuncu.
    Kaynak: Goal.com
    görende adami 25-26 yasinda bir oyuncu sanacak adam daha 20 yasinda 16 yasinda transfer olmus demekki chelsea'ye sen 16 yasinda chelsea'de kadroya girmis bir adam taniyormusun? bu eleman 18 yasinda kadroya girmis chelsea'de.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    görende adami 25-26 yasinda bir oyuncu sanacak adam daha 20 yasinda 16 yasinda transfer olmus demekki chelsea'ye sen 16 yasinda chelsea'de kadroya girmis bir adam taniyormusun? bu eleman 18 yasinda kadroya girmis chelsea'de.
    Tamam kardeşim benim demek istediğim kadroya girmiş bir arkadaş chelsea formalı resmine photoshop o chelsea'nın 25 kişilik kadrosuna bile girememiş demişti bende onu belirtmek istedim chelsea de 4 maça çıkmış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

galatasaray'a gelmediği için kötü futbolcudur. zaten iyi olsa çelski bırakmazdı. eheh.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

http://www.youtube.com/watch?v=nlQkIXdOUGI

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa siz iğnelemek diye birşey bilmezmisiniz (: Biraz farklı konulara bakın. Bazı üyeler Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile giremememiş diye kendilerini avutuyolar (:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Stoch Türkiye de her türLü iş yapar.

HızLı adamLar Türkiye de başarıLı oLuyor. Keita,HoLosko,VoLkan,Sercan vb.vb. Bizim Ligimizde ki bek adamLarı ağırLıktan ya da hızLı oLanLarda savunmanın S sini biLmedikLerinden bu tarz adamLar bizim Ligimizde çok iş yapar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri