Yazıldımı yazılmadımı bilmiyorum ama
Mathieu Bodmer->Fransız klübü Lille OSC da oynuyor tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu.Nasıl Yani? diyeceğinizden şüphem yok.Bodmer sağ ve sol bek oynayabiliyor.Defansın ortasında görev yapabiliyor hatta ben UEFA Kupası maçlarında Sweeper oynatıyordum.Çok Memnun kaldım.Ayrıca ortasahada heryerde oynatabilirsiniz.Defansif yeteneği fevkalade,Atak yetenekleri kısıtlı ancak atağa çıktığınızda kontra ataklarda verdiği klas paslarla santraforunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor.hava hakimiyeti ise çok iyi Yan toplarda gole yakın bir oyuncu Ayrıca gelişine şutlarıda iyi mesela frikikde baraja çarptı top dönerse topu Bodmer 90'a çakabilir.Frikikde kullanabilir ama ceza sahasına yakın olursa,Çok iyi ortalar yapabiliyor.Unutmadan Sağ ve sol kanattada oynatabilirsiniz.Tek sorun lillein transferde sorun çıkarması takımın en önemli oyuncusu olduğu için.fiyatı hep yüksek tutuyorlar.Benim en düşük 6milyonavroya alabilidim.Birindede 11.250.000avro gibi uçuk bir fiyata aldım.22 yaşında ve klas bir görev adamı sakatlık pek yaşamaz sağlam,hırslı,azimli ve Klebersonu Sergeni Tümeri aratmayan bir oyuncu.