1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: ****TÜRK ' üm diyen herkes baksın***

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by angelus.mg
    O konserde yapılan büyük terbiyesizlik..
    Beyler ben adamları sevmiyorum

Aaa seerjjj, darooooooooooooonn, shavooo, joooohhhhnn diye aklım başına gidercesine böğürmem...Adamlardan nefret ediyorum..Ama çok güzel müzik yapıyorlar onlara laf etseniz bile müziğine etmeyin.O tarztaki en iyi olan gruplardan biri ödülleri de bunu kanıtlıyor..
    O adamları dinlememin terbiyesizlik ve vatan hainliği olarak nitelendirilmesine anlam veremiyorum...Ne yapıyorum Holy Mountain'i, P.L.U.C.K'ı adamlara eşilik ederek mi söylüyorum..Diyorum size sırf o kafadaki ermeni o.. ç...larına para gitmesin diye hiç korsan albüm almayan ben o adamların hiç bir albümünü orjinal almadım hep korsan aldım..Çünkü müzikleri güzel..

Not:hurmet kardeşim o dediğn bölümü sildim..onu yazmamaın sebebi o klibi herkesin SOAD taragından hazırlandığını sanmasıydı o kadar insan "bu klip gayriresmi" dediği halde..Özür dilerim..

Not2: Ülkeyi savunmakta ben de sizle birlikteyim..Hani bu adamlara tepki göstereceksek aynı şekilde gösterelim..Onlar gösterdi ve gördüğümüz üzere başarmışlarda bunu..
    ya müzğide batsın şimdi atılcam ha forumdan....değiştir şu avatarı sinrlendirme adamı....abi TÜRKİYEYE biraz saygın varsa rica ediyorum(bidahaki sefere tepkim değişcek)değiştir şu avatarı he ama diosan TÜRKİYEDEN banane kalsın o zaman....o senin......................................

Quote Originally Posted by leave_992
    ya müzğide batsın şimdi atılcam ha forumdan....değiştir şu avatarı sinrlendirme adamı....abi TÜRKİYEYE biraz saygın varsa rica ediyorum(bidahaki sefere tepkim değişcek)değiştir şu avatarı he ama diosan TÜRKİYEDEN banane kalsın o zaman....o senin......................................
    Türkiye'ye saygım mı?
    Ben bir Türk evladı Atatürk çoçuğuyum Türkiye için ölürüm be sen ne diyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by angelus.mg
    Türkiye'ye saygım mı?
    Ben bir Türk evladı Atatürk çoçuğuyum Türkiye için ölürüm be sen ne diyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!
    anladın sen anladın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj Yetkileri