Sayfa 203 / 1204 İlkİlk ... 1031531932012022032042052132533037031203 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Rövanş dedikoduları hat safhada. Ben Fenerliyim. Bu aralar misilleme için Semih'in adı geçiyor ama bence Galatasaray misilleme yapacaksa Tuncay ile yapmalı işte o zaman gerçekten misilleme olmuş olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Haberin sallama olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna yorum yapmaya gerek yok bence Seko..
    Zaten sallama da haber ama hiç mi kafaları çalışmıyor, Semih için yazsalar ki şu anda bile Semih'i almak için yine bonservis parası ödemesi gerekir Galatasaray'ın ama hadi federasyonda dava, şu karar çıkabilir vs gibisinden haberi bir şeye dayandırırsın da, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusunu alarak nasıl rövanş olacak, bunu hiç akıllarına getiremiyorlar mı anlamıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe'ye misilleme yapacağımızı düşünmüyorum.. Fenerbahçe'nin de Stoch'u biz görüşüyoruz diye aldığını da hiç düşünmüyorum.. Sol açığa gelecek vaadeden iyi bir oyuncu almamız lazım Arda gideceği zaman orayı emanet edebileceğimiz hızlı,ayağına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Umarım Arda takımda kalır, çünkü Tottenham ve Liverpool devrede olduğu sürece Arda'nın kafası karışabilir düşünmeye başlamış bile zaten ama gerçekten kendini bu takıma vermiş bir Arda tozu dumana katar. Sağ bek için Belletti adı geçti Lig TV'de geçen gün gelirse o da faydalı olur ve kesinlikle çok iyi bir ön liberoyla çift yönlü ortasahaya ihtiyacımız var.. Bu bölgelere kaliteli transferler yaparsak her kulvarda başarılı oluruz diye düşünüyorum ama karşımızda transfer politikasını değiştirmiz ve bütçesi bizden çok daha yüksek olan bir Fenerbahçe var. Onlarla oynadığımız tüm maçları bu sene kazanmamız lazım,hepsini...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yok kazım'ın kontratı 2011 mayısında bitiyomuşta falanda yazıyolar o haberi servis edenler güya bak sene sonu bitiyo kontratın o zaman alalım seni der gibi yani net yazılmamıs ama o haber bunu hissettiriyo sallamasyonun daniskasını yazmışlar ortalığı karıştırmaya çalışıyo her zamanki gibi medya
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Totomaç neler yazmış öyle Krasic'e Elano+4 milyon CSKA buna sıcak bakıyormuşta falan filan çok FM oynuyor bunlar ya

Tshabalala-Modise-Sibaya üçlüsünde 2sini alsınlar şampiyonuz
    Kaleci Khune de Türkiye Ligine gelse fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tshambalala gelirse Türk spikerleri arasında kaos çıkar Marek Heinz geldiğinde bile adını nasıl söyleyeceğini şaşırıp, sonunda Marek demeye karar vermişlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Stoch konusunda yönetimin beceriksizmiş gibi gösterilmesine karşıyım, mevcut kadroda FBnin Stoch'a bizden daha fazla ihtiyacı var eğer takım elinden Keita ya da Arda'yı bu sezon çıkarmayacaksa /ki hiç sanmıyorum/ bu durumda Stoch'un transferi zorunlu değil ve Fbnin verdigi kadar para verilmesi yanlış onun yerine bütçeye uygunluğu dogrultusundan Grella'dan daha iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı.. Ayrıca kaleci ve bek açıgı da unutulmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Tshabalala-Modise-Sibaya üçlüsünde 2sini alsınlar şampiyonuz
    Kaleci Khune de Türkiye Ligine gelse fena olmaz.
    Kaleci olarak Khune de olabilir ama Enyeama alınsa tadından yenmez
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleciden ziyade kaliteli orta saha ve ön libero almamız lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada aldığım son bir habere göre Arda Turan için 12 Milyon € teklif gelmiş ve yönetim teklifi 17-18lerde kabul edermiş en fazla.. Arda yönetim ve antrenörle arasındaki pürüzleri ortadan kaldırmış en azından 1 sene daha kalmayı düşünüyor. Ancak teklif verenin hangi kulüp olduğunu öğrenemedim ve Arda'nın kafasını tamamen Galatasaray'a vermesi transferden daha çok sevindirdi beni

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu arada aldığım son bir habere göre Arda Turan için 12 Milyon € teklif gelmiş ve yönetim teklifi 17-18lerde kabul edermiş en fazla.. Arda yönetim ve antrenörle arasındaki pürüzleri ortadan kaldırmış en azından 1 sene daha kalmayı düşünüyor. Ancak teklif verenin hangi kulüp olduğunu öğrenemedim ve Arda'nın kafasını tamamen Galatasaray'a vermesi transferden daha çok sevindirdi beni
    Yönetim ve antrenör le pürüzleri kaldırmısta , barısmıslar , ama esas barısması gereken en önemli şey yani taraftarımızdır .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum ama hiçbir baba öz oğluna küs kalamaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci Stoch vakası!

Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.
    Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.
    Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
    Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.
    Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
    Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.
    Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.
    Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.

13.06.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Baptista'yı alırsak eğer Sol Açık'ta çok faydalı olur içeriye doğru yaptığı cut'larla.. Ama yine basında çıkan isimlerin dışında çok farklı birini alırsak hiç şaşırmamak gerekir. Ben yine öyle birşey bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basın taktı bi rövanş'a. Eeee böyle haberler dikkat çekiyor nede olsa.

Stoch ile ilgili bir diğer haber de, Fenerbahçe transferi bitirip, açıklamak için DK bitmesini bekliyormuş, fakat GS ile Stoch haberi çıkınca 10 Haziranda açıklamışlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Artık bizimde bir bomba patlatma zamanımız geldi bence..BJK,FB alıyor adamları biz izliyoruz resmen..

Baskanin konusmalarindan sonra rahatim bu maddi imkansizliklara ragmen yine iyi oyuncular gelecektir ins ne kadar yönetime kizsamda güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine kimsenin beklemediği bir transfer yapacağımızı artık sadece umut ediyorum..

Fenerbahçe Stoch u alır,Beşiktaş Quaresma yı alır,Galatasaray bakalım ne yapacak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Fenerbahçe Stoch u alır,Beşiktaş Quaresma yı alır,Galatasaray bakalım ne yapacak..
    Lukunku ve İnamato'yla ilgileniyormuşuz yeniden
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Açıkçası ben yıldız oyuncu istemiyorum.Gelen yıldızları da gördük.İyi iş yapacak,takıma yarar sağlayacak oyuncuları alırsak beni mutlu eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Biz Fener Baronileri , Josicoları Beşiktaş Diattaları , Tabataları alırken alıyorduk Keitaları , Barosları , Kewell'ları , Elano'ları. Varsın bu sene yıldız almayalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu sene yıldızdan cok takım için savasan oyuncu iki senedir yıldız aldık , basın hep üstümüzde durdu , bırakalım yıldızlarıda savasan oyuncular gelsin zaten birçok yıldızımız var...

Servet , Ayhan gibi topculardan kurtuluruz umarım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İkinci Stoch vakası!

Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.
    Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.
    Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
    Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.
    Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
    Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.
    Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.
    Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.

13.06.2010
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Baptista'yı alırsak eğer Sol Açık'ta çok faydalı olur içeriye doğru yaptığı cut'larla.. Ama yine basında çıkan isimlerin dışında çok farklı birini alırsak hiç şaşırmamak gerekir. Ben yine öyle birşey bekliyorum...
    Baptista oldukça ofansif bir oyuncu, santrafor, forvet arkası veya orta saha ortasında oynar genellikle.Sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, hiç sol kanatta oynadığını da görmedim.Üstdüzey bir fiziği vardır ama oldukça ağırdır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Öncelik defansif orta saha"
    13 Haziran 2010 16:39

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, transferde önceliklerini açıkladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, öncelikli olarak yaptıkları planlamada, orta sahaya defansif üst düzey iki oyuncu almak istediklerini söyledi.

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası final yarışlarına katılan Polat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününde bir araya
    geldi.

Yıldırım ve Polat Galatasaraylı ve Fenerbahçeli sporcuların yanına giderek, sporculara başarılar diledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Polat, su sporlarında Türkiye'nin içinde bulunduğu durumla ilgili bir soru üzerine, Türkiye'nin olimpiyatlarda başarılı olamadığını, bunun en önemli nedeninin de büyük kulüplerin amatör sporlara yeterince eğilmemesi olduğunu belirtti.

Sporda başarılı olmak için tesis, ekipman ve genç sporcu yetiştirilmesi gerektiğine dikkati çeken Polat, ''Bundan netice almak için de bir süreç lazım. Türkiye'de malum, insanlarda her şey var da sabır yok. Hemen başarı olsun istiyorlar. Bizim şu anda kendi amatör sporlarımızla ilgili yaptığımız program var. Tesis yatırım programı, makine ekipman programı ve genç sporcuları yetiştirme programı. Bu, biraz zaman alacak'' dedi.

Polat, amatör sporlarda alınan günlük neticelere bakmaksızın yatırım programını sürdüreceklerini ifade ederek, belirli bir süreçte netice alacaklarına inandığını kaydetti.

Haliç'te Fenerbahçe ile ortaklaşa yapmayı düşündükleri kürek yarışlarının sorulması üzerine Polat, ''İngiltere'de Oxford Cambridge'nin her yıl Londra Thames Nehri üzerinde yarışları var. Senede bir kez yapılıyor ve çok ilgi çekiyor. Biz de İstanbul Haliç'te her yıl böyle bir yarış yapmak istiyoruz. 8 tekle, Galatasaray ve Fenerbahçe sporcuları yarıştırılıp kürek sporunu biraz kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Bana göre hoş bir şey olacak. Eylül ayında sanıyorum bunu gerçekleştiririz, öyle bir karar aldık'' diye konuştu.

Polat, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ile bir araya gelmelerinin ve karşılıklı olarak sporcuları ziyaret etmelerinin spora katkısı konusunda da görüş belirterek, Fenerbahçe ile üst düzeyde rekabet içinde olduklarını, aynı zamanda yüzyılı geçen bir dostlukları bulunduğunu belirtti.

Rekabette bazen dostluğu sıkıntıya sokacak şeylerin olduğuna dikkati çeken Polat, ''Bunlara anlık ve günlük şeyler diye bakıyorum. Sporun zaten ruhunda dostluk ve kardeşlik yatıyor. Biz onu Galatasaray olarak koruyup, kollayıp, muhafaza etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Transfer sezonundaki gelişmelere de değinen Polat, öncelikleri arasında orta sahaya bir iki futbolcu transfer etmelerinin yer aldığını ifade etti.

Orta sahaya transfer yaptıktan sonra diğer mevkilere ihtiyaç duyulursa yeni transfer yapabileceklerine işaret eden Polat, şunları söyledi:
    ''Ama şu an yok. En fazla herhalde iki oyuncu alabiliriz, ama transferde bu dönemlerde birçok şey olabiliyor. Cazip teklifler olabiliyor. Gelen ve giden olabiliyor. Öncelikli olan, bir an evvel yapmış olduğumuz planlamada orta sahaya defansif anlamda üst düzey iki oyuncu almak. Adaylarımız var, onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Biz bir futbolcu veya kulüple görüşmüyoruz, aynı anda 7-8 futbolcu ve kulüple görüşüyoruz.''

Galasataray'ın daha önceki sezonlarda yıldız futbolcuları transfer etmesinin hatırlatılması üzerine Polat, ''Yıldız anlayışınıza bağlı. Senin veya benim yıldız anlayışım farklıdır. Benim için en ideali yıldızı transfer etmek değil, yıldızı yaratmak önemli. Keşke böyle genç futbolcuları bulup da yıldızları yaratabilsek. İsim olarak hiçbir şey söylemem'' dedi.

Final yarışmalarını izleyen Aziz Yıldırım, gazetecilerin açıklama isteklerini geri çevirdi.

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence Galatasaray Baptista'yı alacak. Hatırladığım kadarıyla Baptista Sevilla'da iken ön libero oynuyordu...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence Galatasaray Baptista'yı alacak. Hatırladığım kadarıyla Baptista Sevilla'da iken ön libero oynuyordu...
    adam 5 senedir ön libero oynamiyor gerci kolay kolay defansif özelliklerini kaybedecegini sanmiyorum ama baptista eger ön liberoda oynatilacaksa hic alinmasin daha iyi.. barosun arkasinda daha iyi oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Baptista oldukça ofansif bir oyuncu, santrafor, forvet arkası veya orta saha ortasında oynar genellikle.Sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, hiç sol kanatta oynadığını da görmedim.Üstdüzey bir fiziği vardır ama oldukça ağırdır.
    Demek istediğim 4-3-3 dizilişinde sol açık'ta gizli forvet olarak oynayabilir aynı Henry'nin oynadığı gibi..

Umarım başkanın dediği 2 defansa yönelik ortasaha oyuncusundan biri çift yönlü ortasahadır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üstünel istifa mı ediyor?

Galatasaray'da Haldun Üstünel'in bugün istifa edeceği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılılarda transfer görüşmeleri yapmak için Londra'ya giden, ancak burada istediği sonucu alamayan Üstünel, önceki gece İstanbul'a dönmüştü.
    Sarı-kırmızılı yöneticinin bugün Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la bir görüşme yapacağı ve istifa mektubunu vereceği kaydedildi.
    Polat'ın istifayı kabul etmeyeceği ifade edilirken, Üstünel'in ısrarcı olması durumunda ise mektubu işleme koyacağı gelen haberler arasında.

14.06.2010
    Kaynak : Sabah

Haber Sabah'ın ama eğer bu haberin doğruluk payı varsa yönetim herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor demektir, ben bu transfer döneminde neler yapacağımızı hiç kestiremiyorum; fakat doğruya doğru bir umutsuzluk var içimde...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Keita satılıyor mu?

Galatasaray'ın Dünya Kupası'nda gösterecekleri performansa göre fiyatlarının artmasını beklediği Keita ve Elano'yu elden çıkarmayı planladığı belirtildi. İki futbolcuya da teklifler geldiği, Elano için 9, Keita için de 8 milyon euro bonservis bedeli önerildiği ileri sürüldü. Sarı kırmızılıların teklifleri beklemeye aldığı ve Dünya Kupası sonrası değerlendirme yapmayı kararlaştırdığı ifade edildi. Güney Afrika'daki Dünya Kupası finallerinde Keita Fildişi Sahili, Elano da Brezilya milli takımının formasını giyiyor.

Yönetimin yabancı transferlerini bu iki futbolcudan gelecek parayla yapacağı bildirildi.

Galatasaray'ın Schalke ile yollarını ayıran Halil Altıntop ile görüşmelerinin sürdüğü, yıllık 2.5 milyon euro isteyen gurbetçi futbolcunun fiyat indirmesinin beklendiği bildirildi.

LigTv

Mesaj Yetkileri