Buluşmaya 3 kişi ile (Aygün,ben,Oğuz) başlayıp sonradan katılımlarla artarız diye düşünüyordum.Bunun için 13 demiştik buluşma saatine ama bu düşüncemin rahatlığıyla hareket edince daha geç vardık buluşma noktasına.Zaten Oğuz ile saati kararlaştırdığımız da 13.30 diye düşündük.Sonra 13 diyelim anca toparlanır zaten millet demiştik.Sonradan katılacağını düşündüğüm Batuhan ve Emre abi ilk gelenler oldular buluşma yerine.Batuhan ile telefondan konuşmuştukta Emre abinin erken gelmesi sürpriz oldu.Buluşma yerine gittiğimizde Emre abiyi gördüm sanki birisini bekler gibi duruyordu.Sonra biz Oğuzları ararken geldi dibimizde dikildi.Acaba buluşmaya katılacak üyelerden birisimi diye düşündüm ilk başta.O sırada bir yandan da Oğuz ile telefondan konuşuyorum.Önce Aygün'e Beşiktaş'ı sordu.Sonra bana sorunca telefonu bıraktım ona Beşiktaş'ı tarif etmeye başladım.Taa ki kendisini tanıtana kadar.
Sonrasında tophaneye G.Kore-Yunanistan maçını seyretmeye gittik.O sırada muhabbet başladı.Maç esnasında devam etti.Oğuz ile Emre abi tavla oynadılar.Yemeğimizi yedik,içeceğimizi içtik.Serkan dahil oldu burada aramıza.Hoşgeldin şakası yaptık kendisine.
Emre abiyi abim diye tanıttım kendisine.Şaşırdı tabii.Neyse oturdu,ne var ne yok derken sizi tanıştırayım dedim.İşte bu Serkan,bu da El Barto diyince daha çok şaşırdı tabii Serkan.
Maçın sonlarına doğru Serkan'ın önerisiyle Ps 3 oynamaya karar verdik ve tophaneden ayrılarak Beşiktaş'a doğru yola çıktık.Bu sırada buluşma esnasında tek fotoğrafımızı da çektik.Onu da ben söylemesem yine fotoğrafsız bir buluşma olacaktı.
Bu arada gittiğimiz yerin garsonu da günün enstantanelerindendi hal ve hareketleriyle.
Geçen sefer gittiğimiz yere gittik ps3 oynamaya.Önce Emre abi ile Aygün,sonra da Batuhan ayrıldılar.Serkan,ben,Oğuz baya devam ettik.Artık kalkalım demesem adamlar şimdi hala orada olabilirlerdi.
Tüm
ayrıntılarıyla buluşmamız işte böyle.Çok güzel bir buluşma oldu.Özellikle Emre abinin iştirak etmesi çok güzel oldu.Kendisiyle reel hayatta görüşmüş olmak beni bir hayli mutlu etti.