Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 337 / 422 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387 ... SonSon
10,081 ile 10,110 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Default Xavi tarih yazmak istiyor

Barcelona'nın yıldızı adım adım ilerlemek gerektiğini düşünüyor...

İspanyol orta saha Xavi Hernandez, dünya futbolununun en büyük ödülünü kazanmak için tarihi yeniden yazmak zorunda olduklarının farkında olduklarını söyledi.

Barcelona'nın oyun kurucusu, İspanya'nın birçok kez
    Dünya Kupası'nda başarısız olduğunu bildiğini ancak her seferinde bir aksilik yaşadıklarını belirtirken kupaya adım adım ilerlemek gerektiğini vurguladı.

Dünya Kupası finallerinde bugüne kadar pek bir şey başaramadıklarını hatırlatacan 30 yaşındaki oyuncu, "O ya da bu yüzden, kötü şansla ya da hakemle, şu ana kadar çeyrek finalin ötesine göremedik ama biz Güney Afrika'ya başarılı bir jenerasyonla ve büyük bir inançla geldik. Elimizden gelenin en iyisini yapıp önemli işler yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin final ve
    kupa olduğunu söyleyen Xavi, "Brezilya, Arjantin, İtalya ya da Almanya gibi rakiplerle karşılaşırsak daha iyi ama finale çıkmak istiyorsak birçok basamak var ve bunları geçmemiz lazım" dedi.

İspanya'nın 8 numarası, sözlerine "Kupayı kaldırmayı bir milyon kere düşündüm. Ümitliyim ve bu muhteşem kupayı kazanabileceğimizi düşünüyorum fakat bu tip kupalar hakem hatası gibi haksızlık sizi bir anda turnuva dışı bırakabilir. O yüzden dikkatli ve şanslı olmamız gerek" diyerek sözlerine son verdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Euro 2008 deki Mehmet Topal olacaksa eğer iyi işler çıkaracağından eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten almak için Real Madrid'i Barcelona'ya bütün hisseleriyle vermek gerekir. O zamanda transferin manası kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Almak istesek alırız zamanında Figo'da olduğu gibi ama istemiyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Figo'yu da aldık yahu,almak istese Perez herkesi getirir takıma ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Barça Toure’nin alternatifini buldu

Tottenham’da başarılı bir sezon geçiren Wilson Palacios, Barcelona’nın transfer listesine girdi.

Goal.com Türkiye

El Mundo Deportivo’nun haberine göre, önümüzdeki sezon İngiltere’ye gitmesine kesin gözüyle bakılan Yaya Toure’nin yerine bir transfer yapmaya hazırlanan Barcelona, Tottenham’ın başarılı orta saha oyuncusu Wilson Palacios’u listeye aldı.
    Takımının Şampiyonlar Ligi vizesi almasında önemli rol oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2009’da 12 milyon £ bonservis bedeliyle Wigan’dan transfer edilmişti.
    Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu için Manchester City, Manchester United, Chelsea ve Arsenal gibi devler kapışıyor.
    Barcelona’nın listesinde ise Momo Sissoko, Alou Diarra ve Etienne Capoue gibi isimler var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alamaz İşte bu yüzden Barcelona'yı seviyorum ve Madrid'den nefret ediyorum ben."Real Madrid'in zihniyeti kadar megolaman başka bir zihniyet yok" diyeceğim ama var, bizim ülkede de bir kulüpte var böyle " biz istesek herkesi alırız" zihniyeti maalesef.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaten alabilirlerse bi daha futbol izlemem, futbolla ilgilenmem

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default İşte Barcelona'nın yeni başkanı

İşte Barcelona'nın yeni başkanı

İspanyol devi Barcelona'nın yeni başkanı kulüp üyeleri arasında yapılan oylamada oyların çoğunluğunu alan Sandro Rosell oldu.

Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 46 yaşındaki iş adamının diğer üç aday olan Agusti Benedito, Marc Ingla ve Jaume Ferrer'e karşı üstünlük sağlaması ve oyların %61'ini almasından sonra Joan Laporta'nın yerine geçeceğini söyledi.

14.06.2010
    Kaynak : Reuters
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Laporta'ya ne olmuş ki?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Laporta'ya ne olmuş ki?
    Siyasete atılıyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Siyasete atılıyor...
    Normal şartlar altında, bırakması düşünülmeyecek bir ortamdı da şaşırmıştım. Hayırlı olsun, başkan değişse de zihniyet değişmez nasılsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Normal şartlar altında, bırakması düşünülmeyecek bir ortamdı da şaşırmıştım. Hayırlı olsun, başkan değişse de zihniyet değişmez nasılsa.
    Senelerdir kurulmuş bir sistem var. Başkanın isminin pek önemli olacağını sanmıyorum. Ama Laporta ayrı bir karizmaydı =)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Rüştü ve Ronaldinho'yu getireceğim diyip başkan olmuştu Laporta.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Laporta Ferrer'i destekliyormuş. Yeni başkan Laporta'nın adamını da yıkmış yani. Yeni başkan Rosell geçmiş dönemde asbaşkanlık yapmış ve Laporta'yla sorun yaşayınca istifa etmiş. Guardiola'ya 6 yıllık sözleşme önerecekmiş. Rosell hariç diğer adaylar Fabregas'ı Barcalı yapma vaadinde bulunurken Rosell böyle bir düşüncesinin olmadığını söylemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'in alamadığı tek oyuncu Totti'ydi ve onu da taraftarlar başkanı ölümle tehdit ettiği için alamadılar. Zidane, Figo, Beckham, Kaka, Ronaldo, C. Ronaldo, Owen gibi takımlarında en önemli adam olan ve hatta bazıları efsane olan oyuncuları getirdiler. Messi'yi de getirirler ama fiyatının yüksekliği ve antipatik olmamak için getirmiyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Messi'ye sormak lazım bir de Real'e gider misin diye ya da Barca'ya sorsunlar Messi ne kadar, satmak istiyor musunuz diye? Perez kendi kendine gelin güvey olmuş ne zannediyorsa kendini.!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

C.Ronaldo'yu da alamaz diyordu herkes adam aninda aldi.. Zamaninda cok büyük futbolculari getirdi Madrid'e Messi'yi mi getiremiyecek? Isteseler cok rahat alirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Real Madrid'de başkanın önemi çok büyük, tüm kulüpte rotayı o belirliyor.. ama Barça'da denildiği gibi oturmuş bir düzen söz konusu çok şeyin değişeceğini sanmıyorum.. Laporta'nın bırakmasını ben de anlamış değilim.. Transfer konusuna gelince bence Barça başkanları Real kadar transfere tutunmuyorlar son bir kaç yılda Barça'nın yaptığı en sükseli transfer İbrahimoviç ama Realde öle değil.. Açıkçası İbrahimovic dışındaki Barça transferlerini (alves,henry,keita,milito) çok sansasyonel transferler olarak görmüyorum ve transferler başkanların geleceğini etkilemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 dönemden fazla başkanlık yapılamadığı için aday olmamış La Porta diye bir yorum okudum bir yerde.Mantıklı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Saike View Post
    2 dönemden fazla başkanlık yapılamadığı için aday olmamış La Porta diye bir yorum okudum bir yerde.Mantıklı.
    Benim bildiğim siyasete atılmak için bırakmış başkanlığı.Spor haberlerinde de böyle diyodu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Real Madrid Benfica’yı ikna etti

Real Madrid uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Angel Di Maria’nın kulübü Benfica’yla anlaştı.

Goal.com Türkiye

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transfer edilmesini istediği Angel Di Maria pazartesi günü imzayı atacak.
    Benfica ve Real Madrid arasındaki pazarlıklardan olumlu sonuç çıktı.
    Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira ve Real Madrid yöneticisi Jose Angel Sanchez arasındaki görüşmeler sonucunda 40 milyon avroluk bonservis bedeli 30 milyon avroya indirildi.
    22 yaşındaki başarılı oyuncunun yıllık 2 milyon avro ücretle 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Sıra Alonso'nun yanına adam bulmada oda Gerrard olabilirmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu adam Afrika da. Pazartesi günü nasıL imza atıyor anLamadım. Afrika da mı imzaLayacak ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yahu adam Afrika da. Pazartesi günü nasıL imza atıyor anLamadım. Afrika da mı imzaLayacak ?
    Menejer imzalıyor abi onun adına işte.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Alamayacağız demiyor da almayacağız diyor, geçiniz.

26. Default

İsteseler alırlar mı Barça satar mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

300-400 miLyon Eurocuk gibi bir rakama biter bu iş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi kapıda bekliyordu zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    300-400 miLyon Eurocuk gibi bir rakama biter bu iş.
    Naptin sen Ronaldodan fazlasi etmez Messi.

30. Default

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Naptin sen Ronaldodan fazlasi etmez Messi.
    Asıl sen ne yaptın? Messi 2 tane ronaldo eder.

Mesaj Yetkileri