Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
Benim sorumun bu yazdıklarınla pek alakası yok.Özellikle de belirtmiştim net bilgiler olursa iyi olur diye.Her maçtan sonra oyuncu dinlendirilmeli mi ve sakatlıktan çıkan oyuncu dinlendirilmeli mi sorularına bir şey yazmamışsın.Diğer yazdıklarını çoğu fmci bilir zaten.Daha da net sorayım.Bir maçtan sonra kaleci haricinde hiçbir oyuncu maça hazır halde olamaz.Hepsinin kondisyonu farklı hale gelir.FM serilerinin bir tanesinde arkadaşın biri her dinlenme günü başına %5 lik bir artma olacağını söylemişti.Ben de ona göre maçtan çıkan oyuncunun kondisyonu %90 üstü ise 1 gün %85-90 ise 2 gün %80-85 ise 3 gün daha aşağısına da duruma göre ya 3 gün ya da 1 hafta dinlenme veriyordum.2010 da bunlar geçerli midir?Oyuncuların formda kalmaları için maçtan sonra as takım oyuncularının en az 1 gün dinlenmesi gerekir mi?Oyunun yapısında dinlendirmeye bağlı bir performans algılama ya da formunu tüm sezona yayma açısından ne kadar önem teşkil etmektedir?Gayet açık oldu sanırım.
var yanıt veren bu oyunda da söylediğin geçerli zaten antremanlara her gün bakarım ben ve söylediğin gibi yani 74 se 3 gün diyorum 70 se de ya 1 hafta diyorum ya 3 gün.4 gün yok ne yazık ki bende duruma göre 1 hafta deyip takip ediyorum düzelince tekrar antremana alıyorum 3 gün az olunca da uzatıyorum yani kısaca durum şu:
90 yorgun 1 gün ertesi gün düzeliyo bende düzeltiyorum
85 1 gün ama oyuncuya da bağlı 90 olup oynar da diyor 91 olup yorgun da dikkat gerek
80 2 gün ve takip ederim
75 3 gün ve takip
70 ve altı 3 gün-1 hafta yukarıda anlattım.
benim en hoşlanmadığım da takıma gereksiz u 18 u 20 maçlarında da bunu ayarlamamdı neyseki henüz az oyuncu var olanı da şutluyorum zaman kaybettirmesin diye işe yararları bırakıp diğerlerini şutluyorum altyapıdan.
yorgun-sakatlıktan çıkan vs. durumunda takip lazım
yorgunu anlattım sakata da oyunun dediğine uymak lazım 75 diyor maçta oynar
80 diyor yorgun belli olmuyor duruma göre takılacan
umarım yardımcı olmuşumdur.
iyi oyunlar....