Sayfa 22 / 68 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Vederson`da İşlem Tamam
    Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Gökçek Vederson ile 3 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Tecrübeli oyuncu Bursaspor’un büyük kulüp olduğunu belirtirken, gerçek şampiyon takıma geldiğini de sözlerine ekledi.

Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan ile Basın Sözcümüz Ferruh Nayman’da katıldı. Taraftarlarında katılım gösterdiği imza töreninde Gökçek Vederson, tezahüratlar eşliğinde kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Vederson, şampiyon takımın kadrosunda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Timsah golcüsünü buldu!

Bursaspor'un Arjantinli yıldız Federico Insua için harekete geçtiği öğrenildi. Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın geçen sezon Boca Juniors'ta oynayan 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle Almanya'da buluşacağı belirtildi.

Mestan'ın menajerle anlaşma sağlaması halinde Insua'nın önümüzdeki hafta içinde Bursa'ya gelerek resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Futbola 1997'de Argentinos Juniors'ta başlayan Insua, 2002'de Independiente'ye geçti. İspanya'da Malaga kulübünde 2003-2004 sezonunda oynayan Federico Insua, daha sonra Independiente'ye döndü. 2005-2006 sezonunda Boca Juniors'ta yer alan Arjantinli yıldız, 2006'da ikinci kez Avrupa'ya geldi ve Borussia Möenchengladbach'ta bir sezon forma giydi. 2007'de Meksika'nın Club America takımına geçen İnsua, geçen sezon da Boca Juniors'ta kiralık oynamıştı.

Öte yandan Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi maçlarına yetiştirilmesine çalışılan Bursa Atatürk Stadı'nda hafriyat işlerinden sonra tribünlerin genişletilmesine de başlandı. Tribünlere ilave sıralarla seyirci kapasitesinin 5 bin 800 kişi artırılacağı bildirildi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnsuayı beğenridim bir aralar ama son durumunu bilmiyorum bursaya katkısı olabilir kanımca

Ivankov İle Nikah Tazelendi
    Sözleşmesi sona eren başarılı kalecimiz Dimitar İvankov ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan başarılı kaleci İvankov ile 1 yıl daha birlikte olacağımızdan mutlu olduğunu belirtti.

Ivankov ise "Şampiyon kulübün, şampiyon kalecisi olarak 1 yıl daha Bursaspor`dayım, önümüzdeki sezon için hedefim bu yıl attığım 4 golünde üzerine çıkmak, yine her yıl olduğu gibi hem golleri atıp hemde kalemizi golden koruyacağım" dedi.

Not: Insua'da akşam saatlerinde Bursa'da olacakmış. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsua dün istanbul'a gelmiş görüşme için. Eğer anlaşılırsa Ertuğrul Sağlam ile Bursa'ya dönüp imza atacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bence insua'nin yararindan cok zarari olur bursa'ya ulkemizde ''10'' numaralarin neler yaptigi gorduk , Hagi ve Alex disinda yararli olanini gormedim ben daha , umarim hayirli olur bursa icin

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Insua'da sona doğru

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor ilk büyük transferini gerçekleştirmek üzere. Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar Arjantinli Insua'yı İstanbul'a getirdi
    Alınan bilgiye göre, bonservisi Meksika'nın Clup America takımında olan, geçen sezon kiralık olarak Boca Juniors formasını giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Insua, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mestan ile uçakla İstanbul'a geldi.

Yıldız futbolcu ile büyük bir oranda anlaşma sağlayan Bursaspor resmi sözleşmeyi imzalamak için küçük pürüzlerin giderilmesini bekliyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın favorisi Insua'nın, anlaşma sağlandığı taktirde bu gece geç saatlerde veya yarın Bursa'da olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonlarda ismi Galatasarayla'da anılan yıldız futolcu son olarak ülkesinde Boca Juniors forması giyiyordu.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Federico İnsua Bursaspor'da

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Insua Timsah oldu!

Bursaspor, bir süredir gündeminde olan Arjantinli oyuncu Federico Insua'yı kadrosuna kattı. Yeşil beyazlılar Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giyen oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırlı olsun.. 2-3 Kaliteli yabancıyla Şampiyonlar Ligindeki takımlarla fark kapatılabilir..

Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada mücadele etmek için tecrübeli futbolcular gerekiyordu.İnsua hayırlı olsun Bursa'ya.

Insua hayırlı olsun. Arjantin milli takımında 14 kez forma giymiş kalitesi tartışılmaz bir isim.

İmza töreninde çok güzel bir söz söyledi.
    Cumartesi pazar hafta içi parasını biriktiren taraftarımıza layık olmaya çalışacağım.
    Ertuğrul hoca kendisi gibi karakterli futbolcular getiriyor. Insua 80 numaralı formayı giyecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Bursaspor'un böyle kaliteli transferleri devam eder.. Stoper,ön libero ve forvet açıkları var bence; hatta Ozan İpek ve Volkan Şen'in alternatifleri olarak onların kalitesini zorlayacak oyunculara da ihtiyacı olduklarını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

#80 Federico İnsua...

Transfer Ertuğrul Sağlam'a bırakıldığında ne kadar iyi tercihler yaptığını biliyoruz Kayserispor'dan. Kendi oyun sistemine göre oyuncu alıyo. Umarım başarılı olur Bursaspor'da..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bencede umarım başarılı olur.. Düşünceliyim bu transfer hakkında ama bakalım..

Bence kesin bir stoper almak lazım
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnsua hayırlı olsun.İsmi olan bir oyuncu.Beklentileri karşılar mı zamanla hep beraber göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçekten kaliteli ve tecrübeli bir isim. Bocada 30 küsür maça çıkmış ve çok kaliteli adamlarla yanyana oynamış bir isim.. Bursa'ya çok şey katacağını düşünüyorum. Nedense benim Arjantinli oyunculara karşı ayrı bir ilgim var ve ligimize de daha çok Arjantinli'nin gelmesinden hoşnut oluyorum.. Galiba oyun zekaları ve teknikleri beni bu konuda etkiliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Insua çok kalite transfer... Hayırlı Olsun Bursaspor'a...

http://www.uefa.com/uefachampionslea...l?cid=PULSE_TW

Insua transferi UEFA.com'a haber olmuş.

Bu transferden sonra bir forvet bir ön libero bir de stoper bekliyorum. . .

Zaten forvete kesinlikle bir takviye yapmayı düşünülüyormuş...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

German Dennis tam bicilmis kaftandi bursaspor icin fakat yanlis bilmiyorsam independente ile idmanlara cikmaya baslamis yatmis bu transfer , cok iyi is bursa'da ama eminim ertugrul saglam'in alternatifi vardir
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Haziran.2010 at 04:24 Reason: imla hatası.

birkaç yerde Elmander ile ilgili haberler gördüm. Birde texas.org'ta bonservisi elinde olan bir yıldız golcü ile görüşmeler yaptığımızı yazmışlar. Oyuncu bir ingiliz kulübü ile Bursaspor arasında kalmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İnsua'nın gelmesine çok sevindim. Hiç olmazsa her transfer sezonunda Galatasaray anlaştı aldı muhabbetleri olmayacak. :d

Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Mohammadou Idrissou ile anlasma saglandigi soyleniyor. Bilgisi olan var mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ön protokol imzalanan 1.91'lik dev santrfor Mohammadou İdrissou, Dünya Kupası maçlarının ardından Bursa'ya gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için kadrosunu sol bek oyuncusu Gökçek Vederson ve Arjantinli maestro Federico İnsua ile güçlendiren Bursaspor, aradığı golcüyü Almanya'da buldu. Bundesliga ekibi Freiburg ile sözleşmesi 30 Haziran itibariyle sona erecek olan Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşında ve 1.91 metre boyundaki golcüsü Mohammadou İdrissou'nun yeni sezonda Yeşil-beyazlı formayı giyeceği ifade edildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine geçtiğimiz hafta Almanya'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın Kamerunlu golcünün menajeriyle masaya oturup her konuda anlaşmaya vardığı ve ön protokol imzaladığı öğrenildi. Bursaspor'un dışında başka kulüplerinde talip olduğu İdrissou'nun da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olması sebebiyle Bursaspor'un teklifini kabul ettiği bildirildi.

sabah

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Idrissou vasat bir transfer hatta Insua'da öyle Bursa bu adamlarla SL'de pek fazla birsey beklemesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aldırmayın yahu, kötü futbolcu olur mu. Kimden bahsediyoruz. Tam bir pivot,Eruğrul hocanın istediği özelliklerde bana göre çok çok iyi bir transfer. Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre tek dez avantajları yaptıkları transferlerde oyuncuların 30 yaşında olması..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

CoşkuN ÖzdemiR
    idrissou'yu bana anlatmana gerek yok ben zaten biliyorum onu bundesligada vasat bir golcü kendisi freiburg takimi zaten sürekli kümede kalmaya oynuyor tsl sampiyonu seneye sampiyonlar liginde oynayacak bursasporda tutup kümede kalmaya oynayan takimin vasat forvetini transfer ediyor kimse iyi transfer diyip kendini avutmasin bence sonra bekleneni veremeyince küfür edersiniz.. he insuaya gelincede oda bir zamanlar bundesligada oynadi gladbach takiminda diger kümede kalmaya oynayan takimda forma giydi ve vasati asamadi 30 yasinda ve avrupada zamaninda tutunamamis bir adami tutup hangi mantikla getiriyorlar ? sonrada yildiz transferi yaptik diyorlar. 3 büyüklerden oyuncu alsinlar ozaman helal olsun derim Baros'u Semih'i Bobo'yu Servet'i alsinlar ozaman yildiz transferi yaptilar derim... atip tuttular yok suna teklif yaptik buna teklif yaptik diye demekki 3 büyüklerden hicbir oyuncuya teklif yapmamislar yaptilarsa bile oyuncu yada kulüp reddetmis.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tamam alınmış o adam.. Dünya kupasından sonra imzalanacakmış.. Haberiniz olsun
    Sentugo.

Sayfa 22 / 68 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri