İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Avni Kavlak ve Kaan Geçit katılıyor ile Ender Yurtgüven katılıyor...

SÖZLEŞME 5 YILLIK

AVNİ KAVLAK: Üçüncü imza törenindeyiz. Turgut ile beraberiz. Hangi isimle anılmak istediğini sorduk. Kendisi Doğan ismini kullanılmasını istedi. Ankaragücü'ne 5 yıl süreyle iyi bir hizmet edeceğini düşünüyoruz. Ümit Milli Takım da oynuyor. Kendisini Ankaragücü'nde geliştirerek A Milli takıma yükseleceğine inanıyoruz...

DOĞAN ŞAHİN: Ankaragücü'ne geldiğim için çok mutluyum. 100. yılda Ankaragücü'nün hakettiği yere geleceğini düşünüyorum. Ankaragücü'nde kalıcı olmak ve uzun yıllar burada oynamak istiyorum. Daha sonra ise A Milli Takım'da oynamayı ve Avrupa'da mücadelemi sürdürmeyi istiyorum

KAAN GEÇİT: Ankaragücümüz, adı Doğan Şahin ama aslan gibi bir santrafor kazandı. Ne o ne de biz bu transferden pişman olmayacağız. Doğan'ın Ankaragücü'ne çok faydalı olacağına inanıyoruz.

ENDER YURTGÜVEN: Robert Vittek'in kulübü Lille ile bonservis konusunda kesin anlaşmaya vardık. Vittek. Paraguay maçına Ankaragüçlü Vittek olarak çıkacak. Vittek ile daha önce prensip anlaşması yapmıştık. Kendisiyle de en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bu süre daha da fazla olabilir