Sayfa 268 / 896 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
8,011 ile 8,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Santos zaten sol bekte, yeri garanti, tabi takımın nasıl oynayacağını bilmediğimiz için de net yorum yapamayız ama yedekte alternatif olarak bekleyen Uğur olacağına, Caner olsun isterim. Senede 2 maç oynayacak diye, her maç acaba bu maçta mı oynar diye beklemekten sıkıldım Uğur için.

Caner'i, Hiddink de milli takımda sol bekte oynattı ama Fenerbahçe'de düzenli forma giyemeyeceğinden, milli takımda da orada oynamayacaktır. Caner'in alınmasına sevinirim ama sol bekin alternatifi olmamalı, eğer Santos'a bir şey olursa, o bölge çok aksar.

Caner gelirse acaba Uğur ile yollar ayrılacak mı? Tabi yine nasıl bir sistemle oynanacak bilmeden yorum yapıyorum, Özer ve Mehmet, hazırlık kampında iyi olursa takımda kalacak Kazım ve olası bir kanat oyuncu transferi ile, kanatlarda fazla sıkıntı çekmeyiz.

Daum'un yardımcıları kovuldu, Daum'a danışılmadan transferler yapılıyor, Daum'un haberi olmadan sezon başı kampı ayarlanıyor ve muhtemelen yine Daum'a sormadan yardımcılarını getirecekler.

Elbette Daum da olanı, biteni görüyor ve O da haksız duruma düşmemek için gününde geldi, gelmeden önce çıkan haberler yalan açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Daum ile devam edecek olsa, kulüpte açıklamayı yapardı Daum, başka yere gitmezdi açıklama için.

Ve Fenerbahçe'nin açıklamasına bakarsak, Daum'dan yazılı yalanlama bekliyorlar. Daum'un elinden bu kağıdı alacaklar ki, Daum kovulduktan sonra orada burada konuşmasın diye. Ayrıca yine yapılan açıklamada, takımın tek patronunun sportif direktör olduğu ve buna bağlı işlerin yürüyeceği ve Daum'un da sözleşmesine bağlı olarak (bu niye vurgulandı anlamadım ama sözleşmede mutlaka Fenerbahçe lehine de bazı şartlar vardır) görevinde olduğu söylendi.

Hadi git dese şimdi yönetim ya da Aragones'te olduğu gibi, yeni sezon için davet göndermese, gel demese, Daum haklı konuma geçecek ve 2 senelik alacağını (olası primlerle beraber hatta) son kuruşuna kadar alacaktı. Bu gelişmelerden sonra görülüyor ki, bir orta yol bulunmaya çalışılıyor, 2 taraf da haksız duruma düşmemek için, sorun yok mesajı veriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Caner çok dağıtıcı bir kanat oyuncusu, ani patlamalarla çok rahat çizgiye inebilir yahut ceza sahasına girebilir ancak bu sene de gördük ki son kararı doğru veremiyor. Zaten genç sayılabilecek kanat-hücum oyuncularımızda sadece Arda ve Özerde var bu özellik. Bu bakımdan yaşı hariç Uğur Boral'dan fazla bir artısı yok. Kanımca Fenerbahçe için iyi bir alternatif olur, ama bonservisine verilecek paraya göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Express: "Bu nasıl kozdur! Aslında bu perşembe Daum'un Fenerbahçe'den istifa etmesi bekleniyordu. Ancak farklı gelişmeler oldu ve Daum "Kalıyorum" dedi. Başkanla yaptığı kriz görüşmesinin ardından Daum, İstanbul'da kalacağını açıkladı. Bunun üzerine kulüp tarafından yardımcı antrenörü Roland Koch'un görevlerine devam edeceği ancak Daum'un oğlu Marcel Daum dahil olmak üzere antrenör düzeyindeki diğer kişilerin kovulduğu açıklandı. Demek ki kulüp Daum'u istifaya zorlayacak bir yol bulamadı ve 7 milyonluk tazminatı ödemekten kurtuldular."

KSTA: "Daum'a karşı kirli oyunlar. Şampiyonluk yarışını kaybetmesinin üzerinden Daum, Fenerbahçe'deki antrenörlük görevinde savaş vereceğini açıkladı. Ancak eski FC Köln antrenörü öz güvenli olduğunu göstermek için işi için mücadele etmek istiyor. Kaybedilen şampiyonluğun ardından Fenerbahçe Alman antrenör Christoph Daum ile görüşmelerini faullü bir şekilde oynuyor. İddiaya göre kulüp tarafından antrenöre kendisi ve ailesi için Türkiye'de çok tatsız olabileceği Türk basınında yer aldı. Daum'dan ayrıca sağlık kontrolünden geçmesi istendi. Daum işinden vazgeçmek istemiyor ve cuma günü işinin başında olmak istiyor. Daum Fenerbahçe'yi nasıl ileri taşıyabileceğine dair planları olduğunu belirtiyor. Geçen yıl Daum eşittir başarı diyenler şimdi 57 yaşındaki antrenörden çeşitli yıllarla kurtulmak istiyorlar."
    Kicker: "Türk başkanı ile kriz oturumunun ardından Daum Fenerbahçe'de kalıyor. Daum şaşırtıcı bir şekilde Fenerbahçe'de kaldı. Bu karar başkan Aziz Yıldırım ile Daum arasında yapılan görüşmenin ardından alındı. Dramatik şekilde kaçırılan şampiyonluğun ardından Daum ile Aziz Yıldırım arasında ipler gerilmişti."

Sport1: "Bütün türbülanslara rağmen Daum ile Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı Fenerbahçe işbirliğine devam ediyor. Ancak bu sadece Daum'a tazminat ödememek için. Daum, Fenerbahçe ile gelecekte büyük planları olduğunu söyledi. Daum sağlık kontrolünün ardından cuma günü işinin başında olacak."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum transferi çok iyi yapan , sistemine sadık bir hoca , oynattığı futbolun morinho , lucescu futbolundan farkı yok elindeki oyuncularla yapabileceğinin en iyisi yapıldı , ben en başında da kalması taraftarıydım gidecekse de felix magath veya aykut kocaman gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum konusunda en büyük sıkıntı şudur: Fenerbahçe'de şampiyon olamayan bir hocanın Fenerbahçe'de geleceği yoktur. Şampiyonlar liginde destan yazan bir teknik direktör bile gönderilebiliyor. Fenerbahçe yöneticileri Daum'un sözleşmesini daha özenli bir şekilde hazırlamalı ve başarısızlık halinde Fenerbahçe'nin eli Daum'a karşı güçlü olmak zorundaydı. Özellikle Şekip Mosturoğlu gibi bir hukukçu nasıl olur da böyle bir detayı atlar anlamıyorum. Yani, Daum'un sözleşmesine lig şampiyonu olunamaması halinde teknik direktör herhangi bir hak talep edemez tarzında maddeler konulamaz mıydı ? İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama illa ki bu tip düzenlemeler yapılabilird. Söz uçar yazı kalır. Daum Aragones için tazminat konusunda bu kadar inatçı olmamalı, ben olsam böyle birşey yapmam tarzında birşeyler söylemişti. Ama görüldüğü üzre Daum da o paranın sonuna kadar peşinde. Sağ tarafa Ronaldo, sol tarafa Messi göbeğe Mascherano ve Xavi'yi alsanız dahi ne olur ne olmaz diyerek sözleşmeyi buna göre hazırlamak lazımdı.

Tahminim, yönetim bir süre bu tip yıldırma politikası uygulayacak eğer Daum yıldırılıp, bırakırsa tazminattan kurtulmuş olacağız. Yok eğer Daum bırakmayıp devam ederse Aykut Kocaman'ın yetkileri daha da artacak ve sportif direktörlük işini geliştirecektir. Aynı zamanda geçen sezon şampiyonluğun son anda kaçması nedeniyle yönetimin Daum'dan şampiyonluk beklentisi de olacaktır. Ancak; Daum'lu Fenerbahçe önümüzdeki sezon başarısız olursa yük sadece teknik direktöre kalmaz, yönetim de kendini ateşe atmış olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yönetim Daum'u takimda tutarsa kendi ayaginada sIkmis olacak bence böyle bir hataya girismezler.. fakat yildirma politikasi felan dauma karsi ise yaramaz adam gibi oturup tazminatta anlassinlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Daum konusunda en büyük sıkıntı şudur: Fenerbahçe'de şampiyon olamayan bir hocanın Fenerbahçe'de geleceği yoktur. Şampiyonlar liginde destan yazan bir teknik direktör bile gönderilebiliyor. Fenerbahçe yöneticileri Daum'un sözleşmesini daha özenli bir şekilde hazırlamalı ve başarısızlık halinde Fenerbahçe'nin eli Daum'a karşı güçlü olmak zorundaydı. Özellikle Şekip Mosturoğlu gibi bir hukukçu nasıl olur da böyle bir detayı atlar anlamıyorum. Yani, Daum'un sözleşmesine lig şampiyonu olunamaması halinde teknik direktör herhangi bir hak talep edemez tarzında maddeler konulamaz mıydı ? İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama illa ki bu tip düzenlemeler yapılabilird. Söz uçar yazı kalır. Daum Aragones için tazminat konusunda bu kadar inatçı olmamalı, ben olsam böyle birşey yapmam tarzında birşeyler söylemişti. Ama görüldüğü üzre Daum da o paranın sonuna kadar peşinde. Sağ tarafa Ronaldo, sol tarafa Messi göbeğe Mascherano ve Xavi'yi alsanız dahi ne olur ne olmaz diyerek sözleşmeyi buna göre hazırlamak lazımdı.

Tahminim, yönetim bir süre bu tip yıldırma politikası uygulayacak eğer Daum yıldırılıp, bırakırsa tazminattan kurtulmuş olacağız. Yok eğer Daum bırakmayıp devam ederse Aykut Kocaman'ın yetkileri daha da artacak ve sportif direktörlük işini geliştirecektir. Aynı zamanda geçen sezon şampiyonluğun son anda kaçması nedeniyle yönetimin Daum'dan şampiyonluk beklentisi de olacaktır. Ancak; Daum'lu Fenerbahçe önümüzdeki sezon başarısız olursa yük sadece teknik direktöre kalmaz, yönetim de kendini ateşe atmış olur.
    Yönetim tazminat ödememek açısından doğru olanı yapıyor. Ancak bu yıldırma politikası ne kadar sürer? Ya yılmazsa Bu hengamede olan yine taraftarlara olacak. Takımın hocası ile yönetim birbiriyle adeta savaşacak strateji olarak. Takıma ne verebilir hoca bu şartlarda takımın başında kalırsa?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

SAMANDIRANIN KAPILARINI TARAFTARA AÇSINLAR... Başka şeye gerek yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğraştığımız işlere bak. Bu derece büyük bir klübün yapmaması gereken şeyler bunlar vereceksin 8 milyon € göndereceksin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu gün haberlerde duyduğum kadarıyla Fenerbahçe, "madem gitmiyorsun o zaman seni her sabah 9'da tesislerde göreceğiz" demiş. Bilmiyorum doğru mu ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

misyon sahibi olamamak diye buna deniliyo işte tebrikler yönetim kendinizden bekleneni yapıyosunuz.bu kadar saçma sapan hareket edilir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Uğraştığımız işlere bak. Bu derece büyük bir klübün yapmaması gereken şeyler bunlar vereceksin 8 milyon € göndereceksin.
    Olurmuş mu öyle şey yahu havadan neden para versinler herif madem o inat yönetimede inat olacak.

yok öyle 1 kuruşa 5 köfte

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bildiğim tek şey, daum istifa edene kadar, emdiği süt burnundan gelecek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu kadarına da pes doğrusu. Daum‚ 6 milyon euro para uğruna ekip arkadaşlarını da sattı‚ bugüne kadar söylediği bütün sözleri de inkar ederek Fenerbahçe yönetimine‚ ´Siz nasıl istiyorsanız öyle olsun´ diyerek kolu kanadı kırılmış bir şekilde ´takımın başında kalmayı kabul´ etti.

Sabah 11.00´de kulübe avukatı ve ekibi ile gelen Alman hocaya önce İspanya´da uçağa binmeden önce yabancı gazetecilere verdiği demeçteki ´Başkan Aziz Yıldırım karar versin. Bir takımda iki başlılık olmaz. Ya Aykut ya da ben...´ sözü soruldu.

Yani Daum ´Ben kalacaksam‚ Aykut´u istemiyorum. O varsa ben yokum´ demek istiyordu.
    Alman hoca henüz gazetelerde mürekkebi kurumamış bu sözünü ´Ben öyle demedim´ diyerek ilk inkarını yaptı.

AVUKATLARIN HUZURUNDA YAPILAN GÖRÜŞME

OlaylarI adım adım takip eden yönetim‚ ´her şeyin yasalara uygun olması için´ gazete kupürlerini masaya koyarak‚ sözleşmesini çıkardı.

Ve Daum´un restine rest çekerek‚ ´Sözleşmende takımın patronu sensin. Futbolcuları Samandıra´da çalıştıracak olan kişi de sensin. Ancak bundan sonra Sportif Direktör Aykut Kocaman´a bağlısın´ dedi.

Odada bir an sessizlik oldu.

Başkan Aziz Yıldırım yüzüne bakarak devam etti:

´Bu kulübün başkanı benim. Sen dahil herkes bana bağlı. Öyle mi hoca?´
    Daum ´evet´ cevabını verince de şöyle dedi:

´Bundan sonra bütün yetkiler Aykut Kocaman´a verildi. Ne sorun olursa olsun‚ ne benimle ne de yöneticilerle konuşacaksın. Tek muhatabın Sportif Direktör´dür..´

SANA İSVİÇRE´DE AYKUT´U SÖYLEMİŞTİK

Daum yine ses çıkarmadı...

Başkan Aziz Yıldırım konuşmasına devam etti:

´Geçen sene İsviçre´de senin ile masaya oturduğumuz vakit‚ ´Bak hoca biz bu takımın başına bir sportif direktör getirmeyi düşünüyoruz´ dedik. Bundan sonra futbol takımı ile yöneticiler değil‚ bu göreve gelecek kişi ilgilenecek. Bu sistemin oturması için de üç senelik bir zamanımız var. Bunu da sana söyledik..´ dediler..
    Daum yine bir şey demedi.

Sonra konu Daum´un ´Beni tehdit ettiler´ sözüne geldi. Yöneticiler ´Biz seni sadece uyardık. Bu tehdit de nereden çıkıyor?´ diye sordu.

Alman hoca yine ´Ben böyle bir şey söylemedim´

´Verin tazminatımı gideyim´ bile diyemedi.

Çünkü her konuşma yasalara uygun‚ hukukçuların önünde resmi yapılıyordu.

Sonra sıra ekibine geldi.

Kondisyoner Roland Koch dışındaki bütün ekibinin değişmesi önerildi.
    Ona da ses çıkarmadı.

Ve son olarak da ´Biz sözleşmeye uyacağız. Sen de sabah 9´da Samandıra´ya gelip‚ bütün gün mesaini kulübe vereceksin..´ denildi.
    Bunun anlamı şu;

DAVUL DAUM´DA TOKMAK AYKUT´TA

´TakImIn patronu sensin. Ama senin de üstünde Aykut var. Yani davul sende tokmak Aykut´ta.´
    Ne mi olacak!

Ya Daum bu şartlarda‚ ´Ben alacağım paraya bakarım´ diyerek kolu kanadı kırılmış bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam edecek. Ya da Aykut Kocaman ile masaya oturup yönetime makul bir tazminat önererek yollarını ayıracak.
    Anlayacağınız Fenerbahçe´de bir sinir harbi başladı.

Daum iki senelik anlaşması olan 6 milyon 600 bin eurodan vazgeçmiyor. Fenerbahçe ´Bu kadar büyük parayı vererek kulübü zarara sokmam´ diyor.

Merak edilen bir başka konu da‚ Daum´u istemeyen futbolcuların tavırlarının ne olacağı. Futbolcu-teknik direktör gerilimi ne boyutlara taşınacak..

On gün sonra sezonu açacak olan F.Bahçe bu krizleri çözebilecek mi yoksa lige kaos içinde mi girecek?
    Bakalım satranç oyununda neler olacak!

Görevimin Başındayım

Fenerbahçe Kulübü´nde yöneticilerle teknik direktör Christoph Daum arasındaki görüşme sona ererken‚ Alman teknik adam‚ Sarı-Lacivertli takımda görevine devam ettiğini açıkladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantının ardından basın mensuplarını bir lokantaya çağıran Daum‚ burada görüşmeyle ilgili bilgiler verdi. Christoph Daum‚ Fenerbahçe´deki görevine devam ettiğini belirterek‚ şunları söyledi: ´Umarım son günlerde benim hakkımda çıkan spekülasyonlar biter. Fenerbahçe´de hiç hoş olmayan spekülasyonlar yapıldı. Önümüzdeki günlerde bazı şeylerin doğru olmadığını söyleyeceğim. Benden bir açıklama gelecek. Önemli olan Fenerbahçe Kulübü´dür. Fenerbahçe´nin başarısı için bunu ortaya koymak isterim. Önümüzdeki iki yılda Fenerbahçe´de çalışacağımı düşünüyorum. Tüm gücümü kullanarak başarı için katkıda bulunmak istiyorum.´

Alaattin METİN
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ne fark eder abi daum iki yüzlülük yapıyosa ne fark eder.ilk döneminin sonunda da olmadı mı aynı şeyler o zaman ne diye getiriyosun.ne diye 3 yıllık anlaşıyosun.şimdi deniyoki yönetimin taktikleri doğru emdiği süt burnundan gelsin tamam gelsin ama benim emdiğim süt daumunkinden daha değerli taraftar olarak utanıyorum şu anki tablodan
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'un elinden o yalanlama kağıdı alınacak, Fenerbahçe yönetimi basına kameralar karşısında yapılmış bir yalanlamayı kabul etmiyor, yazılı, imzalı yalanlama beklediklerini siteden duyurdular.

Bunun üzerine Daum yalancı konumuna düşecek, basın daha çok üzerine gelecek.

Daum kendisinden emindi, ya Aykut ya ben dersem beni kesin kovarlar, Aykut'u göndermezler diyordu ama yönetim beklemediği bir şeyi yaptı, görevinin başındasın dedi. Şimdi Daum'un tazminat talep etme durumu zaten yok madem ki Daum sözleşmedeki her şarta uygun olarak, paramı alacağım diye diretiyorsa, Fenerbahçe de sözleşmeye bağlı olarak, Daum'u her sabah 9'da kulüpte istiyor. Ve bundan sonra da tek muhattabı, bir sürü laf söylediği Aykut Kocaman.

Tabi şu da var, Aykut Kocaman böyle katekulli işleriyle pek uğraşmaz, Daum ile ne zaman görüşecekler acaba ve orada Aykut ne diyecek?

Eğer Daum'dan sonra Aykut başa geçecekse pek sıkıntı olmaz zaten yeni sezonun planlamasını Aykut yapıyor ama başka hoca getirilecekse, 10 gün içerisinde bu sorun çözülmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız bu sürtüşme Fenerbahçe'ye çok zarar verir gibi görünüyor. Bece parası neyse verilip yollanmalı, para vermem deniliyorsa da destek verilip arkasında durulmalı, aksi takdirde Fenerbahçe 1 sezonunu kaybedecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Olan Fenerbahçe'ye olur.Daum akılsız mı niye vazgeçsin adam 6 milyon euro dan bizim yönetimide anlamak mümkün değil böyle yaparak yok yıldırarak yardımcısını kovarak vazgeçer mi hiç elin almanı
    Para en tatlı şey..
    iki başlılık daum'un inadı takımda huzursuzluk kamplaşma yaratır seneye çoğu fenerbahçe taraftarı futboldan uzak bi yıl geçirebilir daum'un ciddi ciddi kalması üstüne.
    Aziz Yıldırım çok güzel anılacakken gölge düşürmeye devam ediyor yaptıklarına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Daum'u haklı görüyorum , elindeki kadroyla yapılabileceğin en iyisini yaptı , sahaya çıkıp gol atamazdı heralde , daha önceden de oynattığı futbol vs belliydi , getirmeselerdi yapmasalardı 3 yılllık antlaşma , sanki daum şerefsiz gibi gösteriliyor , adamın kontratı var ülkeyi , takımı seviyor kalmak istiyor , her türlü haklı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yalnız bu sürtüşme Fenerbahçe'ye çok zarar verir gibi görünüyor. Bece parası neyse verilip yollanmalı, para vermem deniliyorsa da destek verilip arkasında durulmalı, aksi takdirde Fenerbahçe 1 sezonunu kaybedecektir.
    Para kolay kazanilmiyor. O 6 milyon Euro Dauma verilecegine transfer yapilsin.

Daum kalsin istiyorum ama tazminat verilmemesi icin Daumu yollayinca gelecek hoca belese mi calisacak.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    bildiğim tek şey, daum istifa edene kadar, emdiği süt burnundan gelecek.
    Bu pek övünülecek bir durum olmazdı Aziz Yıldırım açısından. Eğer böyle bir kontrat yapmışsan arkasında duracaksın. Bu olayda tek suçlu böyle olağanüstü şartlar içeren bir kontratı Daum'a öneren yönetim. Şimdi hatayı başka bir hata ile düzeltmeye çalışıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bugün Samandıraya gelmiş Daum. Aykut Kocaman gelmemiş. Ben şahsen istifasını bekliyorum. Bir de Daumun takımın başında kalması da ayrı bir rezillik. Daum burada kaldıkça Fenerbahceliliğimi askıya aldım. Kulübe ne destek veririm ne de başka birşey.. Dünyada hocasını kovmak isteyip de kovamayan ve zorunlu olarak çalışan başka bir takım var mıdır bilmiyorum. Fakat bu restleşmenin hala ayrılıkla neticeleneceğini düşünüyorum. Yoksa başarı hayal..
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Bugün Samandıraya gelmiş Daum. Aykut Kocaman gelmemiş. Ben şahsen istifasını bekliyorum. Bir de Daumun takımın başında kalması da ayrı bir rezillik. Daum burada kaldıkça Fenerbahceliliğimi askıya aldım. Kulübe ne destek veririm ne de başka birşey.. Dünyada hocasını kovmak isteyip de kovamayan ve zorunlu olarak çalışan başka bir takım var mıdır bilmiyorum. Fakat bu restleşmenin hala ayrılıkla neticeleneceğini düşünüyorum. Yoksa başarı hayal..
    Ne kadar hakli olsan bile para kolay kazanilmiyor. O paraya bir takviye yapilsa daha iyi olmaz mi.

Birde bu acidan bakmani istiyorum;

Dogru olan oldu ve Daum takimda kaldi. Daumum takimda kalmasini tazminat odememek icin istiyorum. Cunku para kolay kazanilmiyor. O 6.6 Milyon Euro ile gayet guzel bir transfer veya transferler yapilabilir. Daumun bu sezon oynattigi futbol her ne kadar sikici olsa bile elindeki kadro ile Alexin yardimiylada yapilabileceklerin fazlasini yapti. Kuyu kazan Bilica, Anti - Gol Guiza, Alemci Kazim ile neler yapilabilirdiki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Ne kadar hakli olsan bile para kolay kazanilmiyor. O paraya bir takviye yapilsa daha iyi olmaz mi.

Birde bu acidan bakmani istiyorum;

Dogru olan oldu ve Daum takimda kaldi. Daumum takimda kalmasini tazminat odememek icin istiyorum. Cunku para kolay kazanilmiyor. O 6.6 Milyon Euro ile gayet guzel bir transfer veya transferler yapilabilir. Daumun bu sezon oynattigi futbol her ne kadar sikici olsa bile elindeki kadro ile Alexin yardimiylada yapilabileceklerin fazlasini yapti. Kuyu kazan Bilica, Anti - Gol Guiza, Alemci Kazim ile neler yapilabilirdiki.
    Güzel şeyler yapabilirdi.
    Takıma gol lazım olduğu dakikalarda hala o Guiza'yı o sahada tutuyordu doğru daha ne yapsın bizi isyankar yaptı o oldu, hoş bir sürü futbolcuyuda takıma küstürdü..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Güzel şeyler yapabilirdi.
    Takıma gol lazım olduğu dakikalarda hala o Guiza'yı o sahada tutuyordu doğru daha ne yapsın bizi isyankar yaptı o oldu, hoş bir sürü futbolcuyuda takıma küstürdü..
    Ama Guizanin sahada kalmasini sadece Dauma baglamayalim. Takimda tek yetkili olarak gozukuyordu ama degildi. Aziz Yildirimin baskisi uzerine oynuyordu. Cunku degeri dusup satilirken en azindan geldigi fiyatin altinada olsa iyi bir fiyata satilmasini istiyorlar. Aziz Yildirim dahil Guiza konusunda hata yaptigini biliyor fakat gelis maliyeti olayi tikiyor. Eger gelis fiyati €12M yerine €3M olsaydi simdiden sozlesmesi feshedilmisti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zannetmiyorum böyle birşey olacağına..
    Takıma gol lazımken Aziz Yıldırım bu oyuncu sahada kalacak onu çıkartma diyecek kadarda hain değildiir heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyon olamamak önemli değil.. Atıyorum Aykut hoca olsaydıda o kaçırıp görevine devam etseydi.. Bana en çok rahatsızlık veren Daum ile yola devam edecek olmamız.. Yani İstikrardan yanayım ama Daum hariç.. Bir Aykut hoca olsaydı çok sevinirdim şampiyonluğun kaçmasına rağmen yola devam etmemize. Ama denildiği gibi Ş.L. çeyrek finali gören hoca şampiyonluğu kaybetti diye gönderildiğine göre ancak para vermemek için zorunlu olarak hoca ile devam edebiliriz. Yoksa bizde böyle bir gelenek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Zannetmiyorum böyle birşey olacağına..
    Takıma gol lazımken Aziz Yıldırım bu oyuncu sahada kalacak onu çıkartma diyecek kadarda hain değildiir heralde.
    Ama Guiza haliyle gol atamiyor ve atamadigi ve oynamadigi her dakika piyasa degeri azaliyor. Ve zaten yaslaniyor 30 yasina gelmis. En azindan degerinin biraz yukselip elden iyi bir paraya cikarmayi dusunuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne fark eder abi daum iki yüzlülük yapıyosa ne fark eder.ilk döneminin sonunda da olmadı mı aynı şeyler o zaman ne diye getiriyosun.ne diye 3 yıllık anlaşıyosun.şimdi deniyoki yönetimin taktikleri doğru emdiği süt burnundan gelsin tamam gelsin ama benim emdiğim süt daumunkinden daha değerli taraftar olarak utanıyorum şu anki tablodan
    Kesinlikle katılıyorum
    Bu Daum'u tekrar başımıza getirenler hemde böyle ballı bir sözleşmeyle getiren yöneticiler ceplerinden ödesin tazminatını.
    Ben taraftar olarak Fenerbahçe'liliğimi değil ama Fenerbahçe Futbol Takımlılığımı askıya koydum bu Daum'dan kurtulana kadar!
    Amatör branşlar olsun,Diğer branşlar olsun desteğim devam edicek ama Futbol takımı yenildiğinde üzülmeyeceğim;Aksine sevinmem bile mümkün olabilir(ne derece olabilirse)
    Ceplerinden ödesinler Daum efendi'nin tazminatını ve göndersinler
    Veya daha güzeli Daum efendi'nin maaşını ceplerinden ödesinler ve Daum'u antrenör gibi çalıştırsınlar.Altyapıyı bile emanet etmem bu adama ben.Yeni gelecek hoca'nın(Aykut'da olabilir bir başkasıda) altında antrenör-yardımcı antrenör gibi birşey yapsınlar Daum'u.Yok öyle 2 senenin parasını alıp çalışmamak.Sabah 9'da gelip tesislere rapor tutsun,istatistik çıkarsın,rakip takım'ı izlesin,analiz yapsın ama sadece tavsiye düzeyinde olsun.Amele gibi çalışsın.Kusura bakmayın ama yok öyle bedava 6.6M Euro.
    Ve bu para kesinlikle Fenerbahçe'nin cebinden çıkmasın.Başımıza bu köylü kurnazını musallat edenler ceplerinden ödesin...
    Bu dediklerim olmadığı sürece kimse kusura bakmasın ne forma alırım nede başka bi şekilde takımımı desteklerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde Daum Sportif Direktör istemiyor.. Nasıl bir kredisi ve derecesi var bu adamın bu kulüpte ki kulübün yönetim kadrosuna bile burnunu sokuyor ve sadece başkandan emir alırım deyip koskoca kulüp Sportif Direktörünü kaale almıyor.. Bence Daum'u çok şişirdik Tr'de.. Zaten bana İstiklal Marşı okuması ve Tr benim ikinci vatanım vs. demesi samimi gelmiyor. Sözleri ve hareketleri bana yapmacık geliyor.. Bende bu kadar para alsam ve böyle mükemmel bir ortamda olsam bende öyle davranırdım..

Mesaj Yetkileri