Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Biraz önce izledım Töreni. İnanılmazmış. Tebrik ederim BJK yönetimini çok sağlam bir yıldızı getirdiler. Ama Demirören için biraz üzüldüm. Buruk gibi geldi bana. Geçmişte ki oldu önümüze bakacaz dedi.Artık taraftar ilede düzltmiştir arasını. Adamda art niyet yok gibi geldi bu görüntülerden sonra..
Abi adamda art niyet olduğunu kimse iddia etmiyor zaten.Beşiktaş'ı çok sevdiğinden kimsenin şüphesi yok.Ancak geçmişte yaptıkları Beşiktaş gibi bir kulübün başkanına yakışacak şeyler değildi.Onun hataları yüzünden şu an büyük bir borcumuz var.Bunun bir bölümü de ona olan borçlar.Şimdi Demirören'nden sonra Serdal Adalı'ya da borçlanmışız.Beşiktaş gibi bir kulüte olmaması gereken bir durum.Quaresma'yı aldık,Robinho konuşuluyor.Bu adamları alıp Galatasaray gibi başarısız olursak o zaman durum daha kötü olacak.Bunu burada kimse söylemiyor ama durum bu.Ocak'taki kongre Beşiktaş kulübü açısından bir fırsattı ancak kongre üyeleri bunu elleriyle geri ittiler.Kongre üyeleri böyle yapınca da açıkcası ben kulübün borç durumuymuş felan konuşmayı gereksiz buluyorum.Her şey ortada olmasına rağmen ezici bir üstünlükle geliyorsa Yıldırım Demirören başkanlığıa artık gelecekte olabilecek kötü senaryoları düşünmektense anın keyfini çıkarmaya bakmak daha mantıklı.Elden gelen bir şey yok çünkü.