1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Arkadaşlar pas konusunda kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım ya.Kısa pasla oynayınca top kayıplarım azalıyor oyunu kontrol altında tutabiliyorum ama bu seferde rakip kalede pozisyon bulamıyorum.Uzaktan şutlar atmak zorunda kalıyorum.Uzun toplarla oynayınca bir nebze olsun pozisyon bulma şansım artıyor ama bu seferde çok top kaybediyorum.Sürekli oyunu rakip yönlendiriyor top kazanarak hızlı hücumlarla gol buluyorlar ne yapacağımı şaşırdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Arkadaşlar pas konusunda kararsız kaldım ne yapacağımı şaşırdım ya.Kısa pasla oynayınca top kayıplarım azalıyor oyunu kontrol altında tutabiliyorum ama bu seferde rakip kalede pozisyon bulamıyorum.Uzaktan şutlar atmak zorunda kalıyorum.Uzun toplarla oynayınca bir nebze olsun pozisyon bulma şansım artıyor ama bu seferde çok top kaybediyorum.Sürekli oyunu rakip yönlendiriyor top kazanarak hızlı hücumlarla gol buluyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
    burda dizilim önemli. kısa paslarla oynuyosan çift forvet sistemi kullanmalısın, tek forvetle gol bulman zorlaşır. kısa pas için dmc ve amc mevkilerinde defans-orta saha ile orta saha-forvet arasında pas trafiğini sağlayacak oyuncular olması verimliliği arttırır. yani bunun için en uygun sistem bana göre 4-1-2-1-2 dir (kanatsız). bazı oyunculara yaratıcılık özgürlüğü, sık sık top sürme gibi komutlar vererek hücumda üretkenliği arttırabilirsin. maç içerisinde kenar komutlarından "work ball into box"ı da seçtinmi uzaktan şut olayını en aza indirgersin.

ben bu sistemi kullanıyorum ve takımım her maçta baya gol pozisyonu üretiyor. ama kadrom çok kaliteli oda var.

Mesaj Yetkileri