Sayfa 23 / 68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Bursaspor'a umarım istedikleri gibi faydalanırlar İdris'ten

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Idrissou'yu beğeniyorum ben şahsen... Bursaspor adına yararlı bir transfer bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sizin büyük kulupleriniz Alexleri,Baronileri, Boboları getirdiği için biz zaten şampiyon olduk. Mantık şu Leo diye bir oyuncumuz var bilmem tanırmısın. Hah işte onun yedeği olarak getiriyoruz. 30 yaşmış. Hagi kaç yaşında geldi, Hoojdonk kaç yaşında geldi. Türkiyede yaşa bakan kim ki çıkıpta yaştan bahsediyorsun. Biz takım oyuncusu arıyoruz. Yıldız aradıgımızı yada getirdiğimizi kim söyledi. İnsua'nın Almanya macerasını bende biliyorum. Orada oturuyorsun diye bilmen bişeyi değiştirmez. Şöyle diyim sana Barosu, Serveti sattılarda biz almadık. Ha evet satarlar verirsin Barosa 10 milyon euro 2 dakıkada yolarlar. Hangi devirde yaşadıgımızın fakrında değil misin?.Ayrıca sizin kulubunuz oyuncuları getirirken ne diye lanse ettiklerinide çok iyi biliyoruz. En azından İnsua çıkıp topunu oynasın yeter. Ondan yıldız olmasını bekleyen zaten yok. O sadece senin düşünsen. Çıkıpta herkesin düşüncesi böyle gibi gösterme cürretini sana kimse veremez..Ertuğrul Hoca boş transfer yapmaz. İdrissou'yu Koy bu istatistiklerle bile iyi bir yedek olur. Bak yukarda başka ne yazmışız. Pivot santfor demişim. Takımın taktiğine uyuyor demişim. O yüzden alınmak istiyor demişim. Makakula kaç yaşında geldi türkiyeye? Türkiye gelmeden önce kaç kere duydun adını? Yaşı kaçtı? Neler yaptıgını görebildik değil mi? TÜrkiyede fizik çok önemli bir kavram. Ertugrul hocada kafasında ki taktiğe göre transfer yapıyor. Kaldi ki daha açıklanmadı bile. Çıkıpta burada fos oyuncu diyemezsin.
    Yedek icin alindiysa iyi bir yedek olabilir fakat Iglesias ile Idrissou'yu kiyaslarsak Idrissou daha agir basar bence Leo Idrissou'nun yedegi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnsua hayırlı olsun iyi bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    O habere inanmayın. Şuan Bonservisinin %50sinde anlaşıldı. Pazarlıklar devam ediyor. Her an açıklanabilir.
    yüzdeli anlaşma nasıl oluyor? Onu da anlamadım. Bana bu tür yazılar saçma geliyor yüzde veriliyor falan neyin yüzdesi neye göre yüzde? Anlaşılmak üzere denir tamam yani anlaşılır bir şey.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Haziran.2010 at 02:24

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post

yüzdeli anlaşma nasıl oluyor? Onu da anlamadım. Bana bu tür yazılar saçma geliyor yüzde veriliyor falan neyin yüzdesi neye göre yüzde? Anlaşılmak üzere denir tamam yani anlaşılır bir şey.
    edit. Co-ownership değilmiş.italyan takımından geleceği için öyle olabilir sanmıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Idrissou'yu dün haraketli gördüm. Pozisyonların içindeydi. Bence fizik olarak Tr'de iş yapar. Bana göre Arjantinli'den daha iyi bir yedek olur..

Leo gidicek zaten onu referans almayın. İdris'te iyi bir yedek olur. Oyun sıkışınca doldur boşaltta işe yarar en azından. Kimsenin burun kıvırmayacağı bir isimle anlaşıldığı söyleniyor. Yarın ajanslara düşer. . .
    Last edited by Crocodile1963 : 21.Haziran.2010 at 00:29

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bursa'nin elinde su anda Sampiyonlar Ligi'nde direk elemesiz oynamak gibi bir koz var iken cok daha iyi futbolcular getirebilir , bu is idrissou ile olmaz kimse burda kendini kandirmasin , bakin German Dennis icin ugrasiyorlardi o adam kaliteli adam takima biseyler katabilicek daha ileriye tasiyabilicek bir adam , Bursaspor un transferde vites ve vizyon genisletmesi gerek

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

"Yıldız transferler devam edecek"

20 Haziran 2010 13:40

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve yıldız oyuncuları kadrolarına
    katmaya devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezonun Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, kadrolarını yıldız oyuncularla güçlendirmeye devam edeceklerini açıkladı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini belirten İbrahim Yazıcı, "Bursaspor olarak lig yarışını kazandık ve şampiyon olduk. Bütün herkesin gücünü ve desteğini hissettik. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi şekilde temlsil etmek istiyoruz. Zaten güçlü bir kadromuz var. Kadromuzu muhafaza ettik. Eksik yerlerimizi güçlendiriyoruz. İnsua gibi yıldız bir futbolcuyu transfer ettik. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, yıldız transferlerimiz devam edecek" dedi.

Genç Futbolcuları Sercan Yıldırım'ı satmayacaklarının altını bir kez daha çizen Yazıcı, "Sercan, bizim yıldız futbolcumuz. Göndermemiz için bir sebep yok. Sercan'ı satmamız için çok değişik bir şeyin olması lazım" diye konuştu.

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bak Boselli çok doğru hamle. İdrissou felan boş hamleler...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben diyince tepki geldi demekki sadece ben böyle düsünmüyorum

Default Boselli mi geliyor?

Transferde Arjantinli pazarından vazgeçmeyen Bursasporumuz 2. bombayı patlatmak üzere.

Arjantin'in Estudiantes takımının süper yeteneği Mauro Boselli ile her konuda anlaşma sağlandığı iddia edildi.
    6 ay sonra sona erecek bonservisi nedeniyle kulübünün satışına sıcak baktığı 25 yaşında ve 1.85 boyundaki Tangocu bu sezon 27 gol attı.
    Bir çok önemli takımın peşinde olduğu ve 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği iddia edilen Boselli'nin kulübüyle 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşıldığı konuşuluyor.

Bursasporum.com

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O forvetten çok daha iyi olur!
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Remzi abinin dediği çok doğru polyannacılık yapmaya gerek yok. Şampiyonlar ligine direk katılacak takımın İdrissou gibi kariyeri boyunca vasatı bile aşamamış bir santraforu almak istemesi çok yanlış.
    İdrissou'nun kariyeri boyunca vasatı aşamamış olması fikrine katılmıyorum. Almanya Liginde seneler boyunca istikrarla oynamış bir forvetten bahsediyoruz.

Kaldı ki Bursaspor bu adamı büyük ihtimal yedek alıyor. Oldukça kaliteli bir yedek, sahada yerinde durmayan bir yapısı var bir orada bir burada fizik,boy,hız. Ne ararsan var. Hele ki Türkiye gibi fizikin önemli olduğu bir ligde İdrissou bana göre çok iyi işler yapacak.

Geçen sezon Kayserispor forması ile gol kralı olan Makukula'dan ekisiği yok, fazlası var. (bkz. Hız)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan kusura bakmada kardeşde, bu bahsettiklerin bu özellikler bu oyuncuda varsa Bursaya değil tatile google çhormeden bile gezintiye çıkmaz.

Tamam bursaspor şaampiyon olmuş olabilirde bir oyuncuyu yedek transfer diye alırsan işler karışır..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bursasporun transfer politikası , geçen seneki Sivassporun transfer politikasına benziyor. Umarım sonlarıda aynı olmaz.

Ama İnsua sakatlanmazsa ligi sallar.

Hala daha Sivasspor ile benzetiyorsunuz ya helal olsun.

Not: Sivassporlu arkadaşlar kesinlikle alınmasınlar ama Bursa ile Sivas'ın şartlarından bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç kusura bakmayında, alakası yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikle Sivas Bursa kıyaslamasında ufak bir noktaya değinmek istiyorum.

Sivas Ligin o seneki en iyi stoperlerinden Bilica'yı satarken O senenin vasat takımlarından Fenerbahçe'mizden Yasin'i aldı.

Tum gibi oyuncuyu yollarken Ersen Martin gibi Fason'u takıma getirdi.

Kısacası Bursa-Sivas kıyaslaması imkansız gibi birşey.Bursa'da tüm topçular duruyor üstüne takviye var.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Biliyorum şuanda çok benzemediğini ancak İdrissou geldi muhtemelen İglesias gidecek. İnsua geldi muhtemelen Battalla gidecek. Sercan yada Ozan ipekten biri gidecektir. Bundan hariç 1 yabancı daha alsalar takımda uyum sorunu oluşabilir Sivas gibi. Ayrıca İdrissou pek bilmiyorum ama şuan daha formda ve daha kaliteli birini alabilirdi Bursa bence vizyonu ve bütçesi ile. Bence İnsua harika ama İdrissou vasat transfer.

Neden Ozan - Sercan - Batalla gidiyormuş merak ettim ?

Boselli haberi İHA'ya da düşmüş. Olucak inşallah bu transfer. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Merak ettiysen açıklayayım. İnsua geldiği için muhtemelen Batalla gidecek dedim.Kesin gidecektir demedim. Çünkü yabancı sınırı olan bir ligde aynı mevkiide 2 yabancı lüks olacaktır ve çok daha iyisi varken Batalla büyük ihtimalle satılacaktır.

İdrisou gelirse Batalla için söylediğim şeyler bence İglesias içinde geçerli olacaktır ve oda gidecektir. Adları sürekli transfer gündeminde olan Ozan ve Sercandan biride gidecektir bu transfer döneminde en azından Ozan bence transfer olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Ş.L.'de oynayacağı için İdrissou kulübeyi güçlendirmek için alınabilir.. Çünkü oyuna sonradan girecek adamlarında kaliteli olması lazım. İdrissou bence fizik olarak iyi bir oyuncu. Yedek alınmamalı fikrine katılmıyorum. İlk 11 kadar yedek kulübeside güçlü olmalı..

Nasıl olsa almaya alıştınız Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız ne olur ki !

10 tane yabancı bulundurma kuralı çıktığına göre Batalla'nın kalması sıkıntı yaratmayacaktır. Boselli transferi bitti gibi. Bir tane stoper alınacak bildiğim kadarıyla, kadroda korunduğuna göre seneye de başarı kaçınılmaz olacaktır. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cahilligime verin ama kim bu Boselli?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Arjantinde Independiente oynuyor.Gol kralı olmuştu sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Arjantin liginde 27 golle bu sezon gol kralı olmuş 25 yaşındaki forvet.

Coşkun abi, Boselli'nin istatistiklerini birazdan buraya koyar. . .

Sayfa 23 / 68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri