-
22.Haziran.2010, 01:59
Ricardo Quaresma transferiyle gündemi sarsan Beşiktaş'ta son günlerde "Robinho" sesleri de iyice yükselmeye başladı. Lig Tv'den Ömer Güvenç'e konuşan Serdar Adalı, Robinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
“Quaresma’nın imza töreninde Robinho için açılan pankartların ardından benim ve başkanın bu oyuncuyla anlaştığımız söyleniyor. Bu söylentiler külliyen yalandır. Ne benim ne de başkanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Aramızda Robinho ile ilgili böyle bir konuşma geçmedi bile. Sanki bizim kenarda 100 milyon dolar bir paramız var da gidip bu parayı Robinho’ya vereceğiz. “
“Kamp süresi bitene kadar transferi durdurduk. Zapatocny de dahil tüm oyuncularımızı kampa götüreceğiz, teknik direktörümüz Schuster, bunları görecek, eksik bulduğu noktalar varsa raporunu çıkarıp bize verecek biz de gerekirse bu yerlere transferlerimizi yapacağız. İki tane kanat oyuncumuz eksikti, bu Mustafa Denizli’nin de raporunda vardı. İki kanadımız için de büyük fedakarlık yaparak transferlerimizi yaptık. Bunda sonra 19-20 yaşlarında hava toplarında etkili rakibi yıpratan yetenekli bir santrafor arıyoruz. Böyle birini bulursak hemen alacağız.”
"BATUHAN KONUSUNA HİÇ GİRMEYELİM..."
Bunun üzerine Ömer Güvenç’in, “Sizin elinizde zaten böyle bir futbolcu vardı; adı da Batuhan’dı… O’nu neden elinizde tutmadınız?” sorusunun üzerine Adalı, “O konunun detaylarına hiç girmeyelim. Konuşmak dahi istemiyorum.” dedi.
maraton.com.tr
Mesaj Yetkileri