-
22.Haziran.2010, 13:08
Oğuz Savaş konusuyla ilgili basında çıkan son haber:
Bir süredir basında adı Efes Pilsen'le yazılan Oğuz Savaş ile görüştük bu sabah, transferindeki durumun ne olacağı ile ilgili. 'Şu anda hiçbir şey yok, ben de bekliyorum' oldu cevabı. Ve '1-2 gün içinde netleşir ama' diye de ekledi. Sözleşmesinin bittiği F.Bahçe Ülker'den kesin olarak ayrılma durumunun olup olmadığını sordum, hani oradan kesin ayrıldın ama nereye gideceğin mi belli değil gibisinden. 'Hayır, takımımda da kalabilirim' dedi. Son kontra sorum ise 'Peki seni yurtiçi pazarından isteyen takımlar hangileri? Efes? G.Saray?' oldu. Ama Oğuz yine güzel bir cevap verip 'Yurtdışı dahil birçok teklif var, ama işler netleşsin, öyle konuşuruz' dedi ve konuşmayı noktaladık. Bekliyoruz biz de Oğuz'un kararının ne yönde olacağını?
kaynak:salsabasket.net
Oğuz kendisini çok iyi pazarlıyor. Cüssesinden beklenmeyecek bir ticaret zekası var. Açık arttırmaya çıkmış vaziyette, bekliyor. "Var mı arttıraaaan..."
Onun makul bir rakamla takımda kalmasını çok isterim. Ama kalmadığı takdirde onun istediği rakama çok daha dominat ve çok yönlü bir yabancı center alabiliriz ve belki böylesi daha hayırlı olur.
Mesaj Yetkileri